ASX 14 615 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 no gameplay wyglądał zajebiście i aż szkoda że został przyćmiony przez kiepską oprawę graficzną Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 1 minutę temu, ASX napisał: no gameplay wyglądał zajebiście i aż szkoda że został przyćmiony przez kiepską oprawę graficzną Jak zaczęli na końcu pokazywać drakulę to trudno było nie parsknąć śmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 402 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 13 minut temu, Lord Protector napisał: Jeszcze coś takiego plus daty 2002, 2003 i 2004 czyżby nowe BC? Series 360 confirmed, twitter płonie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 z tym doszukiwaniem się czwartego dna na grafice promocyjnej w stylu teorii spiskowej Kojimy, to beka xd proponuje usiąść na spokojnie i poczekać po prostu co mają do pokazania i nie doszukiwać się czegoś czego prawodpobnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 24 minuty temu, ASX napisał: no gameplay wyglądał zajebiście i aż szkoda że został przyćmiony przez kiepską oprawę graficzną Potwierdzam, jeszcze mega mi się podoba to jak przeciwnicy reagują na pociski. Racja sprint był, ale na bnak zabraknie dashi itp Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Dziwne, że nie robią kolejnej części viva pinata. Phil sam mówił, że potrzebują więcej gier dla wszystkich, a wystarczy spojrzeć jak popularne jest animal crossing. Ta gra byłaby mega słitaśna w grafice jaką oferują obecne sprzęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 8 minut temu, Lord Protector napisał: Potwierdzam, jeszcze mega mi się podoba to jak przeciwnicy reagują na pociski. Racja sprint był, ale na bnak zabraknie dashi itp A czy tam skoki były. Czy ich też zabraknie? xd Jak nie będzie to kicha jak cholera ale w sumie po co miał tam dashować jak parł do przodu jak taran na tym gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 RARE ma pełne ręce roboty z Everwild i pewnie coś przy Sea of Thieves dłubią. Mam przykre przeczucie, że nie doczekam się już od nich żadnej gry wybitnie singlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 3 minuty temu, lpcl napisał: A czy tam skoki były. Czy ich też zabraknie? xd Jak nie będzie to kicha jak cholera ale w sumie po co miał tam dashować jak parł do przodu jak taran na tym gameplayu. Skok był od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Teraz, Paolo de Vesir napisał: RARE ma pełne ręce roboty z Everwild i pewnie coś przy Sea of Thieves dłubią. Mam przykre przeczucie, że nie doczekam się już od nich żadnej gry wybitnie singlowej. SoT to ich jeden z największych sukcesów w całej historii studia, więc nic dziwnego że jak coś im wyszło to chcą to kontynuować. Tak samo nie ma co się dziwić że Naughty Dog robi TLOU i Uncharted a nie Crasha i Jaka co do Vivy Pinaty to pracownicy Rare często powtarzają że to gra która wyprzedziła swoje czasy i patrząc jaką popularnością cieszy się np. takie Animal Crossing to ciężko się z tym nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Jooo, wiadomo że kują żelazo póki gorące, ale smutam na myśl, że Everwild mogłoby być grą jak SoT - czyli teoretycznie można grać samemu, ale w praktyce to xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 no zobaczymy, o Everwild jeszcze nic prawie nie wiadomo, więc nie ma co przesądzać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 W sumie ciekawe dlaczego zaorali Viva Pinata, gra była czymś nowym do tego dobrze przyjętym. Sam się w to zagrywałem z młodszą siostrą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 22 minuty temu, Lord Protector napisał: Skok był od zawsze Ja nie o tym. xd Chodziło mi o to, że dash często jest ze skokiem stosowany a tutaj to raczej taka napierdalanka była jak w god mode. 23 minuty temu, ASX napisał: SoT to ich jeden z największych sukcesów w całej historii studia, więc nic dziwnego że jak coś im wyszło to chcą to kontynuować. Tak samo nie ma co się dziwić że Naughty Dog robi TLOU i Uncharted a nie Crasha i Jaka co do Vivy Pinaty to pracownicy Rare często powtarzają że to gra która wyprzedziła swoje czasy i patrząc jaką popularnością cieszy się np. takie Animal Crossing to ciężko się z tym nie zgodzić Spokojnie ASX. Wszyscy wiemy, że SoT to potęga, której nic nie zatrzyma. Dawaj na ring, zara cię zniszczę. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Btw wczoraj na df była krótka prezentacja UE5 i to demko z ubiegłego roku z ps5 śmigało też na xsx. Tak więc upadł kolejny mit o tym, że Xbox nie dałby rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 27 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 ciekawy film, dużo trafnych spostrzeżeń i bardzo odważna teza, zwłaszcza jak na osobe która jest raczej fanem playstation 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Niepotrzebnie kliknąłem nie wiedząc kto to, i teraz algorytmy będę mi sugerować przerzuty od tego odmieńca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Jeszcze w temacie Viva Pinata a Animal Crossing to przecież dwie zupełnie inne gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Godzinę temu, ASX napisał: ciekawy film, dużo trafnych spostrzeżeń i bardzo odważna teza, zwłaszcza jak na osobe która jest raczej fanem playstation I jak widać zalegania na kanapie grając w gierki. Wiem, słaby trol. Ale szkoda mi człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 3 godziny temu, Lord Protector napisał: Jeszcze coś takiego plus daty 2002, 2003 i 2004 czyżby nowe BC? Program BC dla gier z X1 i X360 został już chyba zamknięty, tu raczej chodzi o świętowanie rocznicy 20stu lat XBOXa 2 godziny temu, ASX napisał: ciekawy film, dużo trafnych spostrzeżeń i bardzo odważna teza, zwłaszcza jak na osobe która jest raczej fanem playstation Spoko materiał na luzie a niebiescy już widać że wściekli xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Fajny materiał, taki bezwartościowy, jestem biedny więc 330 za dużo, nawet ceny za gamepassa nie podał, a reklamował stronę gdzie miesiące kupisz za pomocą kodów do czipsów xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Za podawanie linków do kanału Stelmacha powinny być kary cielesne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Jakie jest lore tego typa, bo nie czaję hejtu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jakie jest lore tego typa, bo nie czaję hejtu? Beka z niego się zaczęła na początku jak się spłakał, że trudne gry są chujowe przy premierze Bloodborna, później trochę było cicho o nim. A od założenia "napisów końcowych" i poznania swojej loszki ma różne inne odpały i próbuje wmawiać ludziom, że czarne jest białe itp. itd. Na główny kanał wrzuca tylko materiały sponsorowane od dłuższego czasu i jakieś odpały jak coś mu się nie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 UE5 na XSX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi