Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osobiście jak popatrzyłem na stare gry Bethesdy których nie ma jszcze w gamepassie, to nic specjalnie mnie nie grzeje, bo to co było dla mnie najciekawsze już ograłem. Bardziej liczę na ich nowe gry, chciałbym wierzyć że taki Starfield wyjdzie jeszcze w tym roku

Teraz, messer88 napisał:

to :corvo: dwójka jest w GP? 

jest

• Plusik 1
Opublikowano
35 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

MS znów rewolucjonizuje usługi? Yebaniutcy. :obama: BTW czy u Was jest już ten nowy Edge? Na XOS wciąż stara wersja.

A tam za tego geforce to ile trzeba bulić bo z ciekawości może bym i sprawdził (w sumie to mogłem na pc:)? 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

A tam za tego geforce to ile trzeba bulić bo z ciekawości może bym i sprawdził (w sumie to mogłem na pc:)? 

Możesz za friko spróbować w gry ze swojej biblioteki steam, ale masz ograniczenie 1h grania i później w kolejce czekasz czy jakoś tak

Opublikowano
35 minut temu, PanKamil napisał:

Jedyna gra gdzie widziałem faktyczna różnice a raczej przepaść to byl rainbow six. No jak zobaczyłem tą grę to mowie co to kuwa jest:dynia: tam chyba wyjebali 90% różnych opcji. Co do tomba to pamiętam jak każdy pierdolil, ze są kody na cycki lary :reggie:

Wiadomo, że na, początku psx to był niezły szok graficzny, chociaż np. tekken, który był pierwszą grą w jaką grałem na nim nie wgniótł mnie jakoś w fotel grafiką. Natomiast potem za sprawą tych sławnych akceleratorów to już była przepaść względem pc. 

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

Możesz za friko spróbować w gry ze swojej biblioteki steam, ale masz ograniczenie 1h grania i później w kolejce czekasz czy jakoś tak

Moja biblioteka steam to wygląda w cyfrach mniej więcej tak: 0. :)Opuściłem granie na pc jeszcze przed erą steama. Tak ze 13 lat temu próbowałem wrócić i poskładałem nawet kompa za 5k ale zagrałem w 3 gry i sobie odpuściłem. Ale dzięki za info, pewnie sobie daruję w takim razie. 

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Moja biblioteka steam to wygląda w cyfrach mniej więcej tak: 0. :)Opuściłem granie na pc jeszcze przed erą steama. Tak ze 13 lat temu próbowałem wrócić i poskładałem nawet kompa za 5k ale zagrałem w 3 gry i sobie odpuściłem. Ale dzięki za info, pewnie sobie daruję w takim razie. 

Zawsze możesz jakiegoś f2p sprawdzić, demo Outriders jest dostępne

Opublikowano
16 minut temu, Soul napisał:

Ja cały czas czekam na 60 fps w Dishonored 2 na Series X

To, plus Divinity 2 i wbijam jak reksio w szynke.

Opublikowano

Podobno MS się ogarnął i podgląd osiągnięć wraca do aplikacji Xbox.  Teraz jeszcze niech ogarnął statystyki i będzie ok.  Wstyd żeby mieć fajnie rozbudowany Game Hub, tylko po to, żeby później spuścić go w kiblu. 

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Właśnie to przed chwilą widziałem. Jakieś trzy tygodnie temu zacząłem ściągać, ale zrobiłem pauzę na 30gb, czekając na takie ogłoszenie, bo nie chciałem grać w 900p. Dzięki Phil (a raczej WB, bo to patch jeżeli jest X|S enh), jutro dociągam całość :xboss:

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano
18 hours ago, Czoperrr said:

Byłoby miło gdyby MS dodał FPS Boost do wszystkich gier Bethesdy. W takim Skyrim albo Follout 4 nie powinno być z tym problemu, skoro nawet istnieją mody działające na Xboxie i odblokowujące klatkarz.

Skyrim można na patencie odpalić w 60 FPS dzięki modom a trofea dalej będę wpadać