Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lpcl
Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

no gameplay wyglądał zajebiście i aż szkoda że został przyćmiony przez kiepską oprawę graficzną

Jak zaczęli na końcu pokazywać drakulę to trudno było nie parsknąć śmiechem. 

Opublikowano

z tym doszukiwaniem się czwartego dna na grafice promocyjnej w stylu teorii spiskowej Kojimy, to beka xd

proponuje usiąść na spokojnie i poczekać po prostu co mają do pokazania i nie doszukiwać się czegoś czego prawodpobnie nie ma

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

no gameplay wyglądał zajebiście i aż szkoda że został przyćmiony przez kiepską oprawę graficzną

Potwierdzam, jeszcze mega mi się podoba to jak przeciwnicy reagują na pociski. 

Racja sprint był, ale na bnak zabraknie dashi itp 

Opublikowano

Dziwne, że nie robią kolejnej części viva pinata. Phil sam mówił, że potrzebują więcej gier dla wszystkich, a wystarczy spojrzeć jak popularne jest animal crossing. Ta gra byłaby mega słitaśna w grafice jaką oferują obecne sprzęty.

• Plusik 1
Gość lpcl
Opublikowano
8 minut temu, Lord Protector napisał:

Potwierdzam, jeszcze mega mi się podoba to jak przeciwnicy reagują na pociski. 

Racja sprint był, ale na bnak zabraknie dashi itp 

A czy tam skoki były. Czy ich też zabraknie? xd

Jak nie będzie to kicha jak cholera ale w sumie po co miał tam dashować jak parł do przodu jak taran na tym gameplayu. 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

A czy tam skoki były. Czy ich też zabraknie? xd

Jak nie będzie to kicha jak cholera ale w sumie po co miał tam dashować jak parł do przodu jak taran na tym gameplayu. 

Skok był od zawsze :P

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

RARE ma pełne ręce roboty z Everwild i pewnie coś przy Sea of Thieves dłubią. Mam przykre przeczucie, że nie doczekam się już od nich żadnej gry wybitnie singlowej.

SoT to ich jeden z największych sukcesów w całej historii studia, więc nic dziwnego że jak coś im wyszło to chcą to kontynuować. Tak samo nie ma co się dziwić że Naughty Dog robi TLOU i Uncharted a nie Crasha i Jaka

co do Vivy Pinaty to pracownicy Rare często powtarzają że to gra która wyprzedziła swoje czasy i patrząc jaką popularnością cieszy się np. takie Animal Crossing to ciężko się z tym nie zgodzić

Gość lpcl
Opublikowano
22 minuty temu, Lord Protector napisał:

Skok był od zawsze :P

Ja nie o tym. xd

Chodziło mi o to, że dash często jest ze skokiem stosowany a tutaj to raczej taka napierdalanka była jak w god mode. 

23 minuty temu, ASX napisał:

SoT to ich jeden z największych sukcesów w całej historii studia, więc nic dziwnego że jak coś im wyszło to chcą to kontynuować. Tak samo nie ma co się dziwić że Naughty Dog robi TLOU i Uncharted a nie Crasha i Jaka

co do Vivy Pinaty to pracownicy Rare często powtarzają że to gra która wyprzedziła swoje czasy i patrząc jaką popularnością cieszy się np. takie Animal Crossing to ciężko się z tym nie zgodzić

Spokojnie ASX. Wszyscy wiemy, że SoT to potęga, której nic nie zatrzyma. Dawaj na ring, zara cię zniszczę. xd

Gość lpcl
Opublikowano

Btw wczoraj na df była krótka prezentacja UE5 i to demko z ubiegłego roku z ps5 śmigało też na xsx. Tak więc upadł kolejny mit o tym, że Xbox nie dałby rady. :D

Opublikowano

ciekawy film, dużo trafnych spostrzeżeń i bardzo odważna teza, zwłaszcza jak na osobe która jest raczej fanem playstation

• WTF 1
Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

ciekawy film, dużo trafnych spostrzeżeń i bardzo odważna teza, zwłaszcza jak na osobe która jest raczej fanem playstation

I jak widać zalegania na kanapie grając w gierki. 

Wiem, słaby trol. Ale szkoda mi człowieka. 

Opublikowano
3 godziny temu, Lord Protector napisał:

Jeszcze coś takiego plus daty 2002, 2003 i 2004 czyżby nowe BC? 

20210527_100624.jpg

Program BC dla gier z X1 i X360 został już chyba zamknięty, tu raczej chodzi o świętowanie rocznicy 20stu lat  XBOXa 

2 godziny temu, ASX napisał:

Spoko materiał na luzie a niebiescy już widać że wściekli xD

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakie jest lore tego typa, bo nie czaję hejtu?

Beka z niego się zaczęła na początku jak się spłakał, że trudne gry są chujowe przy premierze Bloodborna, później trochę było cicho o nim. A od założenia "napisów końcowych" i poznania swojej loszki ma różne inne odpały i próbuje wmawiać ludziom, że czarne jest białe itp. itd. Na główny kanał wrzuca tylko materiały sponsorowane od dłuższego czasu i jakieś odpały jak coś mu się nie spodoba.