Szymek 1 048 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Mnie tam zadne abo Ubi nie interesuje bo jedyne gry ktore mi sie podobaly to juz dawno zaorali (Splinter, Prince, Rayman) a te obecne marki sa dla mnie mega nudne (z AC na czele) Co bym chcial zobaczyc to jakas gierke pisana pod nowa konsole i jak to moze wygladac razem juz z tymi mistycznymi narzedziami Raczej na jakies konkretne gierki nie licze...no moze chcialbym zobaczyc co robia w Moon no ale wiem ze to jeszcze za wczesnie zeby pokazywac nowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Szkalowanko AC jest teraz na topie, ale jak wyszło AC II z Ezio to Ubi zamknęło mordę wszystkim. Ubisoft z siódmej generacji konsol (przypomnę prawilnie NAJLEPSZEJ w historii gamingu) rozbijał bank sztosem za sztosem. To samo z Acti i EA. Także bez takiego przesadyzmu Panie kolego. Ale PS2, GC, Xbox to szósta generacja konsol Pawełku Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 (edytowane) A ja od poniedziałku czyli w zasadzie już tydzień non stop giercuję w Valhalla i bawię jak na razie się dobrze... Ciut nie powiem po tym tygodniu powoli wyczuwam leciutkie znużenie ale ogólnie gram mi podeszła... A na dowód tego to powiem Wam że od tygodnia jak tylko zacząłem grać w AC Valhalla to nawet 1 raz nie odpalilem CoD'a, a co w moim przypadku się raczej nie zdarza. Ostatnio wytrzymałem bodajże 3 dni bez CoD'a jak grałem na PS5 w ostatniego God of War którego nie ograłem na poprzedniej generacji. Edytowane 7 czerwca 2021 przez maxoffe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Ale na nowego splintera to bym się nie obraził na konfie MSu. Oczywiście z ironsidem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 (edytowane) ale bym spoilera wysłał do ASX na XBL MS zmienił grafikę na E3, nie ma Starfielda, 90min Halo confirmed i dali takie coś BF? Edytowane 7 czerwca 2021 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Szkalowanko AC jest teraz na topie, ale jak wyszło AC II z Ezio to Ubi zamknęło mordę wszystkim. Ubisoft z siódmej generacji konsol (przypomnę prawilnie NAJLEPSZEJ w historii gamingu) rozbijał bank sztosem za sztosem. To samo z Acti i EA. Także bez takiego przesadyzmu Panie kolego. No druga część była pewnie jeszcze powiewem świeżości ale klepanie od lat gier w tym samym schemacie do tego jeszcze molochów na kilkadziesiąt godzin. No ale ktoś to kupuje i gra. Ubi ma świetne marki w portfelu ale od lat klepie te swoje tasiemce w otwartych światach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Dali by wiecej info o Crimson Desert,najlepiej jakiś dlugi gameplay na konfie+ dokladna data premiery. :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Mirki, tak sobie rozkminiałem, a co jeśli dla MS-u TGA stało się najważniejszym eventem i na E3 MS pokaże jakiś piach*, bo pod koniec roku będą mieli lepszy content do zaprezentowania? *w domyśle znane już gry i mało Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Można liczyć pany na E3 na coś ze Scorna i Hellbladea 2 czy marne szanse ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Hellblade 2 już gdzieś ktoś wrzucał że ma nie być w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Ma być za to coś od Disneya...prawdopodobnie...może. Pewnie skończy się na collabie Sea of Thieves z Piratami z Karaibów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 41 minut temu, cotek napisał: Można liczyć pany na E3 na coś ze Scorna i Hellbladea 2 czy marne szanse ? Scorn możliwe, Hellblade to byłoby bardzo duże zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 E3 za kilka dni a tu już takie atomówki lecą Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Atomówki, to naprawdę słabe określenie mordeczko... mnie kolejne włosy w brodzie siwieją... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Gdzie będziemy komentować event xboxa? Bo ten temat o targach to straszna bieda i oprócz e3 ms i bethesda showcase to nic tam ciekawego nie będzie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Zawsze w temacie E3 jest spam podczas targów Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 048 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Czy ktoś korzysta z motywu zmieniającego się wg harmonogramu z jasnego na ciemny? Ustawiłem tak jednak cały czas pozostaje jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 858 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 17 minut temu, Czoperrr napisał: Czy ktoś korzysta z motywu zmieniającego się wg harmonogramu z jasnego na ciemny? Ustawiłem tak jednak cały czas pozostaje jasny. Tak, u mnie zmienia się bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 10 godzin temu, Daddy napisał: E3 za kilka dni a tu już takie atomówki lecą Mowa o tym MFS do pielęgnowania autyzmu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 (edytowane) alez bedzie latane nad swoimi pastwiskami Spoiler przez 10 minut gdzie sa "nowe" gierki z fps boost ? Spencer wiariacie dawaj Batmana @lpcl mam tak samo jak ty Edytowane 10 czerwca 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 4 minuty temu, Szymek napisał: alez bedzie latane nad swoimi pastwiskami Ukryj zawartość przez 10 minut gdzie sa "nowe" gierki z fps boost ? Spencer wiariacie dawaj Batmana Też czekam, bo ostatnio kupiłem dlc za grosze i chciałbym ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 Ciekawe czy dostaniemy resolution boost Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 048 Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 16 minutes ago, Szymek said: alez bedzie latane nad swoimi pastwiskami Reveal hidden contents przez 10 minut gdzie sa "nowe" gierki z fps boost ? Spencer wiariacie dawaj Batmana @lpcl mam tak samo jak ty fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 10 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2021 7 minut temu, 20inchDT napisał: Ciekawe czy dostaniemy resolution boost Długo coś na ten temat milczą, chyba od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi