maxoffe 40 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 9 godzin temu, MYSZa7 napisał: Ja pierdole, dalej tego nie ogarnąłeś? xd Odpal apkę Xboxa, znajdź Cold Wara i pobierz wersję na Xboxa Series X. Włóż płytę do konsoli i odpal ściągniętą grę. Pisałem już w sobotę że wymienilem wersję gry i po temacie, a o apce rzeczywiście nie wiedziałem :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 18 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 wg Jeffa Grubba na E3 prawdopodobnie zabraknie Hellblade 2, Everwild i Elden Ring 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 ehh Elden Ring bym brał za 350 pln a tutaj chyba w tym roku nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Koledzy, a da się odzyskać konto po gamertagu, bo konto miałem za czasów x360 i nie mogę sobie przypomnieć e-maila? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 Skoro pamiętasz maila na które było twoje konto, to kwestia odzyskania hasła nie powinna być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 No ale koleś nie pamięta e-maila, pamięta swój gamertag Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 To tak nie działa. Mój poprzedni GamerTag (z czasów X360) został wyzerowany, a nick - zastąpiony jakimś randomowym. Więc nie zawsze da się odzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: To tak nie działa. Mój poprzedni GamerTag (z czasów X360) został wyzerowany, a nick - zastąpiony jakimś randomowym. Więc nie zawsze da się odzyskać. Mój nie został wyzerowany, bo wciąż mogę sprawdzić gamescore oraz gry w które grałem podając gamertag. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 3 godziny temu, ASX napisał: wg Jeffa Grubba na E3 prawdopodobnie zabraknie Hellblade 2, Everwild i Elden Ring Inni insajderzy to potwierdzają, niestety. Chociaż Elden Ring wciąż może zadebiutować gdzie indziej: Dodatkowo: Czyli strzelam, że na E3 zobaczymy: Halo Infinite Forzę Horizon 5 Project Omen (Arkane Austin), które ponoć celuje w przyszłoroczną premierę. Project Typhoon od Avalanche Starfield Jakieś mniejsze gry typu The Gunk (oby!), Warhammer Darktide (liczę, że premiera nadal w tym roku), czy Tunic. Na pewno też nie zabraknie Psychonauts 2. Jeżeli każda z tych gier miałaby zadebiutować w przeciągu następnych 6-12 miesięcy, to byłbym z takiego eventu bardzo zadowolony. Nie potrzebujemy kolejnych CGI. Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 18 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2021 3 godziny temu, milupl napisał: Mój nie został wyzerowany, bo wciąż mogę sprawdzić gamescore oraz gry w które grałem podając gamertag. Mam podobny problem. Tylko ze ja częściowo pamiętam maila. Tylko ze juz nie ma tej strony na której zakładałem go. I mi napisali ze nie odzyskam i ujj Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 19 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 8 godzin temu, Bigby napisał: Czyli strzelam, że na E3 zobaczymy: Halo Infinite Forzę Horizon 5 Project Omen (Arkane Austin), które ponoć celuje w przyszłoroczną premierę. Project Typhoon od Avalanche Starfield Jakieś mniejsze gry typu The Gunk (oby!), Warhammer Darktide (liczę, że premiera nadal w tym roku), czy Tunic. Na pewno też nie zabraknie Psychonauts 2. Jeżeli każda z tych gier miałaby zadebiutować w przeciągu następnych 6-12 miesięcy, to byłbym z takiego eventu bardzo zadowolony. Nie potrzebujemy kolejnych CGI. Z jednej strony szkoda bo Everwild to dla mnie jedna z najbardziej wyczekiwanych gier, uwielbiam gry Rare za ich unikalność, a z drugiej może to i lepiej żeby skupili się na grach które powinny wyjść w 2021 i 2022, a na te bardziej odległe tytuły przyjdzie jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Trochę liczyłem na Elden Ring w tym roku, jednak kolejne przecieki nie napawają optymizmen. Z drugiej strony jak mają wypuścić produkt jakości cybersraki na premierę to cierpliwie poczekam. Cieszy informacja o kolejnej grze od Arkane, bo ostatnio mocno urośli w moich oczach i patrząc na ich ostatnie produkcje to nie zawiodą, a w przyszłym roku wpadną od nich dwie gry do game passa. Na Halo nie czekam, multi mnie kompletnie nie intetesuje a kampania w ostatniej części to okrutny kasztan. Do tego te skrzeczące krasnale kompletnie zabijają we mnie chęć powrotu do tytułu. Starfield jak wyjdzie to pod koniec roku, ale tytuł dość obojętny dla mnie i nic nie wiadomo o rozgrywce. Pewnie piaskownica. Zręsztą trochę przewrotnie studio Bethesda to chyba najsłabszy element z ich wydawnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 19 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 wygląda na to że następne odsłony Outer Worlds to kwestia czasu i M$ oraz Take Two dogadali się w kwestii kontynuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Mnie to cieszy, bo bardzo mi TOW siadło. Taki luźniejszy Fallout, ale w porównaniu do F4 wciąż mający dużo z klasycznych odsłon serii. Tylko może tym razem jakiś budżet nieco większy, taknieok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Znacznie większy budżet, ale długość gry zachować. Te 30 godzin było w sam raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 36 minutes ago, Bigby said: Znacznie większy budżet, ale długość gry zachować. Te 30 godzin było w sam raz. Dłużej nie dałbym rady w to grać i szczerze cieszyłem się , że już koniec. Ale jestem pełen optymizmu co do kolejnej części i na pewno ogram, bo pomimo, że gra moim zdaniem nie była jakaś świetne to i tak zjada F4 na śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 310 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 (edytowane) Dziwne, że Ewerwilda zabraknie, do dziś nie pokazali nawet gameplayu z tego. edit gość piszę, że nie ma info co i jak więc nie mówi tak/nie, więc jest szansa. Edytowane 19 maja 2021 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 19 minut temu, Soul napisał: Dziwne, że Ewerwilda zabraknie, do dziś nie pokazali nawet gameplayu z tego. edit gość piszę, że nie ma info co i jak więc nie mówi tak/nie, więc jest szansa. IMO ta gra jest w powijakach, ciekawe czy wyszli już poza fazę koncepcyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 310 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Wiadomo o czym to ma być ten Project Typhoon ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Również czekam na zapowiedzi NOWYCH gier. Nie tylko na Xa. Ale jednego nie lubię. Ogłoszeń tytułów, które wyjdą w dalekiej przyszłości. Dla mnie idealnie, to powinno wyglądać tak: 1. Krótka notka prasowa studia informująca nad czym pracują. 2. Kilka miesięcy przed premierą (optymalnie pół roku) pierwsze materiały (start kampanię marketingowej). 3. Kilka tygodni przed - info data premiery. Na co mi te zapowiedzi kilka lat przed? Albo daty premier, które i tak są przekładane. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 19 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Godzinę temu, lpcl napisał: IMO ta gra jest w powijakach, ciekawe czy wyszli już poza fazę koncepcyjną? Wyszło, gra jest w pełnej produkcji od 2019, a wcześniej przez 2 lata była w fazie preprodukcji Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 11 minut temu, Aleks napisał: Również czekam na zapowiedzi NOWYCH gier. Nie tylko na Xa. Ale jednego nie lubię. Ogłoszeń tytułów, które wyjdą w dalekiej przyszłości. Dla mnie idealnie, to powinno wyglądać tak: 1. Krótka notka prasowa studia informująca nad czym pracują. 2. Kilka miesięcy przed premierą (optymalnie pół roku) pierwsze materiały (start kampanię marketingowej). 3. Kilka tygodni przed - info data premiery. Na co mi te zapowiedzi kilka lat przed? Albo daty premier, które i tak są przekładane. Jak cos ma byc według powyższego planu to Starfield. Cała reszta to CGI i lata czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Please don't XDD Jak będzie to pokaz CGI to ja dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Będzie Please be excited albo zapowiedzi jak ten z inxile wow ale super gra ale nic wam nie mogę pokazać xddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 "As for now we cannot show you anything more but please be sure that we at Xbox are proud of our developers and what they will deliver to the gamers in the near* future." <szybka wyliczanka trailerów, indorów rodem z komórek i exclusive revealów multplatform> "See you next year". *as near as 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi