ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Najważniejsze jednak, że coś w końcu pokażą i MS zacznie w końcu wydawać duże, dopracowane gry. tego akurat spodziewałbym się prędzej po następnej Forzie Horizon niż grze Bethesdy no chyba że racery to też nieistotny gatunek i nie może być brany pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Po prostu racer nie rozgrzewa do czerwoności dyskusji graczy - ot, wejdę napiszę że fajnie się jeździ, świetna gra albo ekstra grafa. Wiadomo, ze względu na specyfikę gatunku mało to miejsca na spekulacje, podkręcanie hajpu czy dyskusje o rozwiązaniach fabularnych/gameplayowych/gatunkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 myśle że każdego gracza rozgrzewa do czerwoności różne gry jeden woli racery, drugi rpg, trzeci symulatory lotu, czwarty fpsy każdy lubi trochę co innego, dlatego dobrze że jest różnorodność Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 13 minut temu, ASX napisał: no chyba że racery to też nieistotny gatunek i nie może być brany pod uwage Przepraszam asx, ewidentnie widzę, że cię połamało po tym jak nazwałem niszowe MFS grą nieistotną dla większości graczy, przepraszam. Naprawdę nie chciałem obrazić twoich uczuć konsolowych. Na pewno będzie wysoka średnia na MC wersji Xboxowej i to jest najistotniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Jak chcą coś osiągnąć to MS musi rozgrzewac jak największe grupy graczy. Do tego niestety trzeba cinematic experience Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Naprawdę nie chciałem obrazić twoich uczuć konsolowych. Na pewno będzie wysoka średnia na MC wersji Xboxowej i to jest najistotniejsze. zmartwię cię ale nie gram w gry dla średniej na meta liczy się dal mnie fun płynący z gry a nie średnia cyferek na jakimś portalu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Niech sobie nie żartują z tym Starfieldem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Teraz, Bigby napisał: Niech sobie nie żartują z tym Starfieldem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Zobaczymy za 3 tygodnie. Niedziela 13go. Judgment day. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 9 minut temu, ASX napisał: zmartwię cię ale nie gram w gry dla średniej na meta liczy się dal mnie fun płynący z gry a nie średnia cyferek na jakimś portalu no i elegancko, po 25 latach ze starą dziffką branżunią, wiem doskonale że mi MFS nie sprawi tej radości, a podobni do mnie jesteśmy miażdżącą większością. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 przypomina mi się że kilku forumowych ekspertów biznesowych miało inne zdanie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 35 minut temu, ASX napisał: a co te wypowiedzi mają wspólnego? W obu przypadkach komentowałeś wypowiedź osoby stojącej na czele wszystkich studiów odpowiednio microsoftu i sony. I jak w przypadku sony stwierdziłeś, że to 'tylko marketingowy bełkot, trzeba poczekać aż to zweryfikuje czas', tak jeśli chodzi o m$ to nagle nie trzeba już nic weryfikować, skoro Booty tak powiedział to wiadomo, że tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 5 minut temu, MBeniek napisał: W obu przypadkach komentowałeś wypowiedź osoby stojącej na czele wszystkich studiów odpowiednio microsoftu i sony. I jak w przypadku sony stwierdziłeś, że to 'tylko marketingowy bełkot, trzeba poczekać aż to zweryfikuje czas', tak jeśli chodzi o m$ to nagle nie trzeba już nic weryfikować, skoro Booty tak powiedział to wiadomo, że tak jest. powiedz mi gdzie napisałem że to "tylko marketingowy bełkot'? Niepotrzebnie bawisz się w jakieś trajhardy i manipulacje próbujac udowodnić coś czego nie powiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 8 minut temu, ASX napisał: przypomina mi się że kilku forumowych ekspertów biznesowych miało inne zdanie xd Pan Spencer, to spoko gość i miejmy nadzieję, że nigdy nie będzie przeciwko graczom. Pamiętajcie, gry ekskluzywne to zło, któremu Filip mówi stanowcze nie. No chyba, że kolejny raz, mówi jedno, robi drugi xD "Ekskluzywne gry to przeciwieństwo gamingu. Tak twierdzi szef Xboksa" https://www.instalki.pl/aktualnosci/gry/42796-phil-spencer-xbox-ekskluzywne-gry.html PS. Chyba naiwniak sądziłem, że wydajac 7mld MS będzie wydawał gry Bethesdy, na coś innego poza urządzeniami, które odpalą GP. Chyba, że zmusi ich do tego za jakiś czas sytuacja na rynku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 1 minutę temu, YETI napisał: . Pamiętajcie, gry ekskluzywne to zło, któremu Filip mówi stanowcze nie. No chyba, że kolejny raz, mówi jedno, robi drugi xD Przecież to nie są gry ekskluzywne dla jednego sprzętu. Do ogrania będą na dwóch konsolach, PC i być może w streamingu. To jest mnóstwo możliwości, także nigdzie nie skłamał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 312 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 (edytowane) Po za tym on miał na myśli, praktyki Sony i nie dawanie swoich gier na PS4 no ale jumbo szybko ogarnął bajere i przestał wierzyć w generacje. Takze Yeti najpierw spójrz tam u siebie w obozie co się odpier****** Edytowane 20 maja 2021 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Yeti. Jak Sony wyda coś na xboxa to i Spencer cos rzuci konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 22 minuty temu, YETI napisał: Pan Spencer, to spoko gość i miejmy nadzieję, że nigdy nie będzie przeciwko graczom. Pamiętajcie, gry ekskluzywne to zło, któremu Filip mówi stanowcze nie. No chyba, że kolejny raz, mówi jedno, robi drugi xD "Ekskluzywne gry to przeciwieństwo gamingu. Tak twierdzi szef Xboksa" https://www.instalki.pl/aktualnosci/gry/42796-phil-spencer-xbox-ekskluzywne-gry.html PS. Chyba naiwniak sądziłem, że wydajac 7mld MS będzie wydawał gry Bethesdy, na coś innego poza urządzeniami, które odpalą GP. Chyba, że zmusi ich do tego za jakiś czas sytuacja na rynku. Przykro mi to mówić Yeti, ale albo jesteś głupi albo zgrywasz debila, przeczytaj całą wypowiedź: Cytat W centrum naszej strategii jesteś Ty, gracz. Nie nasze urządzenie, ani nasze gry. To Tobie chcemy umożliwić granie w gry, w które chcesz grać. Ze znajomymi, z którymi chcesz grać - a to wszystko na dowolnym urządzeniu. W grach chodzi o rozrywkę, społeczność i poznawanie nowych historii oraz perspektyw. Dlatego uważam, że tytuły ekskluzywne są sprzeczne z tym, co jest ważne w gamingu. Mówię tu o uniemożliwieniu ludziom opcji korzystania z konkretnych produkcji i zmuszaniu ich do zakupu konkretnego urządzenia by byli w stanie doświadczyć danej gry. Gry Bethesdy po zakupie przez Microsoft będą właśnie mniej ekskluzywne, a bardziej inkluzywne, bo będzie mógł zagrać w nie każdy kto tylko będzie miał przysłowiowe 4 zł, na wielu urzadzeniach, konsolach, PC, komórce i wszystkich innych urządzeniach na których dostępny będzie Xcloud. Więc o czym ty piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Szuka chuja do dupy po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 2 minuty temu, ASX napisał: Gry Bethesdy po zakupie przez Microsoft będą właśnie mniej ekskluzywne. K U R T Y N A. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 2 minuty temu, ASX napisał: powiedz mi gdzie napisałem że to "tylko marketingowy bełkot'? Niepotrzebnie bawisz się w jakieś trajhardy i manipulacje Oj nie wiedziałem, że nie można parafrazować twoich wypowiedzi. Sedno to samo, no ale ok - dokładnie napisałeś "Na razie to tylko przechwałki i marketing". Teraz wytłumacz czemu w przypadku sony to "tylko przechwałki i marketing" i trzeba czekać na gry, a w przypadku pana od microsoftu to nagle można już mu wierzyć na słowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 20 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Teraz, MBeniek napisał: Oj nie wiedziałem, że nie można parafrazować twoich wypowiedzi. Sedno to samo, no ale ok - dokładnie napisałeś "Na razie to tylko przechwałki i marketing". Teraz wytłumacz czemu w przypadku sony to "tylko przechwałki i marketing" i trzeba czekać na gry, a w przypadku pana od microsoftu to nagle można już mu wierzyć na słowo? znowu, nigdzie nie napisałem że trzeba im wierzyć na slowo, oczywiście że ten wywiad z Bootym to też marketing i przechwałki, więc nie wiem o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 (edytowane) Descenders otrzyma next-genowego patcha. Series X: 1080p120fps / 4K30fps Series S: 1080p120fps / 1440p60fps Jak ktoś nie grał, to zdecydowanie polecam. edit: Ponadto, można pobierać demko Scarlet Nexus. Potrzebny tylko bilet do Nowej Zelandii. https://www.microsoft.com/en-nz/p/scarlet-nexus/9NQSCBDLHN18?activetab=pivot:overviewtab Edytowane 20 maja 2021 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Dziwne ze na Xie nie ma 1440p w 60. Grafiki to tam za dużo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi