Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

xd tak mniej więcej wyglądałby w czwartek Internet gdyby ogłosili że gry Bethesdy będą wychodzić na Xboxa i PC

moje realistyczne oczekiwania:

w czwartek, 11 marca, o 16:00 czasu polskiego, ukaże się artykuł na stronie xboxa w którym Phil Spencer (rocznik 68) i Todd Howard (rocznik 71) ogłoszą oficjalnie dołączenie Bethesdy do rodziny Xboxa, oraz to że wszystkie poprzednie i nadchodzące gry jak (TES, Starfield itd.) wylądują w Gamepassie. 

ASX apostoł xboxa. 

Ronnie Coleman Looking Biblical at the 2006 Mr. Olympia Finals.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

To, że bethesda dołączy do xboxa jest wiadome chyba od sierpnia co automatycznie spowoduje, że ich gry będą day one w passie. Jeśli jest się na co napalać to może coś o starfieldzie powiedzą.

Opublikowano

W czwartek będzie tyle, a każdy kto się napalał na więcej tylko swoją naiwność znów pokazał xD

Opublikowano
28 minut temu, zloto napisał:

W czwartek będzie tyle, a każdy kto się napalał na więcej tylko swoją naiwność znów pokazał xD

Tu się nikt nie napala. To dział xbox. 

Opublikowano
  • Autor

Yebany Xbox znowu mnie zawiódł

Opublikowano
  • Autor

Może być ciężka bo Double Fine to studio wyznające zasadę nie crunchowania, nie robią więc nadgodzin, nie spinają się. Pracując w ten sposób raczej trudno podać z wyprzedzeniem datę premiery, pewnie dowiemy się kiedy gra wychodzi kiedy gra będzie gotowa a nośnik z grą wysłany do tłoczni (o ile w ogóle to wyjdzie płycie xd)

Opublikowano

Jak się nie wyrobią do czerwca, to stracę wiarę w Double Fine. :nosacz2:

Opublikowano
25 minut temu, Bigby napisał:

Jak się nie wyrobią do czerwca, to stracę wiarę w Double Fine. :nosacz2:

Chyba polski rząd zobaczył wyniki pytania "którego next-gena kupiłeś" w ankiecie GOTY na forum i ma ważną wiadomość dla posiadaczy Xboxa.

image.thumb.png.5fd52aac77f1c99c74470bc66bf84aa8.png

Opublikowano
  • Autor

Nie ma żadnego pokazu

Opublikowano

Pokaz wymyśliliście wy, gracze :xboss:

Opublikowano
32 minuty temu, ASX napisał:

Nie ma żadnego pokazu

Wydawało mi się, że gdzieś czytałem o tym, ze MS ma zrobić jakiś pokaz. No to szkoda wielka.

Opublikowano
2 minuty temu, czarek250885 napisał:

Wydawało mi się, że gdzieś czytałem o tym, ze MS ma zrobić jakiś pokaz. No to szkoda wielka.

Raczej jakaś forma prezentacji albo wywiadu ze Spencerem dot. Bethesdy. 

Opublikowano
8 godzin temu, Lokomotywa napisał:

a ja dalej czekam na boost fps w kolejnych grach xD

Mało wymagający jesteś, ja jednak liczę, że coś tam za jakiś czas pokażą, może być nawet mały projekt.

Opublikowano
  • Autor

Skąd ludzie biorą pomysły że w czwartek będą jakieś pokazy i zapowiedzi nowych gier?