Opublikowano 17 lutego 20214 l 5 minut temu, eX4cT_PL napisał: Wspaniała technologia, widać ze gry wybrane zostały tylko do pokazania technologii a nie dla ucieszenia graczy, daje to światło na pięknie działające gry, pytanie tylko ile trzeba będzie na to czekać, kiedy poznamy jakaś listę gier, jakie są szanse na to w poszczególnych grach. Nigdy nie poznasz listy. Co kila tygodni będą wrzucać gry, tak jak robili ze wsteczną.
Opublikowano 17 lutego 20214 l I tak spoko, zobaczymy co rzuca w pierwszych rzutach, będzie wiadomo czy można się jarac. Jesli dużo gier będzie to miało to Series S bardzo dużo zyska, wiele osób podejmie krok żeby się przesiać.
Opublikowano 17 lutego 20214 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Nigdy nie poznasz listy. Co kila tygodni będą wrzucać gry, tak jak robili ze wsteczną. Z tymi starszymi to nie powinno być problemu, gorzej właśnie z nowszymi gierkami z poprzedniej generacji i ich potencjału do dojenia na płatnych remasterach. Chociaż nawet sporo updatów darmowych wpada nawet do takiego metro exodus, gorzej jak ktoś będzie miał nastawienie jak remedy.
Opublikowano 17 lutego 20214 l Naprawdę fajny bajer. Pewnie będą dodawać co miesiąc kilka tytułów jak to było ze wsteczną z x360. Nic tylko czekać na rozwój sytuacji.
Opublikowano 17 lutego 20214 l Fajna opcja, ale jak raz na miesiąc mają wpadać jakieś Far Cry, Watch Dogs, czy inne gry 5/10 to jednak podziękuję, bo te gry w 60 FPS nadal będą średniakami niewartymi uwagi.
Opublikowano 17 lutego 20214 l 9 minut temu, Figuś napisał: Mam nadzieję, że dorzucą jeszcze troche gierek starszych bo stare konsole dawno na strychu ii wyciągać się nie chce.
Opublikowano 17 lutego 20214 l Ogrywałem w poprzednim roku MP3 na PC i nawet 60 klatek tej gierki nie odmłodzi. Jednak ma już swoje lata i tkwi w generacji PS360. Chociaż i tak warto, dzisiaj już nie robią takich gierek.
Opublikowano 17 lutego 20214 l mp3 zajebista gierka, ale jak sobie pomyślę, że musiałbym oglądać przymusowo te przerywniki to mi się nie chce wracać
Opublikowano 17 lutego 20214 l Jak giereczki ubisoftu dostają fps boosta, to poproszę też ac odyssey, bo jeszcze nie grałem
Opublikowano 17 lutego 20214 l ale widać to gierki z Xbox One, nie były ulepszone nawet do One X jezu ale bieda, myślałem że dadzą wszystkie a z 5 pominą
Opublikowano 17 lutego 20214 l Ciekawe jak to się rozwinie. Jeżeli ktoś oczekuje boosta do fps to tv samsunga od 2018 w górę oferuje obraz z uplyniaczem w trybie gra bez inputlaga. Daje to naprawdę fajny efekt.
Opublikowano 17 lutego 20214 l 1 minutę temu, PanKamil napisał: Ciekawe jak to się rozwinie. Jeżeli ktoś oczekuje boosta do fps to tv samsunga od 2018 w górę oferuje obraz z uplyniaczem w trybie gra bez inputlaga. Daje to naprawdę fajny efekt. lag w sterowaniu, a do tego często ostre ścinki
Opublikowano 17 lutego 20214 l 2 minuty temu, Lokomotywa napisał: lag w sterowaniu, a do tego często ostre ścinki Były w modelach do 2017. Od serii nu ten problem został rozwiązany.
Opublikowano 17 lutego 20214 l Już był tu jeden fanatyk opowiadający podobne fanaberie. Proszę, tylko nie kolejny...
Opublikowano 17 lutego 20214 l Brodacz też mówił, że czasami tryb fps pociągnie za sobą obniżoną rozdzielczość i będą dwie opcje do wyboru 60 fps lub (zapewne pełne 4k)... idąc tym tropem robią coś z gierkami, które aktualnie hulają w bardzo wysokiej rozdziałce czyli np takie ac odyssey bądź origins mogą mieć zmniejszoną rozdziałkę do pewnie trochę ponad fullHD ale z opcją 60 klatek lub grę w stanie w jakim aktualnie się ona znajduje. Będzie z tym lekkie zamieszanie wśród casuali.
Opublikowano 17 lutego 20214 l Nie no już karateka parę lat temu uzyskiwał 120 fps sterując suwakami w swoim tv sony. True story bro.