Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sie stanie prędzej czy później. Xbox żyje zbyt dobrze z sega teraz żeby było inaczej. Chcialbym też, zeby smt5 wpadło po jakiejs czasowej ekskluzywnosci na switchu.

Opublikowano

Jak wleci P4G do GPU to :banderas: Jedyna Persona której nie przeszedłem mimo, że mam ją na Vite, ale już samej konsolki nie xd Konserwatywnie z chęcią przeszedłbym ją na stacjonarnej plejce, ale skoro Japończyk z Japończykiem się nie dogaduje, tam pan Spencer niech wjeżdza i bierze jak swoje :xboss:

Opublikowano

dodatkowo w ostatnim podcascie powiedział że jest na 90% pewny że latem zobaczymy prezentacje Starfielda a sama gra wyjdzie w listopadzie.

jeżeli się to sprawdzi to czeka nas bardzo mocna końcówka roku - Halo Infinite, Starfield i Forza Godrizon 5 - wszystko na przestrzeni kilku miesięcy :obama:

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

Pewnie nie ma na to szans, ale też bym chciał. Będą wciskać granie na telefonach co niezbyt do mnie przemawia.

no bo granie na telefonie ssie imo dalej mam cicha nadzieje ze xcloud pojawi się na switchu 

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Dzisiaj jeszcze żadnej bomby od Spencera nie było? Dziwna sprawa!

Dziś techland ma ujawnić jakieś info na temat DL2. Kto wie co powiedzą ; )

Opublikowano

dzisiaj już był news, co prawda skierowany bardziej w kierunku pececiarzy a nie konsolowców ale niech i ci mają coś od Spencera

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

dzisiaj już był news, co prawda skierowany bardziej w kierunku pececiarzy a nie konsolowców ale niech i ci mają coś od Spencera

Tak tylko przypomnę, że Grubb po raz kolejny miał rację i podał prawdziwą datę.

Opublikowano
2 minuty temu, sebishi napisał:

Czy funkcja fps boost dziala na xbox one s? Jezeli tak to jak ja wlaczyc w grze?

Wysłane z mojego RMX2111 przy użyciu Tapatalka

Domyślnie powinno być włączone, klikasz na, grę, która ma fps boost i tam w mamage game and add ons i tam jest opcja fps boost.