Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech ten ascent w końcu wlatuje do gpu bo ile można czekać. 

Opublikowano

Dobra, mają moją uwagę jeśli chodzi o STALKERa: w jedynkę nie grałem, ale wiem, że to gra otoczona pewnym kultem w kręgach PC-towców (co oznacza często bardzo specyficzne i złożone mechanicznie gry). Akurat Xboxowi przyda się więcej dużych tytułów, nawet jeśli z premierą na początek 2022 (bo nie wierzę w 2021).

Opublikowano

pamiętam jak ludzie pisali że Smart Delivery to tylko marketingowe hasło i na PS5 też to będzie tak działało :reggie:

Opublikowano
12 godzin temu, 20inchDT napisał:

Szkoda, ze nie guacamelee 3. Tak czy inaczej jestem zainteresowany, bo potrafia robić gierky.

Chociażby dla tej gierki warto śledzić event. Super info. Ciekawe co to będzie 

Opublikowano

również czekam, liczę na zestaw interesujących indyków, gameplay ze Stalkera ( o ile gra faktycznie ma wyjść w tym roku) i datę premiery TUNIC

Opublikowano

Czyli Cerny nie ściemniał, kiedy mówił o tym, że starali się dostarczyć architekturę jak najbardziej przyjazną developerom i że ci są zachwyceni :notbad:
Ciekawe, jak trudny w programowaniu może być XSX i kiedy wreszcie developerzy okiełznają w pełni jego moc :philosoraptor:

Opublikowano

Jest przyjazna, bo niewiele zmienili - w przeciwieństwie do xboxa. Wydaje mi się, ze trudność polega na tym, że nie sfinalizowali narzedzi na czas, a devi nie mieli czasu na naukę.

Opublikowano

wkrótce xbox powinien dostać wsparcie dla Dolby Vision, 

funkcję mogą już testować niektórzy insajderzy 

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

wkrótce xbox powinien dostać wsparcie dla Dolby Vision, 

funkcję mogą już testować niektórzy insajderzy 

To jeszcze nie ma? Myślałem, że jest od day one. 

Opublikowano
10 minut temu, Faka napisał:

No nie ma, jest tylko HDR10, a jak wiemy DV > HDR10 i dlatego to jest dobry ficzer, który dodadzą niedługo.

Ostatnio chińczyk porównywał hdr i dv w filmach i w sumie różnice były minimalne więc nie wiem czy to taki deal breaker.