Basior 1 074 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 To porównywanie, że można wydać gierkę bez multi, bo inna tak wyszła. No można, ale to inny typ gierki. Bez sensu te porównania do tlou2 i rdr2, bo to jednak nie są fps. I w Halo jest tak, że gracze lubią gierkę z różnych powodów. Dla mnie kampania jest ważniejsza. Jeszcze w coopie z ziomeczkiem, mniam. Multi grałem krótko. Ale dla części dużej graczy jest to najistotniejsze. A rdr2 i tlou2 jednak stoi fabułą i jako historie się je sprzedaje. W ogóle, że pokazali tylko logo starfielda i ludzie gadają i się jarają. No nic dziwnego. To wynika bezpośrednio z tego, że to gierka Bethesdy. A co by nie mówić jednak gierki się im sprzedają mimo ostatnich gorszych lat. Tak samo pokazanie loga metroid prime 4 powodowało orgazmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Proteiny > małpy i krasnale Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 343 dokonał jednak zmian dla starych jednostek i wyszly one imo na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Czuję mocny vibe poprzednich części. ASX czy to też Ci się podoba? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Craig Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 20 godzin temu, madhunt3r napisał: I jak kolego jakie wnioski lepiej cold war działa na x w porównaniu do ps5? W multi przy załączonym RT nie spowalnia jak na PS5, więc jest lepiej, choć ja i tak je wyłączam. Co do singla to się nie wypowiem, bo od wielu, wielu lat nawet go nie zaczynałem. No ale Xbox ma w końcu mocniejszy hardware więc musi być lepiej, a z czasem pewnie różnice będą bardziej widoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 9 godzin temu, ASX napisał: Piękny propagandowy post jak widać zebrał spory poklask wśród kilku użytkowników. A napisałem tylko że na 343 ciąży spora presja bo oczekiwania wobec ich gry są bardzo bardzo duże, a fakt że ostatni gameplay, tak jak napisałeś, graficznie wyglądał słabo tylko podbija te oczekiwania, bo wielu ludzi oczekuje teraz, że grafika zostanie jeszcze naprawiona Co do drugiej części wypowiedzi, to niestety ale następnym razem gdy będziesz chciał "błysnąć" swoją wiedzą o tym czym zajmuje się studio, i ile innych ekip im pomaga, to proponuję zrobić minimalny research. Więc pozwol że tak tylko informacyjnie napisze że: - to normalne że inne studia pomagają przy produkcji, nie znam ani jednej gry AAA która powstała od początku do końca w jednym studiu bez pomocy z zewnątrz, ale może ty znasz? oświeć mnie gdy Turn10 i Coalition robiło swoje gry też pewnie dostawało pomoc z 343 i nikt nie robił z tego takiej sensacji. - Prace na serialem trwają, właśnie krecą zdjęcia na Węgrzech, a produkcja zmierza ku końcowi - a tego że niektóre rzeczy ogarnie pan Mietek nie będę komentował nawet. Moja propaganda - ciąży spora presja bo zapowiadają grę na ślicznym ''engine trailer'' a później wygląda jak wygląda. Jak gra będzie tak wyglądać: To będę zadowolony jak i pewnie znaczna większość graczy Coaltion potrafiło zrobić w tej generacji GOW4/5/Remake GOW1/ dodatek HB a to studio to połowa takiego 343 a również ogarniają książki, zabawki i inne pierdoły z wyjątkiem serialu i filmu którego od 10 lat nie ma. 343 zrobiło H5 i MCC. Oczywiście że studia pomagają sobie nawzajem, np: splash damage i multi do gow3/4 ale przy Halo to prawdziwa armia ludzi jest zaciągnięta i efekt średni, zobaczymy co pokażą za 3 tygodnie. Żeby nie było to Halo od 343 dużo bardziej mi podchodzi niż Halo od Bungie i nie chodzi mi tylko o wygląd przeciwników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Ale Daddy spokojnie czy ja ich bronie? Czy napisałem że gra wyglądała na lipcowym gameplayu dobrze? Nie. Po prostu napisałem że im współczuje bo nie zazdroszczę im pracy pod taką presja i tyle i nie chodzi nawet o grafikę, ale ogólnie o cały fandom Halo który jest w chuy toksyczny i non stop walczy sam ze sobą o takie rzeczy jak np. Czy w grze powinien być sprint xd nie ma w świecie gier drugich takich fanow co jest jednocześnie plusem jak i ogromnym minusem tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
Morda 0 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Witam, Kupilem Xbox series X i mam pytanie czy gry same odpalają ten słynny ray tracing i czy same ustawiają 4K bo grając przykładowo w battlefield 5 nie ma możliwości wyboru między np. 120fps a 60 i żadnej opcji ray tracing tez nie można wybrać. Czy gra sama to ustawia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 120 klatek ustawia się w ustawieniach konsoli a z RT w ustawieniach danej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Za 3 tygodnie sie wyjasni. Oby byla premiera w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 23 godziny temu, eX4cT_PL napisał: 343 dla MSu jest tym czym Polyphony Digital dla Sony, i jedni i drudzy powinni zostać zutylizowani. Gdyby Multi w H5 zawiodło to bym się pod tym podpisał obiema "ręcami", ale że okazało się najlepsze nie tylko w całej serii ( rzecz dla mnie bezdyskusyjna ) to jeszcze okazało się najlepsze ze wszystkich gier na konsole ever, tak tak... łącznie z CoD-ami (można dyskutować). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 32 minutes ago, Czezare said: Gdyby Multi w H5 zawiodło to bym się pod tym podpisał obiema "ręcami", ale że okazało się najlepsze nie tylko w całej serii ( rzecz dla mnie bezdyskusyjna ) to jeszcze okazało się najlepsze ze wszystkich gier na konsole ever, tak tak... łącznie z CoD-ami (można dyskutować). dwie różne gry ale tak Halo 5 to topka movement i strzelanie pierwsza klasa, no ale COD również jest zajebsity nie mogę doczekać się multi w infitnite Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 2 hours ago, Daddy said: IMO śmierdzi fejkiem. Jak nie, to nie wiem co tam robi zwykła klasa A w biednej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 2 godziny temu, bebbop napisał: Za 3 tygodnie sie wyjasni. Oby byla premiera w tym roku. Oby bo zakład o konto był w sprawie tej premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 OK, jako że @Square (albo inny admin, ale to jemu pisałem) wywalił mój temat o padzie i bateryjkach (ch#j wie czemu - mógłby być przydatny), to zapytam tutaj. Padł mi ten cały "Play & Charge Kit" i czytałem, że to niestety ich popularna przypadłość, więc teraz trzeba będzie przeprosić się z bateryjkami. Jeśli o nie chodzi to sytuacja jest klarowna - IKEA LADDA 2450 - większość osób poleca właśnie te. Ale w kwestii ładowarki do nich nie widziałem już takiej jednomyślności, więc zapytam, z jakich Wy korzystacie i jakie polecacie? A może to bez znaczenia i wystarczy brać najtańszy szajs? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 3 minuty temu, Wredny napisał: Padł mi ten cały "Play & Charge Kit" i czytałem, że to niestety ich popularna przypadłość, więc teraz trzeba będzie przeprosić się z bateryjkami. No ale jeszcze na gwarancji jest. Nie da rady tego nią ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Podobno nawet mogę odesłać do MS i mi przyślą nowy, ale jak znów trafi mi się wadliwy? Walić to, wezmę "paluszki" i będzie sprawa rozwiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 4 minuty temu, Wredny napisał: Padł mi ten cały "Play & Charge Kit" i czytałem, że to niestety ich popularna przypadłość, więc teraz trzeba będzie przeprosić się z bateryjkami. Ostrzegałem, ze za czasow 360 dwa mi sie zjebaly. 6 minut temu, Wredny napisał: Ale w kwestii ładowarki do nich nie widziałem już takiej jednomyślności, więc zapytam, z jakich Wy korzystacie i jakie polecacie? Ja przed zakupem zrobiłem maly research i wybrałem ladowarke everactive, a konkretnie model nc450 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Po raz pierwszy... Po raz drugi... Jest jeszcze ktoś ze swoją propozycją, bo już mam w obserwowanych ładowarkę, którą @20inchDT rekomenduje i zaraz kliknę "Kup Teraz" Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 19 minut temu, Wredny napisał: OK, jako że @Square (albo inny admin, ale to jemu pisałem) wywalił mój temat o padzie i bateryjkach (ch#j wie czemu - mógłby być przydatny), to zapytam tutaj. Po prostu wrzuciłem do tematu o awaryjności. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Mówiłem że trzeba założyć temat o padzie, tak jak w dziale Sony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 No to chujowo zrobiłeś - jakoś w dziale PlayStation może być osobny temat o DualSense (zresztą dotychczas czy to w temacie o XONE, czy o PS4 też były), ale już pad od XSX nie jest godzien? Gdybym chciał napisać komentarz w którymś z istniejących działów to bym to zrobił, ale dla mnie to była sprawa na osobny temat - nie jestem byle randomem z jednym postem, któremu trzeba pokazać, gdzie jego miejsce - nie zakładam tematów z dupy, więc proszę o poważne potraktowanie zarówno mnie, jak i problemu, który chciałem opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Jesus, załóżcie mu ten temapt o padzie bo zaraz będzie sto postów o charge kitach, bateriach i ładowarkach. Zwłaszcza że temat baterii i ładowarek do nich był tutaj wałkowany ze sto razy i można by z tych informacji pracę magisterską napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi