Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, messer88 napisał: Eternal z RT trzeba będzie przejść znowu No ja mam jeszcze dodatki to zajebista wiadomość.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, lpcl napisał: I tak wpadnie do ea Access w gpu. po roku oczywiście, nie dopisałem że chodziło o te ploty day one
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Bigby napisał: Wredny jesteś chyba jedyny w całym internecie, na kim BF2042 nie robi wrażenia, także tego. No nie,jedynym ale niektóre efekty fajne np. tornado.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Te tekstury w tym F76 to jest niezła sraka, ja pierdolę, rozpaćkane w chuj, nieważne czy zbliżysz, to widać z daleka.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Bigby napisał: Wredny jesteś chyba jedyny w całym internecie, na kim BF2042 nie robi wrażenia, także tego. No to jest nas dwóch
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minute ago, Faka said: Te tekstury w tym F76 to jest niezła sraka, ja pierdolę, rozpaćkane w chuj, nieważne czy zbliżysz, to widać z daleka. Ja już na ten silnik nie mogę patrzeć.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Ale bez jaj z tym BF4 z PS3. Przecież graficznie to wygląda świetnie.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Kaczi napisał: @Rozi ale weź wypier.dalaj do CW jak Cię dupka boli co O co ci chodzi człowieku? Komentuję konferencję.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Just now, Bigby said: Ale bez jaj z tym BF4 z PS3. Przecież graficznie to wygląda świetnie. No mi te efekty pogodowe bardzo podeszły i gierka na pewno wleci. Tym bardziej, że w końcu nowoczesne bronie i pojazdy
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Co oni pokazują jednym królem MMo jest wow ,to jest taki żal ten Skyrim online
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 2 minuty temu, XM. napisał: Jakie te gry w GP od dziś bo szybko mignelo. Klasyczne Fallouty głównie. Btw już troszkę za dużo gowna, proszę o soczyste AAA.