Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

No to będzie grane na One S. Szkoda, liczyłem, że będzie tylko na Series X, a tu nadal nie ma powodu do jego kupna.

Kurwa i tak byś tego nie kupił xdddddddddd

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

To co karetki do Choroszczy? 

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

No to będzie grane na One S. Szkoda, liczyłem, że będzie tylko na Series X, a tu nadal nie ma powodu do jego kupna.

Było śmiesznie, było zabawnie, ale wyknurwiaj już

Opublikowano

Szkoda, że nastawione na online będzie. Znowu zabraknie klimatu festiwalu.

Opublikowano

jeszcze trackmanie wjebali :obama:

Opublikowano
4 minuty temu, MaZZeo napisał:

wypierdalaj

Hahhahahahahahaha

Forzunia super, ogra sie za frytki. Graficznego przeskoku brak ale tlumaczy to crossgen. Potem tylko trudno bedzie wysiedziec do 2022/2023

Opublikowano
Teraz, iluck85 napisał:

Szkoda, że nastawione na online będzie. Znowu zabraknie klimatu festiwalu.

Ciekawe, czy urozmaicą jakoś aktywności i wyścigi.

Opublikowano

phil co e3 +5kg xd

Opublikowano
  • Autor

Dobra panowie to ten moment

Opublikowano

Graficznie to rozjebali tą nową forzą. Czasami nie wiedziałem czy to klatka z nagrywania real obszaru czy kadr z gry.

Opublikowano

Ogólnie konfa i gierki w GP to sztosiwo do grania, ale jakiegoś turbo szokera nie było. Pytanie czy te ich studia tak słabo czy po prostu teraz tylko takie gierki będą wychodzić bo branża jest zjebana

Opublikowano

Omen

Opublikowano

Open world immersive shooter xdd