Opublikowano 13 czerwca 20213 l Fajnie, że prawdziwi Rosjanie podkładają głos. +10 do klimatu A co do starfield to fakt lipa, że brak gameplayu, ale szczerze każdy chyba ma wizję tej gry w głowie znając inne ich gry. Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Sedrak
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, schabek napisał: Stalker elegancki ale to czasowy eks Już zaczyna się, "ale", a to dopiero początek.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l W końcu coś na ten rok I znowu Game Pass Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Shago
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Ja jebie mogłem na 3 lata załadować GP. Wszystko wyjdzie jak mi się skończy 13 miesięczny GPU XD
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Już zaczyna się, "ale", a to dopiero początek. W ciemno potrafię powiedzieć które gry posiadaczom ps5 będą się podobać. Te z zakresu "czasowy ex" wyłącznie.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 2 minuty temu, schabek napisał: Stalker elegancki ale to czasowy eks Deathloop także i co z tego?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, MYSZa7 napisał: Deathloop także i co z tego? Nic, nie zesrajcie sie, tylko napisalem xD