PanKamil 1 108 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Biorąc pod uwagę, że ps one i ps2 to mega popularne konsole ktore przebiły 100mln to się nie dziwie, ze wiele osób będzie kojarzyć dane tytuły z playstation. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Teraz, 20inchDT napisał: Niedługo będziemy pisać jak na reseterze o tym co CZUJEMY Ja grałem w tomb raidera na pc Ja pamiętam, że wersja na psx była rozpikselowanym gównem w porównaniu do PC. Patrzyło się na te akceleratory z zazdrością. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Mi się Tomb Raider kojarzy z kwadratowymi cyckami Lary. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 1 minutę temu, czarek250885 napisał: Kurde ja miałem za dzieciaka psx, ale jakoś nie kojarzę pierwszej konsoli Sony z RE, czy TR. Raczej pierwsze co sie nasuwa to Spyro, Crash, czy Tekken które nie są już exami, oraz Gran Turismo. Pamiętam jak żałowałem, że nie mam Dreamcasta bo jako wielki fan wlasnie serii RE nie moglem zagrać w Code Veronica, ktore uważam do dzisiaj za najlepszą część, którą ograłem na ps2. "Code Veronica" to chyba najstraszniejszy Resident jaki grałem :P. Aczkolwiek muszę przyznać, RE2: Remake pięknie pokazuje co to horror Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 1 minutę temu, PanKamil napisał: Biorąc pod uwagę, że ps one i ps2 to mega popularne konsole ktore przebiły 100mln to się nie dziwie, ze wiele osób będzie kojarzyć dane tytuły z playstation. Tylko ograniczone jednostki. Wtedy było tyle gazetek o grach, że tylko jakieś totalne nieogary mogły tak myśleć. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Czy ja cokolwiek pisałem o tym że uważam TRy za exy bo kojarzą mi się z daną platformą? Nie, konwersacja zaczęła się od tego dla czego fani Sony płakali że Rise of Tomb Raider będzie czasowym exem na Xboxy. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Finale według łomowej perspektywy też tylko kojarzą się z plejką, no bo siódemka sprzedała się przecież na niej zajebiście . A poprzednie 6 tytułów? No yebać, skoro pan Zdzichu w 97 nie miał ich na straganie na verbatimach to się nie kojarzą z niczym Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Podałeś niemerytoryczny argument emocjonalny, więc odpowiedzi są takie a nie inne. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 1 minutę temu, łom napisał: Czy ja cokolwiek pisałem o tym że uważam TRy za exy bo kojarzą mi się z daną platformą? Nie, konwersacja zaczęła się od tego dla czego fani Sony płakali że Rise of Tomb Raider będzie czasowym exem na Xboxy. Tak i forumek wyjasnił Ci że to przez grupe ograniczonych poglądowo niebieskich, ktorzy poza playstation nie widza świata. Marka TR nigdy nie była tak mocno kojarzona z PS jak się niektorym wydaje. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Finale zaczęły się od 7, o jakich 6 częściach ty piszesz? To tak samo jak z gwiezdnymi wojnami od 4. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 4 minuty temu, lpcl napisał: Ja pamiętam, że wersja na psx była rozpikselowanym gównem w porównaniu do PC. Patrzyło się na te akceleratory z zazdrością. Jako dzieciak to się grało na czym bylo a nie porównywało grafikę xd dzieki bogu nie było wtedy digital foundry 2 Cytuj
Gość Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 7 minut temu, łom napisał: Ale powiedz mi ile osób ograło klasyczne TRy na PC a ile na PS1? Z tego co pamiętam sprzedaż na PS1 była kilkukrotnie wyższa, oczywiście mogę się mylić i tylko moi biedni znajomi ogrywali TRy na PS1 a nie PC. Skoro podajesz przykład anegdodyczny ze znajomymi, to ja podam swój: u mnie w klasie koledzy pececiarze jarali się mocno klasycznymi Tombami, a siostra jednego z nich to nawet fanatykowała. Zresztą ja miałem PSXa a TRy ogrywałem na PC xd Pamiętam jak jeden z kumpli nie mógł przejść kucharza w Chronicles więc wpadliśmy po lekcjach i po każdej śmierci robiliśmy zamianę przy klawiaturze, aż w końcu ktoś przeszedł. Good times. No więc nie wiem, w mojej bańce wychodzi na to że TR to tradycyjnie PCtowy tytuł. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Yakuza to marka Xboxa bo mi się kojarzy z Game Passem. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Dajcie już spokój, jeden ma awatar z lbp a drugi to pankamil z czym im się mają kojarzyć te serie jak nie z playststio? Tymczasem Xbox zaraz stanie się kombajnem do gier Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 plejsztejszon wjechało za mocno tutaj, multiplatformowe tomb raidery i residenty kojarzone z psx'em, dlatego fani po 20 latach płakali że TR będzie czasowym exem XO Z innej beczki https://www.ppe.pl/news/155267/xbox-series-xs-i-xbox-one-z-death-stranding-i-innymi-grami-z-pc-wszystko-za-sprawa-geforce-now.html Cytat Death Stranding oficjalnie nie znalazło się na Xboksach Series X|S oraz Xboksie One, jednak gracze mogą zapoznać się z produkcją Hideo Kojimy za sprawą przeglądarki Edge oraz GeForce Now. Streaming w chmurze zapewnia dostęp do wielu tytułów dostępnych na Steam i Epic Games Store. Ciekawe czy ps now zadziała Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 1 minutę temu, PanKamil napisał: Jako dzieciak to się grało na czym bylo a nie porównywało grafikę xd dzieki bogu nie było wtedy digital foundry Jak widziałeś screeny z SS i to co na tv to nie trzeba było df, taka to była przepaść. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 10 marca 2021 Autor Opublikowano 10 marca 2021 Jak już jesteśmy przy przykładach anegdotycznych to moja żona, kojarzy Mario jedynie z tej amatorskiej i darmowej gry na PC, o Nintendo nie miała pojęcia xd Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 6 minut temu, ASX napisał: Jak już jesteśmy przy przykładach anegdotycznych to moja żona, kojarzy Mario jedynie z tej amatorskiej i darmowej gry na PC, o Nintendo nie miała pojęcia xd A ja Mario kojarzę z pegazusa podróbki famiconu Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 14 minut temu, Soul napisał: Dajcie już spokój, jeden ma awatar z lbp a drugi to pankamil z czym im się mają kojarzyć te serie jak nie z playststio? Tymczasem Xbox zaraz stanie się kombajnem do gier MS znów rewolucjonizuje usługi? Yebaniutcy. BTW czy u Was jest już ten nowy Edge? Na XOS wciąż stara wersja. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Jak ktoś twierdzi, że MGS kojarzy się z PSX to jestem w stanie zrozumieć. Jedynka ukazała się tylko na PSX (i PC), trójka to exclusive na PS2, a czwórka na PS3. Ale Tomb Raider lub Resident Evil? To już gruba przesada. Równie dobrze mogę powiedzieć, ze Elder Scrolls kojarzy mi się z Microsoftem bo zaczynał na PC, a Morrowind był konsolowym exclusivem na Xboxa. Tak samo z Microsotem i Windowsem kojarzyć się może Quake, Doom, albo Wolfenstein. 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 10 marca 2021 Autor Opublikowano 10 marca 2021 tylko niektórzy insajderzy mają dostęp do tej przeglądarki na razie 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 12 minut temu, lpcl napisał: Jak widziałeś screeny z SS i to co na tv to nie trzeba było df, taka to była przepaść. Jedyna gra gdzie widziałem faktyczna różnice a raczej przepaść to byl rainbow six. No jak zobaczyłem tą grę to mowie co to kuwa jest tam chyba wyjebali 90% różnych opcji. Co do tomba to pamiętam jak każdy pierdolil, ze są kody na cycki lary Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Co do zakupu Bethesdy, jest to świetny ruch i racjonalizuje on zakup Xbox Series X. Takie tytuły jak Doom i Wolfenstein to jest to, co lubię najbardziej i cieszę się, że istniejące już pozycje trafią do GPU wraz z kolejnymi odsłonami. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Sam czekam co wrzucą do XGP w najbliższy weekend, mocno mnie kusi ten Prey. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 10 marca 2021 Opublikowano 10 marca 2021 Zapewne trafią wszystkie tytuły, których jeszcze w GPU nie ma: · Doom · Doom II · Doom 3 · Doom 64 · Doom 2016 · Dishonored · Dishonored: Death of the Outsider · The Elder Scrolls IV: Oblivion (X360) · The Evil Within · The Evil Within 2 · Fallout 3 (X360) · Fallout 4 · Prey · Rage (X360) · Wolfenstein: The New Order · Wolfenstein: The Old Blood · Wolfenstein II: The New Colossus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi