Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Faka napisał: Na chuj te piraty? XDDDDD Najpopularniejsza gra na Xboxie, to dlaczego nie? ; )
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: >coop >openworld >survival pasuję Aż mnie na bełta zebrało, jeszcze bez daty premiery.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Schabek wypierdalaj z tego tematu do CW. Nie po to opuściłem ten śmietnik żebym tu twoje rzygowiny czytał.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Dave Czezky napisał: Fajny Johnny Depp, taki nie za podobny Na Świeciu nie będzie więc c9 się pytasz?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Jest i smok. Elegancko. Też żałuję, że tylko na dwa lata GP wziąłem haha I to dziś?! Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Sedrak
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, ASX napisał: Sea of Thieves i Piraci z Karaibów TO SIĘ NIE DZIEJE NAPRAWDE