Gość lpcl Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 10 minut temu, Emtebe napisał: Ja ostatnio też dostałem powiadomienie o naruszeniu dozwolonych treści i mój screen został wywalony z Live. Wrzuciłem screena z Cyberpunka gdzie akurat w napisach wyświetliło się piękne słowo KURWA. Może coś z automatu cenzuruje te screeny przesyłane do Live? Nie no koniec świata. Cenzura na cyberku, niech ich uj. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Nie łam się. To tylko gierki. Cytuj
lelewela 0 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Witam, proszę o pomoc bo zaraz dostanę szału ☹️ Mam grę mafia trylogia zwersja z polskimi napisami. Przy pierwszym uruchomieniu gry przez pomyłkę nie włączyłem polskich napisów i gra działa z w wersji angielskiej. Jak to teraz można zmienić?? Nigdzie nie mogę znaleźć jak wejść w te ustawienia ponownie. Uwaga!!! Jak podczas gry włączę "przełącz na inny profil gracza" i zaloguje się jako "gość" to znowu pojawiają się opcje pocztkowe i pyta mnie o jezyk i napisy więc mogę ustawić ale grając jako gość nie zapisuje postępu gry. Jak wejść ponownie w te opcje Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Odinstaluj. Zainstaluj. Wybierz język PL. Pomogłem? 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 (edytowane) A pewnie wystarczyłoby wejsc w opcje Edytowane 31 grudnia 2020 przez 20inchDT Cytuj
lelewela 0 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Nie, reinstalacja nic nie daje. Nie pyta ponownie już o język Nie ma takiej opcji Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 16 minutes ago, lelewela said: Nie, reinstalacja nic nie daje. Nie pyta ponownie już o język Nie ma takiej opcji Może trzeba usunąć wszystkie pliki instalacyjne, razem z patchem i plikiem ustawień. o ile jest taka możliwość. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Usuń sejwy lokalne i online - jedyne wyjście Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Miałem ten sam problem w Mafia Edycja Ostateczna. Zarządzanie grą i dodatkami - zapisane dane - usunąłem dwa pliki. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Gdzie w sklepie z poziomu konsoli sprawdzić ile gra waży i czy ma PL ? Szukam, szukam i nic nie widzę , nie ma tego? Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 3 minutes ago, .:marioo:. said: Gdzie w sklepie z poziomu konsoli sprawdzić ile gra waży i czy ma PL ? Szukam, szukam i nic nie widzę , nie ma tego? Jak znajdziesz to daj znać, bo sam tego nie mogłem znaleźć ( język ) Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 Pewnie niektórzy z was nie wiedzą ale w Storze na konsoli jest opcja filtrowanie gier i można tam wybrać żeby pokazywało tylko te co mają 60fps czy np 4K itp 2 1 Cytuj
martinez07 1 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 Witajcie, mam szybkie pytanie - kupiłem xbox series x, i po włączeniu z górnej części, tam gdzie wylatuje powietrze, wychodzi też mały smrodek. Trochę jakby stęchlizny. Możecie powąchać swoje i dać znać czy też tak macie? Mam jeszcze parę dni na zwrot, to w razie czego bym oddał... Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 50 minut temu, martinez07 napisał: Witajcie, mam szybkie pytanie - kupiłem xbox series x, i po włączeniu z górnej części, tam gdzie wylatuje powietrze, wychodzi też mały smrodek. Trochę jakby stęchlizny. Możecie powąchać swoje i dać znać czy też tak macie? Mam jeszcze parę dni na zwrot, to w razie czego bym oddał... polecam zainstalować na kratkę odpalić Forze Horizon 4 i +2 do immersji z gry btw. to jest normalne w przypadku każdej nowej elektroniki która wydziela ciepło i wypluwa wentylatorem, po miesiącu użytkowania zniknie zapach 1 1 7 Cytuj
martinez07 1 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 Pomysł z ambipurem świetny Wiem, że elektronika ma "swój zapach", ale to co leci z nowego xboxa jest mocno specyficznym smrodkiem. No nic, mam nadzieję, że faktycznie po jakimś czasie zniknie, a nie jest to objaw jakiejś usterki... Cytuj
messer88 6 454 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Kurwa ale ten sklep przez przeglądarkę to jest dramat, w apce takiej opcji nie ma. Na konsoli jest tip top ale jednak wolę sobie na lapku przeglądać. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Kiedyś PlayStation miało świetny sklep przez przeglądarkę. Obecnie wszystkie 3 firmy kąsolowe mają nieczytelny burdel. Cytuj
Gość Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 no ale to co jest w sklepie ms to czysta tragedia, zupełnie tego nie kumam w przypadku tej konkretnej firmy Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Ja przeglądam gry na kompie przez xbdeals. Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Czytałem dużo o tym, że Xbox się brudzi. Na moim też jest sporo nalotu, a konsolę zakrywam kiedy nie gram. Zastanawiam się czy nalot nie powstaje przez nawilżacz powietrza który jest trochę dalej niż metr od konsoli. Jak to jest z waszymi konsolami? Chyba będę musiał pomyśleć o nowym miejscu dla nawilżacza. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Może jak ktoś ma w jednym pomieszczeniu Xboxa i np kominek to nalot może występować. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 34 minuty temu, Bzduras napisał: Jaki nalot, gdzie? Może na cewce? Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 1 minutę temu, balon napisał: Może na cewce? Cewki czyste i ciche, to chyba nie tam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi