Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Wspaniała technologia, widać ze gry wybrane zostały tylko do pokazania technologii a nie dla ucieszenia graczy, daje to światło na pięknie działające gry, pytanie tylko ile trzeba będzie na to czekać, kiedy poznamy jakaś listę gier, jakie są szanse na to w poszczególnych grach.

Nigdy nie poznasz listy. Co kila tygodni będą wrzucać gry, tak jak robili ze wsteczną.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

I tak spoko, zobaczymy co rzuca w pierwszych rzutach, będzie wiadomo czy można się jarac.

Jesli dużo gier będzie to miało to Series S bardzo dużo zyska, wiele osób podejmie krok żeby się przesiać.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Nigdy nie poznasz listy. Co kila tygodni będą wrzucać gry, tak jak robili ze wsteczną.

Z tymi starszymi to nie powinno być problemu, gorzej właśnie z nowszymi gierkami z poprzedniej generacji i ich potencjału do dojenia na płatnych remasterach. Chociaż nawet sporo updatów darmowych wpada nawet do takiego metro exodus, gorzej jak ktoś będzie miał nastawienie jak remedy. 

Opublikowano

Technologia fajna, tylko gierki c00rwy.

Opublikowano

No i podobno na PS5 jest to niewykonalne z tymi właśnie tytułami.

Opublikowano

Fajna opcja, ale jak raz na miesiąc mają wpadać jakieś Far Cry, Watch Dogs, czy inne gry 5/10 to jednak podziękuję, bo te gry w 60 FPS nadal będą średniakami niewartymi uwagi.

Opublikowano
9 minut temu, Figuś napisał:

Mam nadzieję, że dorzucą jeszcze troche gierek  starszych  bo stare konsole dawno na strychu ii wyciągać się nie chce.

Opublikowano

Ogrywałem w poprzednim roku MP3 na PC i nawet 60 klatek tej gierki nie odmłodzi. Jednak ma już swoje lata i tkwi w generacji PS360. Chociaż i tak warto, dzisiaj już nie robią takich gierek. 

Opublikowano

mp3 zajebista gierka, ale jak sobie pomyślę, że musiałbym oglądać przymusowo te przerywniki to mi się nie chce wracać

Opublikowano

Jak giereczki ubisoftu dostają fps boosta, to poproszę też ac odyssey, bo jeszcze nie grałem

Opublikowano

ale widać to gierki z Xbox One, nie były ulepszone nawet do One X

jezu ale bieda, myślałem że dadzą wszystkie a z 5 pominą

Opublikowano

Ciekawe jak to się rozwinie. Jeżeli ktoś oczekuje boosta do fps to tv samsunga od 2018 w górę oferuje obraz z uplyniaczem w trybie gra bez inputlaga. Daje to naprawdę fajny efekt.

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Ciekawe jak to się rozwinie. Jeżeli ktoś oczekuje boosta do fps to tv samsunga od 2018 w górę oferuje obraz z uplyniaczem w trybie gra bez inputlaga. Daje to naprawdę fajny efekt.

lag w sterowaniu, a do tego często ostre ścinki

Opublikowano
2 minuty temu, Lokomotywa napisał:

lag w sterowaniu, a do tego często ostre ścinki

Były w modelach do 2017. Od serii nu ten problem został rozwiązany. 

Opublikowano

Już był tu jeden fanatyk opowiadający podobne fanaberie. Proszę, tylko nie kolejny... :frog:

Opublikowano

Brodacz też mówił, że czasami tryb fps pociągnie za sobą obniżoną rozdzielczość i będą dwie opcje do wyboru 60 fps lub (zapewne pełne 4k)... idąc tym tropem robią coś z gierkami, które aktualnie hulają w bardzo wysokiej rozdziałce czyli np takie ac odyssey bądź origins mogą mieć zmniejszoną rozdziałkę do pewnie trochę ponad fullHD ale z opcją 60 klatek lub grę w stanie w jakim aktualnie się ona znajduje.

Będzie z tym lekkie zamieszanie wśród casuali.

Opublikowano

Nie no już karateka parę lat temu uzyskiwał 120 fps sterując suwakami w swoim tv sony. True story bro.