PanKamil 1 108 Opublikowano 6 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2021 39 minut temu, Ma_niek napisał: Kurde szkoda mogliby wrzucic taka Persone do gamepassa.Lubie jrpg a nigdy w te serie nie gralem Ty nie masz plejki przypadkiem? W kolekcji plusa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 6 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2021 W czwartek nowy materiał BM:I Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2021 Obstawiam, że to "Infinite" wyjdzie szybciej, niż to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 15 godzin temu, funditto napisał: - pierwszy gameplay z Everwild Ty chyba chory Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 a szkoda, chociaż jak ma się okazać że to multiplayer only GAAS to mogą się dla mnie nie pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 392 Opublikowano 7 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: jak ma się okazać że to multiplayer only GAAS to mogą się dla mnie nie pokazywać Asax w tym momencie: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Asax ma przerwę od forum bo nie chce spoilerować sobie E3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Asax do E3 to będzie raczej tak. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Dobre multi nie jest złe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Najlepsze projekty RARE to jednak singlówki, jest mnóstwo potencjału w tym studiu i jakoś mi tak przykro robi się na myśl, że Everwild miałoby okazać się kolejnym SoT-em - łatanym latami i niegrywalnym w singlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 143 Opublikowano 7 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Everwild miałoby okazać się kolejnym SoT-em - łatanym latami i niegrywalnym w singlu. Kota nie ma, myszy harcują XD 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Nie wszystko musi być grywalne w singlu. Są miliony osób, które nie potrzebują oskrypowanego łażenia i oglądania filmików, co pokazuje właśnie sot. Ja czekam mocno na tę grę i chcę grywalnego co-opa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Inch nie zrozum mnie źle, nie mam problemu z tym, żeby gra była multikiem, ale są multiki jak WoW czy Destiny które pomimo, że są grami online oferują coś faktycznego dla gracza singleplayer. MS do tej pory ładnie balansował między singlem i online, nie chciałbym aby zaburzano te proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Myślę, że martwisz się na zapas. Większość ich gier to nie będzie multi, bo nie sprzedadzą gamepassa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 2 minuty temu, 20inchDT napisał: Myślę, że martwisz się na zapas. Większość ich gier to nie będzie multi, bo nie sprzedadzą gamepassa. Myślę raczej w drugą stronę -> nic tak nie sprzeda gamepassa jak gry online w które gra się miesiącami. To praktycznie opłacanie abonamentu dla jednej gry i czuje, że MS będzie raczej naciskał na aspekty sieciowe w swoich produkcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Akurat opłacanie gamepassa żeby grać ciągle w jedną grę to idiotyczny i nieopłacalny pomysł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Akurat opłacanie gamepassa żeby grać ciągle w jedną grę to idiotyczny i nieopłacalny pomysł. Jeśli to gra nastawiona na multi a i tak musisz płacić za golda to niekoniecznie zły pomysł bo cena golda = gpu, przynajmniej na chwilę obecną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 W grach online i tak musisz płącić abo za Golda, a że za kilka złotówek więcej masz jeszcze gamepassa? No nic tylko brać. @lpcl widac, że się rozumiemy Tak czy inaczej, to i tak jedynie dywagacje, a jakie te gry będą dowiemy sie w ciągu najbliższych kilku lat (i generalnie jak wyglądać będzie wówczas XGP). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 533 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Teraz, lpcl napisał: Jeśli to gra nastawiona na multi a i tak musisz płacić za golda to niekoniecznie zły pomysł bo cena golda = gpu, przynajmniej na chwilę obecną. No nie do końca, bo kupisz raz grę i masz spokój. Inaczej co miesiąc musisz odnawiać i w końcu przyjdzie taki moment, że nie będzie do opłacalne. Ale kto normalny kupuje XGP dla jednej gry xD. Ograłem/Skończyłem w tym roku gry za ponad 1k, a abo mnie wyniosło.. 200zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Jak chca robić multi to niech robią tylko, żeby day 1 nie było to takie wybrakowane jak SoT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 1 minutę temu, Shago napisał: No nie do końca, bo kupisz raz grę i masz spokój. Inaczej co miesiąc musisz odnawiać i w końcu przyjdzie taki moment, że nie będzie do opłacalne. Ale kto normalny kupuje XGP dla jednej gry xD. Ograłem/Skończyłem w tym roku gry za ponad 1k, a abo mnie wyniosło.. 200zł? Shago tylko Ty akurat bulisz pełną cenę a ja tu dywaguję nt. dobicia golda i konwersji. A tak poza tym to wiadomo, że jest mnóstwo zawartości, którą i tak opłaca się chociaż sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Asax w tym momencie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Mimo wszystko szanuję, od 19h się nie zalogował. Oby tylko się chłopaczyna nie utopił w Morzu Złodziei. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Zamiast spędzić ostatnie chwile ze schabkiem na forum to robi sobie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi