balon 5 328 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 23 minuty temu, messer88 napisał: Ubigierki od sony mają fajną walkę, czy to z dinusiami w ZD bo z ludzikami to wiadomo lepiej żeby nie było czy właśnie cały prosty ale bardzo przyjemny system z ducha chińczyka. Nie no ludzi pomijam milczeniem, ale nie licząc poboczny aktywności nie ma tego dużo, za to maszyny to No i faktycznie Duch Chińczyk tez bdb dobry sys jak na sandbox, w sumie pająk też daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Ja mam z Psychonauts 2 problem taki, że jedynki nigdy nie skończyłem. A grałem na ps2 chyba i byłem blisko końca. Kurde nawet odpaliłem to we wstecznej, ale za dużo jest do grania. A pamiętam, że żartobliwo-fabularnie było super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Jooo, pięknie podsumowane @messer88 - jak gameplay jest dopieszczony tip top to się wszystko wybaczy, a jak gameplay leży to gra leży już u samych fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Jooo, pięknie podsumowane @messer88 - jak gameplay jest dopieszczony tip top to się wszystko wybaczy, a jak gameplay leży to gra leży już u samych fundamentów. Ładne podsumowanie dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 4 minuty temu, Basior napisał: Ja mam z Psychonauts 2 problem taki, że jedynki nigdy nie skończyłem. A grałem na ps2 chyba i byłem blisko końca. Kurde nawet odpaliłem to we wstecznej, ale za dużo jest do grania. A pamiętam, że żartobliwo-fabularnie było super. No ja nawet odpaliłem (jest mega ostrzejszy obraz niż z PS2), ale jest mega archaicznie. Chciałem przypomnieć sobie przed dwójką, ale bardzo się ta gierka postarzała i szkoda mi czasu oraz nie chcę psuć sobie dobrych wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 23 minuty temu, balon napisał: No ja nawet odpaliłem (jest mega ostrzejszy obraz niż z PS2), ale jest mega archaicznie. Chciałem przypomnieć sobie przed dwójką, ale bardzo się ta gierka postarzała i szkoda mi czasu oraz nie chcę psuć sobie dobrych wspomnień. A nie jest podrasowana jak inne gry z og boxa do 4k? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Może być, chyba że wersja z pierwszego xboxa była tyle ostrzejsza. Nie wgłębiałem się, bo wiedziałem po 5min, że nie dam rady już w to grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 4 minuty temu, balon napisał: Może być, chyba że wersja z pierwszego xboxa była tyle ostrzejsza. Nie wgłębiałem się, bo wiedziałem po 5min, że nie dam rady już w to grać. Pewnie była ale na odbiorniku 4k to wiesz jak ta ostrość dzisiaj by wyglądała. 640x480 albo niżej xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 1 godzinę temu, lpcl napisał: A nie jest podrasowana jak inne gry z og boxa do 4k? Jest i prezentuje się naprawdę spoko, choć ten stary format obrazu do kineskopowców trochę drażni (te pasy). Przed chwilą odpaliłem i trzeba będzie zaliczyć przed premierą dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 313 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 11 godzin temu, Daddy napisał: Wygląda to lepiej niż screeny które latały w ostatnich tygodniach, będzie grane. To samo miałem pisać Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Jeszcze 3 tygodnie i może zobaczymy "Project Omen" od Arkane Austin. Po Preyu ufam im bezgranicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Nowy wywiad z Matt Booty w Le Figaro po francusku, oczywiście nie znam francuskiego ale od czego jest translator Cytat joint Microsoft-Bethesda conference in a few weeks Focus on Bethesda new content in Game Pass from the day they are released Microsoft does not touch Bethesda's "publishing" services (marketing, sales, communication, overseas offices, etc.) and does not want to impose its own teams. Studios have their creative freedom (this applies to all other studio acquisitions by Xbox) Microsoft doesn't want its studios to create games based on what might work best on Game Pass. Xbox should therefore not follow the path of Netflix and the advanced analysis of viewing data Covid has had an impact on Xbox game studios (note Starfield isn't a XGS game) Podoba mi się że Xbox nie podążą śladem Netflixa, i nie wymusza na swoich studiach robienia gier pod abonament, tylko zostawia im wolność kreatywną Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Figaro? To nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Marketingowe kocopoły Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Godzinę temu, ASX napisał: Podoba mi się że Xbox nie podążą śladem Netflixa, i nie wymusza na swoich studiach robienia gier pod abonament, tylko zostawia im wolność kreatywną Że tak zacytuję twoją niedawną wypowiedź z innego tematu... W dniu 12.05.2021 o 21:09, ASX napisał: Na razie to tylko przechwałki i marketing, poczekajmy aż zobaczymy gry Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 7 minut temu, MBeniek napisał: Że tak zacytuję twoją niedawną wypowiedź z innego tematu... a co te wypowiedzi mają wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 (edytowane) Starfield w 2023 super kurwa :-D pół roku z konsolą a jedyną next genowa gra jaka zagrałem to medium :-D Edytowane 20 maja 2021 przez Ma_niek Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 2 minuty temu, Ma_niek napisał: Starfield w 2023 super kurwa :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 22.2.22 I want to believe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Ta konkretna data, to równie dobrze może być koniec 2022, co przy obecnych developerskich zawirowaniach spokojnie może się zmienić na 2023. W każdym razie jeśli faktycznie developerka na pełnej ruszyła w 2019, to pierwszy kwartał 2022 jest nierealny raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Spencer korwa bo mi się gamepass za 4zł skończy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 mam nadzieje że za kilka tygodni skończą się te ploteczki z twittera i dosteniemy konrketne info na temat premiery, wraz z gameplayem, bo teraz ta gierka to bardzo duża niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Ja trzymam kciuki żeby jednak była to max połowa 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 16 minut temu, Ma_niek napisał: Starfield w 2023 super kurwa :-D pół roku z konsolą a jedyną next genowa gra jaka zagrałem to medium :-D Nie no, nie ma opcji. Pewnie 2022 realna data, pytanie czy z końca czy początku. Najważniejsze jednak, że coś w końcu pokażą i MS zacznie w końcu wydawać duże, dopracowane gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi