Opublikowano 13 czerwca 20213 l Autor Ciekawostka, jeśli Starfield jest tylko na nextgeny to Xbox już teraz ma więcej zapowiedzianych nextgenowych gier niż firma która "wierzy w generację"
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, nikt chyba nie oczekiwał, że gra wyjdzie w 2021 Ona w 2022 nie wyjdzie, na tym trailerze pokazali kawalek miejscowki i statku. Typowa zapowiedz na odpierdol cos jak przy nowym God of war
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, ASX napisał: Ciekawostka, jeśli Starfield jest tylko na nextgeny to Xbox już teraz ma więcej zapowiedzianych nextgenowych gier niż firma która "wierzy w generację" Szkoda, że nie ma więcej wydanych.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Jeżeli posługujemy się taką analogią, to God of Wara nie zobaczymy szybciej niż w 2024, bo tylko logo pokazali.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 49 minut temu, ASX napisał: Nie no mam nadzieję że typ okaże się użytkownikiem z honorem i jeżeli przegra zakład nie będzie robił cyrków i skasuje konto, trzeba umieć brać odpowiedzialność za swoje słowa No niefajnie się Exact zachował, człowiek bez honoru.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Autor 3 minuty temu, MYSZa7 napisał: Szkoda, że nie ma więcej wydanych. To fakt xd
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 2 minuty temu, Bigby napisał: Jeżeli posługujemy się taką analogią, to God of Wara nie zobaczymy szybciej niż w 2024, bo tylko logo pokazali. A kto ich tam wie. Ale obstawiam ze jedno i drugie wyjdzie w 23
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Oglądam to na XBOX Series X, dla większej immersji K#rwa, Todd na dzień dobry - będą memy typu "sixteen times the detail"
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Jestem zboczony na punkcie gier w kosmosie więc będzie grane day1 - w GP
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Dave Czezky napisał: 25 years in the making Jezeli to nie bedzie gra zycia to ja juz nie wiem
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Piwerko otwarte, czipsiki też. Można nurkować w zielonym szamb... oceanie