Opublikowano 25 lutego 20214 l Na Series też się nie da zalogować do konta na konsoli??Mam XOX jeszcze. Chciałem pobrać Dirta ale problem z zalogowaniem. Niby net jest ale z logowaniem kicha... Co więcej nie mogę zagrać w żadną grę, bo nie mogę się lognąć do konta. Wtf? Mam konsolę od neta odłączyć? To wtedy nie będą gry z passa działać! Edytowane 25 lutego 20214 l przez marbel007
Opublikowano 25 lutego 20214 l Autor Teraz, marbel007 napisał: Na Series też się nie da zalogować do konta na konsoli?? Chciałem pobrać Dirta ale problem z zalogowaniem. Niby net jest ale z logowaniem kicha... Co więcej nie mogę zagrać w żadną grę, bo nie mogę się lognąć do konta. Wtf? Mam konsolę od neta odłączyć? To wtedy nie będą gry z passa działać! Jest jakiś globalny problem z Xbox Live
Opublikowano 25 lutego 20214 l https://www.ea.com/ea-play/news/ea-play-next-up-spring2021 W marcu nowe gierki w ea play, czyli też gamepassie. M.in. Star wars squadrons. Wiedziałem, że niedługo będzie, bo gra juz ponizej 5 dych jest sprzedawana.
Opublikowano 25 lutego 20214 l No ale że w ogóle nie idzie pograć to słabo. Always online, kiedy to wprowadzili??
Opublikowano 26 lutego 20214 l Wygląda tak jak powinno wyglądać od samego początku. Trzeba poczekać na jakiś gameplay.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Autor 1 minutę temu, Magik napisał: Na fotach wygląda przeciętnie. Nie widzę tego progresu...
Opublikowano 26 lutego 20214 l To ciągle po prostu gra na one, nie ma co oczekiwać nowej generacji. Progres jest, byle tego popupu nie było.
Opublikowano 26 lutego 20214 l 4 minuty temu, XM. napisał: Działa już xbox live? U mnie działa. Wczoraj lipa
Opublikowano 26 lutego 20214 l 27 minut temu, ASX napisał: Porównanie bardzo tendencyjne i nietrafne, choćby ze względu na zupełnie inna porę dnia. Bardziej pasowałyby np. te fragmenty:
Opublikowano 26 lutego 20214 l The Xbox Factor podcast podaje, że the Coalition pracuje obecnie nad nowym IP oraz projektem w świecie Gearsów. Czy komuś podobne plotki obiły się o uszy? Nie znam gościa, a sytuacja o tyle kuriozalna, że MS zaprzeczył przecież z pół roku temu jakoby chłopaki mieli nad czymś pracować. @ASX co w trawie piszczy?
Opublikowano 26 lutego 20214 l Autor to jakieś spekulacje, nie ma na ten temat żadnych informacji, może pracują, może nie
Opublikowano 26 lutego 20214 l Godzinę temu, Magik napisał: Na fotach wygląda przeciętnie. Nie widzę tego progresu... Tak samo, wygląda praktycznie bez zmian na tych screenach. Ale może Grega trochę tam podrasują.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Halo dalej bez fajerwerków i nie wygląda na nic ponad xbox one x. Chyba, że jeszcze nie pokazali wersji xbox series x a to screeny właśnie z xox.
Opublikowano 26 lutego 20214 l No fajnie, ale seria Halo nigdy nie była graficznym benchmarkiem i nie na tym polegała jej siła.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Mi się podoba mocno to co pokazali, ale wiadomo - trzeba zobaczyć w ruchu i to już dopieszczone.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Autor 9 minut temu, dee napisał: No fajnie, ale seria Halo nigdy nie była graficznym benchmarkiem i nie na tym polegała jej siła. o przepraszam, Halo 4 wyglądało (wygląda) zayebiście, jak to ogrywałem w 2012 r. to czułem się jakbym grał wówczas na nextgenie. Infinite wygląda bardzo ładnie, ten poziom oprawy przy otwartych terenach, 60 fpsach, dynamicznym cyklu dobowym i zaawansowanej fizyce i AI przeciwników (jak przystało na Halo) to duże osiągniecie. Żadna gra na KOXa tego nie zaoferuje
Opublikowano 26 lutego 20214 l Generalnie fajnie jakby nowa generacja wreszcie zajęła się teksturami z bliska bo w ujęciach z oddali to gierki już od dawna robią wrażenie.
Opublikowano 26 lutego 20214 l mam podejrzenie, że po odpaleniu gry z quick resume XSX ma mniejszą wydajność, wczoraj odpaliłem Cyberpunka i miałem gładki śliczny obraz dzisiaj odpalam z rana i nie mogę na to patrzeć (gra ma dynamiczną rozdzielczość) już nie pierwszy raz to zauważyłem, wieczorem potestuje jeszcze