iluck85 2 842 Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 Kiedy jest dokładnie te e3 online? Forza i Halo spoko, ale liczę na coś nowego w tym roku kalendarzowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 31 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2021 11 minut temu, iluck85 napisał: Kiedy jest dokładnie te e3 online? Forza i Halo spoko, ale liczę na coś nowego w tym roku kalendarzowym. https://www.xbox.com/pl-PL/xbox-bethesda-games-showcase Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 Panowie jak ktoś już zagrał w NECROMUNDA HIRED GUN to proszę o jakieś krótkie info czy warto. Napaliłem się na ten tytuł i miałem dziś lecieć do sklepu po płytkę... Jednak jak zawsze nie doczytałem ale 1 czerwca jest premiera wersji elektronicznej, a płyta dopiero 30 czerwca. Raczej czekam na płytę bo później bez bólu odsprzedam jak przejdę grę lub mnie znudzi. Jednak jeśli będzie "kozak" to kto wie czy elektronicznej nie KUPIĘ, a zapowiada się w miarę zacnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 30 minut temu, maxoffe napisał: Panowie jak ktoś już zagrał w NECROMUNDA HIRED GUN to proszę o jakieś krótkie info czy warto. Napaliłem się na ten tytuł i miałem dziś lecieć do sklepu po płytkę... Jednak jak zawsze nie doczytałem ale 1 czerwca jest premiera wersji elektronicznej, a płyta dopiero 30 czerwca. Raczej czekam na płytę bo później bez bólu odsprzedam jak przejdę grę lub mnie znudzi. Jednak jeśli będzie "kozak" to kto wie czy elektronicznej nie KUPIĘ, a zapowiada się w miarę zacnie.... Wygląda jak gra która szybko wleci do gpu więc nie wiem czy warto kupować. Zresztą zobaczymy jak, oceny bo na trailerach wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 394 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 ACG dał "wait for sale", ale jeśli gierka do Ciebie mówi to pewnie będziesz się dobrze bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 19 hours ago, iluck85 said: 360 najlepsza konsola MS do chwili obecnej. Może się to zmienić za kilka lat. Aktualnie numer jeden. A najlepsze, że technicznie 360 była najgorszą konsolą MS. Na początku totalnie awaryjna, mimo fajnego designu średnio wykonana, nigdy nie tak cicha jak następcy, ale katalog gier, Xbox Live i nadejście HD pozwalały wszystko wybaczyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aleks 488 Opublikowano 1 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 Ale to jest maleństwo. Zdjęcia tego nie oddają. Zapakowane z najwyższą dbałością. Wszystko świetnie spasowane. Pierwsze wrażenie wyborne. 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 1 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 no i dobrze, blokowanie Dolby atmos i vision w ramach czasowej ekskluzywności tylko dla jednej konsoli byłoby antykonsumencka zagrywką Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 49 minut temu, Aleks napisał: Ale to jest maleństwo. Zdjęcia tego nie oddają. Zapakowane z najwyższą dbałością. Wszystko świetnie spasowane. Pierwsze wrażenie wyborne. Ładna podłoga, stylowa. Skoro masz XsX to Xss wziałeś jako sprzęt mobilny? Do domku letniskowego? Do sypialni? Pytam tak z ciekawości, po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 @LiŚciu Series S brat kupił. Ja tylko pomacałem i pomogłem w pierwszej konfiguracji. No i podzieliłem się GP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 9 godzin temu, Mustang napisał: A najlepsze, że technicznie 360 była najgorszą konsolą MS. Na początku totalnie awaryjna, mimo fajnego designu średnio wykonana, nigdy nie tak cicha jak następcy, ale katalog gier, Xbox Live i nadejście HD pozwalały wszystko wybaczyć. Nie tak do końca, bo awaryjność głównie skupia się na ROD. A to była wina wymyślania EU i lutów bez ołowiu. Wiele firm miało z tym problem. Apple z kartami Nvidi, sama Nvidia też miała problem z lutami. Czy średnio wykonana? A co tam było średniego? Ja pamiętam średnie otwieranie tej konsoli, bo się męczyłem żeby ją otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 Tylko koniec końców 360 padły mi dwie z tych pierwszych partii, potem z One czy Series nie miałem problemów żadnych. 40 minutes ago, iluck85 said: Czy średnio wykonana? A co tam było średniego? Ja pamiętam średnie otwieranie tej konsoli, bo się męczyłem żeby ją otworzyć. Klapki slotów na karty pamięci nie siedziały idealnie równo, zwykle lekko się ruszały. Podobnie klapka przykrywająca porty USB, była słabo zrobiona i wiele konsol miało ją później połamaną. No, ale to sam faceplate. Mój core miał też problem z tacką od napędu, też była nieco krzywa w stosunku do obudowy, wkładałem zgięty kawałek papieru w szczelinę, bo inaczej hałasowała kiedy napęd chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 394 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Pytanie, kiedy pierwsze wykorzystanie w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 8 minut temu, Bzduras napisał: Pytanie, kiedy pierwsze wykorzystanie w praktyce. Zobaczymy co na tym pokazie amd będzie i jak to na pc będzie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Ponad 10 developerów już niby implementuje to w swoich grach. Obstawiam najwcześniej za 1-1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Gry które będą wspierać Dolby vision dalej też będą wspierać hdr10? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 34 minuty temu, PanKamil napisał: Gry które będą wspierać Dolby vision dalej też będą wspierać hdr10? Rozsądek podpowiada, że tak, bo DV to jednak może nie niszowy, ale zdecydowanie mniej popularny format niż HDR10. Po prostu nie można zostawić większości na lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 (edytowane) Dolby vision to hdr10 + magiczny sos. Jak ktos ma tv bez dv, to bedzie miał po prostu hdr10. Edytowane 2 czerwca 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Rozsądek podpowiada, że tak, bo DV to jednak może nie niszowy, ale zdecydowanie mniej popularny format niż HDR10. Po prostu nie można zostawić większości na lodzie. Z tego co można poczytać w necie to dolby vision w branży filmowej rozjeżdża już hdr10+. Ciekawe, że darmowy format zjadany jest przez płatny ale pewnie siedzi za tym silne lobby w Hollywood zobaczymy jak to się potoczy w giereczkowym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Teraz, PanKamil napisał: Z tego co można poczytać w necie to dolby vision w branży filmowej rozjeżdża już hdr10+ Justice League Syndera wygląda zajebiście z DV, wersja HDR10 wypada słabo w bezpośrednim porównaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 2 godziny temu, Figuś napisał: Justice League Syndera wygląda zajebiście z DV, wersja HDR10 wypada słabo w bezpośrednim porównaniu Tak wygląda każde bezpośrednie porównanie tych dwóch formatów, więc nie dziwne, że branża filmowa już dawno wybrała DV poza nielicznymi wyjątkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. knotek 211 Opublikowano 3 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2021 Och, jako długoletni uzytkownik playstation, z xboksem ostatni romans w czasach X360, to powiem wam, ze zakup XSX jest jak odswiezajacy prysznic w upalny dzien, taka świeżość. To co obecnie odstawia Sony to kpina z graczy, jak ten debil kupiłem PS5 na premiere, no dupy nie urywa. Teraz od 2 miesięcy giercuje na XSX i wrociła radość z grania, wróciła moc. Gamepass to jest gamechanger, pad z XSX to jest gamechanger, kultura pracy tej konsoli to jest gamechanger. Forza Horizon 4 uświadomila mi jaka radośc mogą dawac gry, jak sobie przypomnę ż ekiedyś czekałem na kolejne Gran turismo...ech czlowiek stary był a głupi No wybaczcie nocne rozkminy, ale musialem sie podzielic ta radoscią 12 3 1 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 8 godzin temu, knotek napisał: Och, jako długoletni uzytkownik playstation, z xboksem ostatni romans w czasach X360, to powiem wam, ze zakup XSX jest jak odswiezajacy prysznic w upalny dzien, taka świeżość. To co obecnie odstawia Sony to kpina z graczy, jak ten debil kupiłem PS5 na premiere, no dupy nie urywa. Teraz od 2 miesięcy giercuje na XSX i wrociła radość z grania, wróciła moc. Gamepass to jest gamechanger, pad z XSX to jest gamechanger, kultura pracy tej konsoli to jest gamechanger. Forza Horizon 4 uświadomila mi jaka radośc mogą dawac gry, jak sobie przypomnę ż ekiedyś czekałem na kolejne Gran turismo...ech czlowiek stary był a głupi No wybaczcie nocne rozkminy, ale musialem sie podzielic ta radoscią Też mam jeszcze 2 konsole, ale główną jest XSX. Jednak nie można powiedzieć że z grami PS5 jest do bani bo kilka ciekawych tytułów już wyszło, a i do końca roku też jeszcze coś tam będzie interesującego. Każdą z konsol ma swoje większe lub mniejsze wady i zalety, jednak jak pisałem Xbox u mnie gra już pierwsze skrzypce, a pewnie niebawem tylko on zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 No, Ameryki nie odkryłeś, ale bardzo dobrze prawisz. @knotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 Mamy komplet. Teraz jedyne czego nam potrzeba to więcej czasu na granie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi