Opublikowano 28 lutego 20214 l Godzinę temu, Daddy napisał: https://www.windowscentral.com/every-game-ps5-reveal-coming-xbox-series-x?amp Prawie wszystkie gry z 26 lutego z imprezy plejki wyjdą również na XSX/SS Liczę na Kena bo ta pozycja już od pierwszych zapowiedzi dla mnie to mały banderasik. Wszedleś w ogole w tego linka? To odnosnik do artykulu z poprzedniego roku
Opublikowano 28 lutego 20214 l Autor nowy screenshot z Starfielda, random który to wrzucił odpowiadał że wcześniejsze wycieki więc jest szansa że to legitne
Opublikowano 28 lutego 20214 l Autor 1 minutę temu, Faka napisał: A jakiś silnik gry wzięli? Unreal Engine? Z tego co wiadomo Starfield powstaje na starenkim Creation Engine, ale Todd Howard mówił że na potrzeby Starfield został gruntownie przebudowany
Opublikowano 28 lutego 20214 l Ciężko trochę uwierzyć w Howarda, nie po tym jak chwalił i nagadał o F76. Okaże się ile w tym prawdy będzie, jeśli tak przemodelowali silnik.
Opublikowano 28 lutego 20214 l Autor No wiadomo że marketingowe zapewnienia powinno się brać w cudzysłów, ale niedługo powinniśmy sami się przekonać nad czym oni tam pracują. Wiadomo że Sony negocjowało czasową ekskluzywność Starfielda dla PS5 razem z Deathloopem i Ghostwire które wychodzą w tym roku, więc jest szansa że Starfield też wyjdzie w tym roku
Opublikowano 28 lutego 20214 l Tak przebudowali, że spłaszczyli do granic możliwości elementy RPG i dialogi. No, ale zobaczymy - to w końcu będzie pierwsza gra pisana mając na uwadze konsole nowej generacji.
Opublikowano 28 lutego 20214 l Autor Screenshot który wrzuciłem to fake, przepraszam za wprowadzenie w błąd
Opublikowano 28 lutego 20214 l Autor Nie wiem dlaczego ludzie mają tak ciśnienie na kolejną imprezę z kolejnymi zapowiedziami, Xbox Game Studios ma zapowiedziane więcej gier niż Sony czy Nintendo, teraz wypadałoby je wydać, a nie zapowiadać kolejne gry Teraz, Daddy napisał: @ASX a co się stało z Inside Xbox? Anulowany
Opublikowano 28 lutego 20214 l Tu nawet nie chodzi o nowe zapowiedzi a pokazanie zapowiedzianych gier w akcji.
Opublikowano 28 lutego 20214 l Autor Imo Żeby pokazać gameplay swoich gier nie muszą organizować specjalnych wydarzeń, mogą je po prostu wrzucić na YT kiedy będą gotowe
Opublikowano 28 lutego 20214 l Jeden wrzuca tweety z 2015 a drugi kopiuje byle szybko nawet z fakeami xd wtf.
Opublikowano 28 lutego 20214 l Cytat There are always things we have in the works, but nothing coming soon that would feature game announcements or world premieres like this. podsumowując: Microsoft od revealu XSX ciagle gadał o flopsach, mocy możliwościach, ale jakos o grach zapomnieli. Co więcej od tego czasu pokazali tylko jedną grę z nowego sprzętu która jest największą branżową wpadką od lat i nie dostarczyli nic na start. Teraz po 4 miesiącach dalej nie zamierzają nawet teasowac nowych gier, ani zgarnąć żadnego dealu. Jestem w stanie uwierzyć, że opchną tej generacji jeszcze mniej sprzętu niż za czasów One. Masakra co się tam odpyerdala.
Opublikowano 28 lutego 20214 l Spokojnie, zaraz się rozkręci Ja osobiście nie narzekam na brak gier, ale prawdą jest, że w świadomości przeciętnego gracza - Halo, to jedyna gra MSS na ten rok. Halo, które miało wystartować na premierę konsoli. Jeśli mają jakieś Asy na 2021, to: 1. nie chcą popełnić błędu jak z Infinite, 2. nie chcą nakręcać hype - konsol i tak nie ma (globalnie). Albo - uja mają. Zostaną nam krasnale i samolociki Ja osobiście chciałbym, aby wszystkie gierki były ogłaszane na kilka miesięcy przed premierą. Uniknęlibyśmy większość wpadek. Jak np. przy C2077. Edytowane 28 lutego 20214 l przez Aleks
Opublikowano 1 marca 20214 l Przynajmniej trzy tytuły na ten rok mamy: Microsoft Flight Simulator, Psychonauts 2 i Halo Infinite Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że przynajmniej jeszcze jeden lub dwa tytuły wydadzą