messer88 6 436 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Wredny bier eneloopy PRO dla PRO graczy z ładowarą BQ-CC55 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 @LiŚciu No był, pamiętam i gdzie tego szukać? Bo na pewno nie w temacie o padzie do XSS|X, który wciąż nie istnieje Właśnie dlatego chciałem, żeby powstał, bo miałbym te informacje pod ręką, jak i każdy świeży gracz, dla którego bateryjki w padzie to nowość - tak to powinno wyglądać na forum, porządek i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 (edytowane) Jeden z wątków był od strony 347. Wszystko w tym temacie. Wcześniej też sporo pisali. Wpisz eneloop w lupce i znajdziesz sporo informacji o ładowaniu pada do xboxa. Edytowane 22 maja 2021 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 8 godzin temu, Mustang napisał: IMO śmierdzi fejkiem. Jak nie, to nie wiem co tam robi zwykła klasa A w biednej wersji. Nie tym razem Dziwi brak numerka. Czy to może oznaczać, że ida droga motorsport i bedzie bez numerka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Gra-usługa, trzy samochody na start i "please be excited" na dziesięcioletnie wsparcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 2 minuty temu, Wredny napisał: Gra-usługa, trzy samochody na start i "please be excited" na dziesięcioletnie wsparcie 5 Spójrz w prawy górny róg Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 A to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 20 minut temu, Wredny napisał: Gra-usługa, trzy samochody na start i "please be excited" na dziesięcioletnie wsparcie Forza Horizon 4 i 3 to jedne z najlepszych przykładów gier usług mnóstwo zawartości na start a potem świetne wieloletnie wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Wiesz o co chodzi - skrót myślowy w sensie "chuj do dupy na start, a później może jakoś to połatamy i dodamy zawartość". Ja wiem, że dla Ciebie wszystko, co dostaje jakiekolwiek DLC na przestrzeni lat to "gra usługa", ale dla mnie to określenie pejoratywne, opisujące właśnie takie patologiczne trendy w branży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Do tej pory nie zawiedli i mieli dodatkowy rok na kolejną część (jeżeli wyjdzie w 2021), wiec nie ma co siać bezpodstawnej paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 2 minuty temu, Wredny napisał: Ja wiem, że dla Ciebie wszystko, co dostaje jakiekolwiek DLC na przestrzeni lat to "gra usługa", Nie dla mnie, tylko taka jest ogólna definicja. no ale spoko jeśli chcesz ignorować pozytywne przykłady gier usług i pamiętać tylko negatywne przypadki to nic mi do tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Nie dziwię się, bo GAAS też kojarzy się z grą wymagającą stałego dostępu do online, najczęściej ze szczątkową zawartością na start, łatane (jeśli w ogóle). Ktoś mógłbym triumfalnie powiedzieć "patrzcie, po 2-3 latach jest content", ale nie chce mi się tyle czekać. Często nie było warto. Aczkolwiek o magików z Playground jestem spokojny, bo to perła w koronie MSu i studio do którego względem jakości i dopracowania powinny równać również inne zespoły, prawdziwa pierwsza liga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Ech, wiedziałem, że ASX znów mi odpisze takim PRowym tekstem... Tak, doskonale zdaję sobie sprawę z tego, jaka jest definicja itp. I tak, wiem, że są przykłady (nieliczne) GAASów, oferujących pełny produkt już w dniu premiery (np The Division 2), ale w większości przypadków ten model to zło i obietnice, że kiedyś będzie lepiej. I tak - w temacie nadchodzącego FH tylko żartowałem - wierzę, że akurat oni dowiozą. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Co do tej Forzy Horizon to nawet nie straszcie Panowie z takim modelem gajsu, srasy itp. Już wystarczy, że kariery/festiwale z części na cześć gorsze i bardziej rakowe. Mam nadzieje, że be excited nie zarżną tej cudownej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Po prostu ktoś musi was tutaj prostować jak wypisujcie bzdury i oczerniacie Godrizony Co do piątej części, to liczę oczywiście na premierę w tym roku, inaczej będę musiał zniknąć z forum 2 minuty temu, balon napisał: Co do tej Forzy Horizon to nawet nie straszcie Panowie z takim modelem gajsu, srasy itp. Następny xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 ASX nie możesz mieć ludziom za złe, że jak słyszą GAAS to dostają drgawek jak "dobry GAAS" jest raczej wyjątkiem niż regułą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 kolejne 100h w scigalce nie mogę się doczekać, mam nadzieje ze wrócą do systemu z FH2 3 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Ale akurat Xbox Game Studios, a już zwłaszcza Playground Games twórcy Godrizona, dostarczają tych pozytywnych przykładów, więc sorry ale będę ich bronił Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Czy ja wiem czy taki wyjątek. Wszelkie mmo, moby, overwatche sracze to też gaas i mają ogromne grono zwolenników. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 3 minuty temu, kubson napisał: kolejne 100h w scigalce nie mogę się doczekać, mam nadzieje ze wrócą do systemu z FH2 No tego chyba każdy by chciał oprócz ASXa. Oprawa ad 2021 + kariera jak w dwójce Jednak boje się, że szybciej pójdą w gass srass niż wrócą do systemu z FH2. Czwórka już miała w huuu niepotrzebnego syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 1 minutę temu, ASX napisał: Ale akurat Xbox Game Studios, a już zwłaszcza Playground Games twórcy Godrizona, dostarczają tych pozytywnych przykładów, więc sorry ale będę ich bronił oj mordziaty, ale nikt nie szkaluje Godrizona, bo wiemy że nic lepszego na razie na Xboxie i tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 FH2? Broń boże. Przecież to tak sztucznie nadmuchany i wydłużony na siłę twór... Tylko jedynka - mniej, ale treściwie i konkretnie, a nie milion kopiujwkleizmów, jak od UBI. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 22 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 Też mi się najbardziej podobał system progresu w jedynce. Ale wtedy seria nie była jeszcze tą złowrogą grą usługą, niestety model GAAS zakłada żeby w grę dało się grać nieskonczonisc, żeby zawsze było coś do roboty i to czuć w następnych odslonach Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 No jedynka naj naj (jednak się nie łudzę, że mogliby w czasach gimbo wow lol i żółtych kaloszków wrócić do takiej kariery), ale potem dwójka, następnie 3 i na końcu 4. @Wredny a co tam z dwójką było nie tak? Dawno temu już ją męczyłem i nie przypominam sobie aby mnie czymś odrzuciła i była jakaś rozwleczona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 22 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2021 No właśnie to, że jest rozwleczona - najebali milion klas i podklas pojazdów, a później sobie wymyślili, że w każdym z sześciu regionów masz zaliczyć po 28 mistrzostw, 4 wyścigi w każdym. Pomiędzy jeszcze ten wkurzający Road trip i mamy idealny przykład ubisoftowego przerostu formy nad treścią - wymiękłem chyba po 6 mistrzostwach w każdym z regionów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi