Gość lpcl Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 26 minut temu, 20inchDT napisał: Pewnie tak, bo jednak wolę konsolki, ale zagranie w wyższym fps otwiera oczy. Mi też się lepiej strzela, poza tym nie specjalnie widzę pogorszenie rozdziałki, chyba, że na xox też było 1080p, w każdym razie graficzka jest też git. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Pececiarze twierdzą, że skok między 60, a 120 jest podobny lub nawet większy jak między 30, a 60 fps. Ciężko mi to sobie wyobrazić i chciałbym zobaczyć na własne gały Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Mam pytanie do osób posiadających LG CX/BX i sprzęt audio podłączony przez eARC. Czy po włączeniu Dolby Atmos w XSX rzeczywiście pojawia się jakieś opóźnienie dźwięku? Przez bug z HDMI 2.1 nie można podłączyć konsoli bezpośrednio do amplitunera, więc myślałem że eARC rozwiąże ten problem, a tu podobno również jakaś lipa Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Ogólnie coś jest zrypane z dźwiękiem. U mnie wybranie każdego formatu dźwięku przestrzennego powoduje opóźnienie, jedynie nieskompresowane stereo podaje dobrze. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 24 minuty temu, Michał102 napisał: Pececiarze twierdzą, że skok między 60, a 120 jest podobny lub nawet większy jak między 30, a 60 fps. Ciężko mi to sobie wyobrazić i chciałbym zobaczyć na własne gały większy nie, ale zdecydowanie zauważalny 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 5 minut temu, 20inchDT napisał: większy nie, ale zdecydowanie zauważalny Jak pograłem w gearsy ultimate to myślałem, że dostanę oczopląsu. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 To może lepiej tego nie próbować, przynajmniej nie w tej generacji. Człowiek zobaczy, a potem nie da się odzobaczyć, hehe. A kompami gardzę i nie cierpię na tym ustrojstwie grać, bo inaczej bym myślał poskładać coś co uciągnie gry w takim klatkarzu. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 typowy gracz szybciej zobaczy roznice miedzy 30 fps a 60 niz miedzy 60 a 120. Tak mowil jakis spec na yt Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 51 minut temu, Michał102 napisał: To może lepiej tego nie próbować, przynajmniej nie w tej generacji. Człowiek zobaczy, a potem nie da się odzobaczyć, hehe. A kompami gardzę i nie cierpię na tym ustrojstwie grać, bo inaczej bym myślał poskładać coś co uciągnie gry w takim klatkarzu. Nie no tak po 30 min. jakoś dało się już grać i nie było najgorzej. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Przedłużyłem Game Passa i za włączenie automatycznego odnowienia, dostałem miesiąc gratis. Czy jak teraz wyłączę odmawianie to utrace gratisowy miesiąc? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 8 minut temu, Emtebe napisał: Przedłużyłem Game Passa i za włączenie automatycznego odnowienia, dostałem miesiąc gratis. Czy jak teraz wyłączę odmawianie to utrace gratisowy miesiąc? Nie, no co ty. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 18 minut temu, Emtebe napisał: Przedłużyłem Game Passa i za włączenie automatycznego odnowienia, dostałem miesiąc gratis. Czy jak teraz wyłączę odmawianie to utrace gratisowy miesiąc? Tak i za karę będziesz stał w koncie do końca lekcji. Cytuj
Gość Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 da się coś zrobić żeby tej aplikacji wp pilot nie wywalało do ekranu start konsoli po kilku minutach? po opiniach aplikacji widzę, że powszechny problem Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Jakie macie ładowarki do paluszków? Mam taką z energizera może z 15 lat, ale nie podoba mi się jak ładuje. Zastanawiam si nad everactive nc-450 i nc-100 plus. Na elektrodzie polecają tę drugą, ale jest droższa o jakieś 50-60zł i nie wiem czy warto dopłacić np. do funkcji rozładowania ;p Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Jak akumulatorki działają to nie ma sensu zmieniać. Sam używam ładowarki Energizera i paluszki Ikea Ladda, ładowanie raz na dwa tygodnie/po około 25 godzinach grania. Jednak jak już kupować to raz a porządnie. Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Pytając na elektrodzie dostajesz odpowiedź od pasjonatów tematu elektroniki - to, co dla nich jest niezbędnym ficzerem stanowiącym między być a nie być danego sprzętu dla Ciebie jest funkcją, której nie potrzebujesz jako konsolomaniak Rozładowywanie Ci się nie przyda, cokolwiek kupisz to będzie okej i spełni zadanie. Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 Mam ładowarkę z zestawu Eneloop i jest spoko. Wcześniej kilkanaście lat miałem jakaś lipną, która nawet nie sygnalizowała o skończeniu ładowania. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 W dniu 8.01.2021 o 21:46, krzysiekp392 napisał: da się coś zrobić żeby tej aplikacji wp pilot nie wywalało do ekranu start konsoli po kilku minutach? po opiniach aplikacji widzę, że powszechny problem U mnie to samo. Ucieszyłem się że jest ta apka na Xboxie bo niie mam anteny i czasami by coś obejrzał. Jednak po kilku minutach zaraz wywala do ekranu głównego i tak cały czas. Apka jest zjebana po prostu Cytuj
Mike 97 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 17 godzin temu, 20inchDT napisał: Jakie macie ładowarki do paluszków? Mam taką z energizera może z 15 lat, ale nie podoba mi się jak ładuje. Zastanawiam si nad everactive nc-450 i nc-100 plus. Na elektrodzie polecają tę drugą, ale jest droższa o jakieś 50-60zł i nie wiem czy warto dopłacić np. do funkcji rozładowania ;p Mam NC-1000+ i tam jest możliwosć ustawienia jakim prądem chcesz ładować aku, NC-450 chyba nie daje wyboru. Tu trochę przydatnych informacji nt. eksploatacji akumulatorów: https://www.pcworld.pl/news/Nie-niszcz-swoich-akumulatorkow-Przeczytaj-nasz-poradnik,410287.html Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 10 stycznia 2021 Opublikowano 10 stycznia 2021 17 godzin temu, 20inchDT napisał: nie wiem czy warto dopłacić np. do funkcji rozładowania ;p Trzeba było kupić PlayStation tam funkcja szybkiego rozładowywania w cenie konsoli. Taki żarcik. 1 Cytuj
Shago 3 547 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 Spencer, królu złoty, jak ja Cię ubostwiam za QR . 2 miesiące mam konsolę i nie mogę się nadziwić jak pięknie to działa. Z narzeczoną wachlujemy pomiedzy swoimi grami jak szaleni i 0 problemów. XSX? Nie powstał lepszy kawałek hardware'u. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 stycznia 2021 Opublikowano 11 stycznia 2021 U mnie ten QR to tak sobie działa. W gearsach 5 zdarza się infinite loading screen. Co do ładowarki, to zamówiłem tańszą I tak będzie lepsza od tych w zestawie z bateriami. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 U mnie to Ori chyba nigdy nie odpaliło się z quick resume. Forza czasami dostaje zwieche i trzeba zamykać apke. No ale sama rzecz jest genialna że az żal wracać do żonglowania płytami. Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 44 minuty temu, Ma_niek napisał: U mnie to Ori chyba nigdy nie odpaliło się z quick resume. U mnie tylko Ori prawidłowo się uruchamia w QR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi