RYXYQINOM 1 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Pytanko do posiadaczy series s zastanawiam nad zakupem, tylko brak napędu mnie martwi ;/ a czy np konto z grami z 360 będzie działać?Czy jakiś ban itepe ? Bo z płyt to by trzeba xsx a to tysiak więcej ;/ są jakieś konta na allegro no ale nie orientuje się czy to nie jakieś lewe Cytuj
gregor3106 0 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 8 godzin temu, maciekww28 napisał: Gold, game pass też działa na spółkę więc możecie robić składki bez obaw Dziękuję za informację Cytuj
wrog 608 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, MichAelis napisał: A sluchajcie taki myk jest mozliwy? Ide do kumpla z dyskiem loguje sie na jego konsoli i czy moge grac w jego gry z game passa? idac dalej, czy moge je przekopiowac na dysk i zabrac do domu? Czy trzeba sciagac? 1. Jeśli ma ustawioną konsolę jako domową albo jego konto jest zalogowane w tle, tak. 2. Tak, kopiujesz i tyle (oczywiście sam musisz mieć Game Passa). Edytowane 4 grudnia 2020 przez wrog 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kaczi 821 Opublikowano 4 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2020 Minął tydzień odkąd posiadam mego pierwszego w życiu Xboxa( Series X), i jestem pod wrażeniem. Dawno tak dużo nie grałem na konsoli ostatni raz może jak miałem ps4 zaraz po zakupie albo lata temu PC. Nie wiem jak Xbox to robi ale frajda z gry i cały ekosystem są po prostu rewelacyjne. Nie sądziłem że w wieku 35 lat zarwę nockę w tygodniu pracy bo takie Ori jest przepiękną grą. Quick Resume jest mega rewelacyjne, ceny w sklepie Microsoftu bardzo przystępne, dużo lepiej niż na PSN, oraz promocje na store są faktycznie promocjami że człowiek patrzy i widzi że jednak cyfra tańsza od pudełka. Ja akurat mam dobre łącze i mi gry pobierają się szybciej ale nawet jak gram to mam lepszą prędkość pobierania niż na PS4 Pro No i ten Game pass...... jest tam tyle fajnych gierek że nie wiadomo od której zacząć i czy grać w każdą po trochu czy przechodzić po kolei... Mokry sen każdego gracza Kultura pracy konsoli jak i jej wykonanie mega. Jedynie troche pad głośny w użytkowaniu ale to może dlatego bo konsola cicha. Jestem mega zadowolony z zakupu i mogę każdemu polecić nowy produkt od zielonych. PS: Nigdy nie sadziłem że będę chwalił produkty Microsoftu ale jednak się należy 13 2 Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Panowie, gdzie można dostać albo kiedy bedzie można bo tutaj gdzie jestem Xbox Series X jest wyprzedany a chce kupić Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 35 minut temu, Sven Froost napisał: Panowie, gdzie można dostać albo kiedy bedzie można bo tutaj gdzie jestem Xbox Series X jest wyprzedany a chce kupić Allegro ma nowy rzut. Zostały ostatnie 3 sztuki. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 xD Tak sie rozeszly czy bylo malo? Kiedy bedzie mozna normalnie kupic? Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 To, że konsola jest cicha wszyscy wiedzą. Wczoraj, w nocy, Horizon 4, wyciszony dźwięk - kompletna cisza. Jedyne co słyszałem, to silniczki od wibracji w padzie. Po doświadczeniach z PS4, to jest nie do uwierzenia i robi niesamowite wrażenie. Gram od premiery jak szalony. Ori 1, Gears 5, Untitled Goose Games, A Plague Tale, The Turing Test za mną. Wsiąkłem w Horizon'a. W najbliższych planach - skończyć serie Halo przed nową odsłoną. Nie miałem lepszego startu z nową konsolą. I choć kilka miesięcy temu byłem przekonany do PS5, dziś nie żałuję, że wybrałem X. 9 Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 59 minut temu, Sven Froost napisał: xD Tak sie rozeszly czy bylo malo? Kiedy bedzie mozna normalnie kupic? 1800 sztuk. To druga partia. Kiedy ja kupiłem swoją konsole było 2500 o ile dobrze pamiętam. I mówię o sklepie Allegro nie o januszach, sprzedających Series X za 3 koła. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 A są znane jakieś konkretne terminy kolejnych rzutów konsol do sklepów, czy to random? Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Nieźle że się iksy też wyprzedały, pewnie sporo osób kupiło nie mogąc dostać ps5. Może się przekonają do zielonego dobra :-) Ale chyba xss ciągle są do kupienia nie wiem nawet czy w gazetce Auchan czy tam kerfa widziałem. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Nie wierzę, że znowu trochę zmienili menu. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Bawienie się w półśrodki ma taki sam sens, jak kupowanie guwnotelefonu za 500 zł. Jednak są świadomi ludzie/gracze, że nigdzie nie ma Sexa, a cena widocznie mało tu grała rolę, skro na pniu się rozeszło. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 13 hours ago, Emtebe said: A gdzie jesteś? Skandynawia Cytuj
Wredny 9 503 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 15 godzin temu, Sven Froost napisał: Panowie, gdzie można dostać albo kiedy bedzie można bo tutaj gdzie jestem Xbox Series X jest wyprzedany a chce kupić 15 godzin temu, Emtebe napisał: A gdzie jesteś? Monar jakiś pewnie 1 1 1 Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 1 hour ago, Sven Froost said: Skandynawia To przeglądaj lokalne fora jeśli chodzi o informacje o dostępności. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 grudnia 2020 Nowe plotki o grze Initiative Cytat 3rd Person stealth action game on a Cyberpunk setting, core is on stealth. Rand heard it is based on seasonal content, not sure what it means but knows ''Episodic'' doesn't fits what they are doing Not a cinematic game, don't expect a Uncharted/TLOU like project Jez says that the ''AAAA'' stuff created wrong expectations, studio is meant to be small and nimble( I don't know what this means), not trying to do a ''GOW Killer'' or whatever. He says that they are going to do experimantal formulas, they are going to be more similar to Remedy rather than Naughty Dog or other bigger studios. Rand says that the episodic stuff falls more in line with the Black Mirror comparison(From Xbox ERA), independent ''episodes'' connected in the overall scheme of things. Expect to hear about it soon, maybe TGA. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 17 minut temu, ASX napisał: Not a cinematic game, don't expect a Uncharted/TLOU like project Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Wygląda mi to na mix MGS/Syphon Filter, wstępnie jestem zainteresowany. Najgorzej, że nie wiadomo kiedy ta gra wyjdzie :| Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Jest jakiś temat o emulacji gier na series? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 (edytowane) Fajnie, że cyberpunk ale mniej fajnie, że to jakaś gierka aa. Gierki remedu niby fajne ale to takie 7/10 a tutaj każdy liczy na solidne pierdolnięcie tak z 9/10. Edytowane 5 grudnia 2020 przez lpcl Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 grudnia 2020 Dodać do tego można informacje że rozgrywa się w uniwersum Perfect Dark. A co myślę o tych plotkach? Szczerze mówiąc jestem trochę zaskoczony, spodziewałem się czegoś bardziej standardowego w stylu gier Ubi i Sony. Wiecie otwarty świat, cinamatic experience i tak dalej. A z tego co widzę to szykują się jakieś eksperymenty, do tego nacisk będzie położony na stealth a nie akcje, otwartego świata pewnie też nie będzie bo gra ma być "sezonowa" cokolwiek to znaczy. Może będzie wychodzić w jakiś rozdziałach? Czek na więcej informacji Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, ASX napisał: Dodać do tego można informacje że rozgrywa się w uniwersum Perfect Dark. A co myślę o tych plotkach? Szczerze mówiąc jestem trochę zaskoczony, spodziewałem się czegoś bardziej standardowego w stylu gier Ubi i Sony. Wiecie otwarty świat, cinamatic experience i tak dalej. A z tego co widzę to szykują się jakieś eksperymenty, do tego nacisk będzie położony na stealth a nie akcje, otwartego świata pewnie też nie będzie bo gra ma być "sezonowa" cokolwiek to znaczy. Może będzie wychodzić w jakiś rozdziałach? Czek na więcej informacji Akurat, że nie open world to jak najbardziej na plus. Tylko żeby był to wyższy poziom niż taki recore. Ciekawe też na co wyjdzie i kiedy? Edytowane 5 grudnia 2020 przez lpcl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi