Gość Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 jakie słuchawki przewodowe (lub bezprzewodowe, ale muszą długo trzymać) polecacie pod xsx? siedzicie w temacie, a ja do tej pory nie grałem na słuchawkach, więc o efekt "wow" nie będzie chyba trudno. ważne, żeby się nie rozleciały krótko po zakupie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Arctis 7x, 9x - 24h, HyperX CloudX Flight - 30h, Turtle Beach Stealth 700gen2 - 20h Cytuj
Soul 1 320 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 7 godzin temu, kubson napisał: konsola w trybie oszczędzania energii laduje mi słuchawki więc pada tez powinno To samo robi w trybie bez oszczędzania energii Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Ze słuchawek przewodowych używam Pioneer SE-MS5T i bardzo sobie je chwałę. Są dedykowane do smartfonów ale niech to nikogo nie zwiedzie bo brzmienie mają całkiem soczyste. Mikrofon działa bez zarzutu znajomi rozumieli dokładnie co mówię. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Pytanko odnosnie Atmosa. Dziala takze, gdy podepne sluchawki bezposrednio do TV? Czy tylko przy polaczeniu z padem/konsola? Cytuj
BatataPl 12 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Pytanko odnosnie Atmosa. Dziala takze, gdy podepne sluchawki bezposrednio do TV? Czy tylko przy polaczeniu z padem/konsola? Tylko Pad/Konsola .Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Mam problem z XSX. Przed chwilą ikonka konsoli zaczęła migać (konsola była wyłączona). Włączyłem konsolę, ale za cholerę nie mogę pada sparować. Wymieniłem baterie na "świeże" i nic to nie dało. Kablem próbowałem i również nie działa. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Jak masz włączoną konsolę to przytrzymaj przycisk z logiem xbox na konsoli z 10 sekund. Sprzęt się wyłączy, odczekaj chwilę i spróbuj znowu uruchomić. 1 Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Czy ten dyngs do parowania słuchawek bezprzewodowych z padem dziala na 5.1/7.1? Czy zakup nowych sluchwlawek jest konieczny? Wolalbym tego uniknac bo choc nowe Arctisy 9x chodza mi po glowie to jednak wolalbym zainwestowac w Elite Series 2. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Co to jest to vrr i skąd się dowiem czy mój tv to ma? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 @devilbotVariable Refresh Rate czyli zmienna odświeżania obrazu. Najprościej mówiąc jeżeli gra chodzi gorzej niż 60 fpsów telewizor który to wspiera na HDMI 2.1 zachowuje płynny obraz. 1 Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 Doprecyzuję - starsze Samsungi (z 2019) mają vrr bez HDMI 2.1. Lista. 2 Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 20 grudnia 2020 Opublikowano 20 grudnia 2020 W dniu 19.12.2020 o 15:43, Alastor84 napisał: Mam problem z XSX. Przed chwilą ikonka konsoli zaczęła migać (konsola była wyłączona). Włączyłem konsolę, ale za cholerę nie mogę pada sparować. Wymieniłem baterie na "świeże" i nic to nie dało. Kablem próbowałem i również nie działa. zresetuj konsolę i wyłącz instant on. Też czasami mam ten problem, czekam na patch. Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 MS wziął sobie na poważnie temat pełnej wstecznej kompatybilności Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 przy probie zakupu Wedzmina 2 wywalilo mi blad. No mysle nic..probuje drugi raz. Powodzenie. Wczoraj wchodze na konto a tam dwie transakcje -14 zl. Nie jest to majatek no ale...Jest jakis mail zeby tam do nich napisac ? Bo na stronkach to tylko boty a juz mam dosyc sluchania na glosniku dzwieku infolinii Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 4 minuty temu, Szymek napisał: przy probie zakupu Wedzmina 2 wywalilo mi blad. No mysle nic..probuje drugi raz. Powodzenie. Wczoraj wchodze na konto a tam dwie transakcje -14 zl. Nie jest to majatek no ale...Jest jakis mail zeby tam do nich napisac ? Bo na stronkach to tylko boty a juz mam dosyc sluchania na glosniku dzwieku infolinii Wal przez support przez stronę xboxa https://support.xbox.com/pl-PL/ Cytuj
hajpek 0 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 Zawsze można zwrócić. W historii zamówień kliknij jedną i po prostu zwróć. Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 w przerwie sprobowalem jeszcze czatu z graczem Xboxa (?). No i kolega mi napisal aby robic zwrot przy czym krotko opisac problem. Innej opcji chyba nie ma a ze maja wglad do danych to powinno byc git. Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) Nie wiem, może i te dodatkowe funkcje dualsense są spoko, kwestia gustu (mi nie robią, ja nawet wibracje wyłączam), ale pod względem tego co dla mnie najważniejsze, czyli ergonomia/rozmiar, działanie poszczególnych przycisków i to co znamy już od dawna, czyli rozstawienia analogów i zewnętrzny aku (xd) ten pad to dla mnie najlepszy kontroler ever i haptyka nie wynagrodzi mi gorszego pada pod innymi względami. No i zdecydowanie robi na mnie lepsze wrażenie pod względem wykonania niż pad od One, który nie sprawiał wrażenia tak solidnego i spasowanego - mimo wszystko. Cieszy rezygnacja z połyskliwego plastiku na przyciskach, z matowych zdecydowanie przyjemniej się korzysta. Bumpery wyglądają na trwalsze, klik jest jakiś taki pewniejszy, jakby lepszych przełączników użyli. Dodam jeszcze, że nigdy nie byłem wielkim fanem ani pada od Xboksa 360 (analogi były drętwe), ani tego od One, choć ten był już zdecydowanie lepszy od poprzednika (v2). Oby nie kombinowali za bardzo w przyszłości, ja nie widzę potrzeby zmiany czegokolwiek na ten moment. Po prostu ideał. PS. W końcu pad od Xboksa nadaje się do FIF-y i PES-a e: No dobra, jeden zgrzyt. Czy was też irytuje ten przycisk Share? Nosz kurde, już ładnych kilka razy go wcisnąłem i cyknąłem screena chcąc wcisnąć któryś z przycisków obok. Edytowane 21 grudnia 2020 przez Gość Cytuj
messer88 6 455 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 56 minut temu, krzysiekp392 napisał: Czy was też irytuje ten przycisk Share? tak ja wyłączyłem robienie ss gdzieś w opcjach bo też się czasami wciskało. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) A co do pada jeszcze wgl łapy się nie męczą. Przynajmniej mi. Widzę że pad jest bardziej ścięty na górze względem ds dzięki temu mamy naturalnie ułożone dłonie. Przy ds mamy je odgiete od naturalnej pozycji. A druga kwestia wyszła przy ogrywaniu Gearsow a mianowicie krzyżak. No jak tu dużo płynniej i wygodniej się go używa. Trzeba było się przestawić by robić to prawa dłonią ale warto. Niby taka pierdola a nie stoi się jak słup przy wybieraniu czegoś. Edytowane 21 grudnia 2020 przez Szymek Cytuj
ElGritar 15 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 Ja się przestawiam z DualShocka i największy problem mam właśnie z przyciskami typu options czy share, w DS4 jeszcze dodatkowo był ten panel dotykowy. Najbardziej kłopotliwe jest to w Codzie, również często klikam share przez przypadek. Muszę też się uczyć strzelać na nowo, bo czucie analogów jest zupełnie inne. Pad faktycznie nie męczy dłoni i nie bolą mnie kciuki po dłuższych sesjach, tak jak przy DS4. W gry wyścigowe gra się na pewno o wiele wygodnie. Chropowata powierzchnia jest bardzo pomocna, gdy ma się problem z pocącymi się dłońmi. Jedyne czego mi brakuje to sensor ruchu, dzięki któremu można byłoby wybudzać pada po okresie bezczynności. Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 Ja też się przestawiam z duala i palce szukają lewego analoga w złym miejscu podczas meczu w darmowe call of duty black ops cold war. Zły gamingowy dotyk. Po drugie - gdzie touch pad? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 grudnia 2020 Opublikowano 21 grudnia 2020 W padzie od playstation Cytuj
messer88 6 455 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 przecież masz przycisk od włączania mapy/menu postaci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi