Michał102 870 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 U mnie też nie odtwarza zwiastunów. Na pasku są zera i czarny ekran. Cytuj
thx87 3 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ktoś sprawdzał apke DA ze słuchawkami SteelSeries Arctis 1? Sporo daje jakości w sztandarowych grach od MS? Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ściągnął mi się ten update i nie mam nigdzie nowych motywów. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 5 minut temu, messer88 napisał: Ściągnął mi się ten update i nie mam nigdzie nowych motywów. Motywy są w zakładce personalizacja Cytuj
wrog 609 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 3 minuty temu, messer88 napisał: Ściągnął mi się ten update i nie mam nigdzie nowych motywów. Ustawienia -> Ogólne -> Personalizacja Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 no tam szukałem, zrobię później restart może wskoczy. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Teraz, messer88 napisał: no tam szukałem, zrobię później restart może wskoczy. Musi być na samym dole jak wejdziesz w personalizację coś takiego jak motywy dynamiczne czy tło dynamiczne, coś takiego Cytuj
Ania 2 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Witam, jestem całkowicie nowym użytkownikiem xboxa (series S, nie X bo mnie po prostu nie stać)), przeczytałam kilka tematów z forum - kilka odpowiedzi na pytania znalazłam, ale te najprostsze bywają najtrudniejsze ;-) Podpowiedzcie proszę czy tworzyć konto na Microsofcie i potem całą resztę już po podłączeniu konsoli czy wcześniej na PC? Chcę skorzystać z kupienia Golda i dokupienia Ultimate za 4 zł :-) Dzięki i pozdrawiam :-) 2 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Witaj na forum Ja bym wszystko ogarnął na PC i w przeglądarce, bo jest po prostu szybciej i wygodniej. Później konfiguracja konsoli za pomocą aplikacji w telefonie "Xbox" zajmie dosłownie chwilę, mega proste i czytelne. Jak zakładasz nowe konto, to koniecznie zajrzyj tutaj: 1 Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Czy ten wskaźnik naładowania baterii w padzie działa Wam poprawnie? Używam aku Ladda. Długość działanie na jednym ładowaniu jest bardzo dobra. Ale info w systemie wygląda tak: naładowane baterie - 80-90%, nie odnotowałem stanów pośrednich, info o rozładowanym padzie - czerwone 10-20% paska. Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Borderlands 3 w 1440p / 60 fps na Xbox Series S. Kurde, kupiłbym tę maszynkę do monitora. Cytuj
Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Dipy do 720p, ale fakt - coraz bardziej przyswajam do siebie, że XSS nie jest stricte dla każuali (oni też zauważą mydło na ekranie 4K) co grających na monitorach właśnie. Od taka mała skrzyneczka do postawienia na obudowie PC-ta. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Godzinę temu, Aleks napisał: Czy ten wskaźnik naładowania baterii w padzie działa Wam poprawnie? Używam aku Ladda. Długość działanie na jednym ładowaniu jest bardzo dobra. Ale info w systemie wygląda tak: naładowane baterie - 80-90%, nie odnotowałem stanów pośrednich, info o rozładowanym padzie - czerwone 10-20% paska. Normalka, nie ma się czym przejmować, to nie bug to feature 1 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Podsumowanie mojego obcowania z XSX - DIRT5: o raju, jakie piękne błocko. Tak miał wyglądać Motorstorm na PS3. Mortal Kombat 11: No fajnie to wygląda, fajniusio. Foza Horizon 4: Dużej różnicy względem XOX nie czuję, poza nocą, noc jest śliczna. Yakuza: Like A Dragon: KOZACKO, jak na pececie, loadingi minimalne, butter smooth animacja. Valhalla: Whoa! Zerknąłem i wypasik, ale grać to jeszcze nie teraz, za dużo rozgrzebanych rzeczy. Bright Memory: XD, wtopiona kasa. Ori: No nie kręci mnie, może jakoś się zmuszę. Kurde, czuje się jak bym podłączył mojego 4-letniego PC pod telewizor, wszystko ładne, płynne, na SSD-ku. Jarando jest mocne. A w tym miesiącu SPENCER jeszcze dorzuci gierek do PASSA. W cipe konsola. 1 3 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 To korytko tylko na pierwsza połowę miesiaca. Będzie jeszcze dokładka Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 31 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dipy do 720p, ale fakt - coraz bardziej przyswajam do siebie, że XSS nie jest stricte dla każuali (oni też zauważą mydło na ekranie 4K) co grających na monitorach właśnie. Od taka mała skrzyneczka do postawienia na obudowie PC-ta. czy ja wiem, sporo ludu gra na podstawowym Xbox One i dla nich wygląda ok Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Jeśli oglądaliście ostatni materiał df dot. kart amd to jest tam mowa o tym, że ms pracuje nad swoją wersją rekonstrukcji i że to co robi amd ma być oparte na supersamplingu, więc nie będzie tak wydajne jak dlss. Ale właśnie ciekawi mnie co tam ms przygotowuje, bo to może być prawdziwy deal breaker w tej generacji tj. 60 fps i grafika w jakości 4k w tytułach next genowych, proszę bardzo w sytuacji kiedy mamy do czynienia z pływającymi rozdziałkami w grach crossgenowych i możliwym powrocie do 30 fps w najbliższej przyszłości jeśli nic w tej kwestii się nie zmieni. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Szkoda ,że w konsolach stacjonarnych nie ma grafiki od zielonych, niestety AMD jest mocno do tytułu jeśli chodzi o innowacje. Przeszkodą pewnie był brak w ofercie Nividia APU co jest zrozumiałe. Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Godzinę temu, lpcl napisał: Jeśli oglądaliście ostatni materiał df dot. kart amd to jest tam mowa o tym, że ms pracuje nad swoją wersją rekonstrukcji i że to co robi amd ma być oparte na supersamplingu, więc nie będzie tak wydajne jak dlss. Ale właśnie ciekawi mnie co tam ms przygotowuje, bo to może być prawdziwy deal breaker w tej generacji tj. 60 fps i grafika w jakości 4k w tytułach next genowych, proszę bardzo w sytuacji kiedy mamy do czynienia z pływającymi rozdziałkami w grach crossgenowych i możliwym powrocie do 30 fps w najbliższej przyszłości jeśli nic w tej kwestii się nie zmieni. ja już od czasów PS3 w nic nie wierzę przed XSX już się w sumie nabrałem ponownie w dużą większą moc od PS5 plus jakieś ficzery do optymalizacji od MS miały być, śmiech na sali 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Kupiłem te Dolby Atmos to słuchawek podłączyłem do pada moje Sennheisery. Panie ale boosta dostał dźwięk. Naprawdę mega że XSX ogarnia DA. Super patent, że za 50 zł ze średnich słuchawek wyciska takie efekty i bas Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 No pisałem, też byłem w szoku jak ta aplikacja rozwala banię. Bez DA to ja już nie wyobrażam sobie grania w gierki. W ogóle MS Store z aplikacjami > sklep playstation. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Odpaliłem sobie dziś GTA IV z ciekawości. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Juz lepiej patrzeć jak farba schnie na ścianie. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Ma ktoś podpięty dysk zewnętrzny do Xboxa ? Ostatnio zauważyłem że mimo wyłączonej konsoli oraz trybu oszczędności energii dioda od przejściówki dysku błyska jakby dysk pracował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi