Opublikowano 12 marca 20214 l Ja miałem go brać, ale nie jest kompatybilny z konsolami ani PC, tylko xcloud na tel lub tablecie, @maciucha kupował coś podobnego z tego co pamiętam to mógłby się wypowiedzieć.
Opublikowano 12 marca 20214 l Właśnie oglądam reckę i podobno działa z PC, a z konsolą nie. Kupiłbym to dla xCloud na telefonie, ale fajnie byłoby móc skorzystać też na PC.
Opublikowano 12 marca 20214 l Krzyżak w padach 8bitdo obciera o boczne ścianki jak się go zacznie ruszać na wszystkie boki co imo go dyskwalifikuje
Opublikowano 12 marca 20214 l 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Właśnie oglądam reckę i podobno działa z PC, a z konsolą nie. Kupiłbym to dla xCloud na telefonie, ale fajnie byłoby móc skorzystać też na PC. https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-sn30-pro-sn-edition-gamepad-do-switch-pc-mac-android/ plus uchwyt https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-uchwyt-na-smartfona-do-pada-sn30-pro-szary/ i jest CYMESIK wspaniały pad, najlepszy jaki w życiu używałem, cudowne wykonanie, wygodny, nawet parę akumulatorków dają w zestawie kompatybilny z androidem, pc, switchem i ps3
Opublikowano 12 marca 20214 l No ten jest sztosik ale szukam czegoś bardziej kompaktowego bo to jednak ma służyć do grania mobilnego, aczkolwiek dziękuję za rekomendacje. Pad z linka znam i szanuję.
Opublikowano 12 marca 20214 l 8 minut temu, Czoperrr napisał: No ten jest sztosik ale szukam czegoś bardziej kompaktowego bo to jednak ma służyć do grania mobilnego, aczkolwiek dziękuję za rekomendacje. Pad z linka znam i szanuję. no jest o tyle mniej kompaktowy że ma te gripy, a tak rozmiar góry ten sam, sama góra bez gripów jest niezbyt wygodna przy trzymaniu dłuższym niż kilka minut, no ale jak tam uważasz
Opublikowano 12 marca 20214 l 7 godzin temu, Czoperrr napisał: Posiada ktoś tego pada 8bitdo? Dobrze się sprawdza w gierkach? Ja go mam i tak średnio powiem. Lepiej mi się grało na zwykłym xboxowym padzie uchwycie. Poza tym u mnie coś ten Xcloud nie bangla więc leży w szafce. Generalnie wykonanie bardzo dobre pada, ale trochę to małe i telefon ciąży. Może gdyby grać bez telefonu w uchwycie może by było ok.
Opublikowano 12 marca 20214 l Nie, nie zdurniałem jeszcze, nie skoncze po raz trzeci Skyrim chocby działał w milionie fps-ów. Coo, Skyrim w 60 fps?
Opublikowano 12 marca 20214 l Dishonored czekał i czekał na odpalenie, aż w końcu dostał boosta, najs. W sykrima kiedyś troche pograłem na pc. Nic nie pamiętam, ale raczej nie wroce do drewniaka.
Opublikowano 12 marca 20214 l Szkoda, że nie ma boosta do Dishonored 2, bo jednak mnie się sporo przyjemniej grało w drugą część.
Opublikowano 12 marca 20214 l Dokladnie, D2 dużo miodniejszy gameplay, ale jedynaczka w 60 FPS why not 32 minuty temu, MYSZa7 napisał: A ten FPS Boost wyeliminuje laga w sterowaniu w Preyu? Powinien bo FPS to też rezponsywnosc.
Opublikowano 12 marca 20214 l 7 minut temu, Soul napisał: Dokladnie, D2 dużo miodniejszy gameplay, ale jedynaczka w 60 FPS why not Powinien bo FPS to też rezponsywnosc. No ja wróciłem do dodatków z jedynki po death of the outsider i było jakoś tak drętwiej, movement znacznie lepszy w dwójeczce. Ale jeśli ktoś nie grał to jednak 60 fps zrobi robotę.
Opublikowano 12 marca 20214 l Dadzą znać kiedy wejdą te efpees busty? W takiego Dishonored chętnie zagram w 60-ciu klatkach
Opublikowano 12 marca 20214 l 17 minut temu, lpcl napisał: No ja wróciłem do dodatków z jedynki po death of the outsider i było jakoś tak drętwiej, movement znacznie lepszy w dwójeczce. Ale jeśli ktoś nie grał to jednak 60 fps zrobi robotę. Dwójka dostała solidnego busta jeżeli mowa o animacji i poruszaniu się głównego bohatera, no D2 w 60 FPS to marzenie.
Opublikowano 12 marca 20214 l Dwójkę odpaliłem tylko na chwilę, potem one x sprzedany został, ale 30fps mnie mocno bolało, oby doszedł update. No ale w jedynkę nie grałem, więc się zacznie od tego o poczeka na upgrade dwójki
Opublikowano 12 marca 20214 l Na konsoli w D2 spędziłem jakieś 400h, później jeszcze na PC w 60fps jakieś 50h no i teraz już na konsoli gra się ciężko
Opublikowano 12 marca 20214 l ogólnie powiem, że fajnie że gierki dostają patche do 60fps niefajnie, że z konsol zrobiły się pecety, a większość z braku laku nawet i na to kłapie uszami z zachwytu
Opublikowano 12 marca 20214 l 60 klatek w tej generacji to powinien być obowiązek i to tyczy się też nowych, przyszłych gierek, które będą, ale to raczej nierealne, zobaczymy co nam przyniesie gamedev.