Basior 1 074 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Teraz, Ma_niek napisał: Forza to cross gen? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Slabo Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Yakuza7 już w gp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Nowy wygląd pudełek? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 6 minut temu, MYSZa7 napisał: Powiem tak, ktoś kto będzie miał tylko Xboxa albo Plejkę w tej generacji robi sobie krzywdę. No myślę, że nie tylko w tej. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Teraz, Paolo de Vesir napisał: To tak działa mniej więcej od początku istnienia giereczek. Mnie najbardziej w tym całym pokazie zaskoczyło jak mocno skupili się na XGP i to w wielu przypadkach mówimy o wysokobudżetowych grach od wydawców 3rd party. Spodziewałem się, że się MS będzie starał, bo walka o duży udział w rynku to gra warta świeczki, ale dzisiaj zrehabilitowali się w moich oczach za ostatnie kilka lat. Wiadomo, że większość to 2022, a i w 2021 wchodzą dość późno (na szczęście gęsto obsadzając jego drugą połowę), ale to sytuacja jeszcze PRZED ukazaniem gier 1st od jakiś 3/4 całego XGS. xd No rewelacja, dla takich konf warto być graczem. Imo nie tylko MS i Sony. Także Niny ni warto zlewać. Cała trójka robi dobrą robotę. Oczywiście można czegoś nie lubić, nie mieć czasu, czy kasy. Ale poziom giereczkowa jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Teraz, Basior napisał: Imo nie tylko MS i Sony. Także Niny ni warto zlewać. Cała trójka robi dobrą robotę. Oczywiście można czegoś nie lubić, nie mieć czasu, czy kasy. Ale poziom giereczkowa jest dobry. Jak masz 3 systemy grasz po prostu w najlepsze gierki jakie są na rynku, a nie w to co wypada albo co akurat rzucą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 3 minuty temu, Bigby napisał: Nowy wygląd pudełek? ło ja pierdole jakie paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Ja lubię najlepsze gry jak desperados i wasteland. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 W sumie sam nie wiem co myśleć. Na ten rok jest Forza i Halo, do tego Psychonauts 2, The Gunk, Ascent. Jeszcze remaster Diablo 2 i kilka innych. Czyli w sumie spoko. Nie można powiedzieć że nie będzie w co pograć. Martwi jednak kolejny rok. Stalker bardzo spoko, ale pozatym nic. Reszta gier prawdopodobnie na 2023. Nawet ta gra od Arkane to wątpię że nie będzie obsuwy. Ogólnie tak średnio naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Brak bomb, ale w sumie się spodziewałem. Pokaz mi się średnio z tego powodu podobał, ale suma sumarum dla ludzi z gamepassem będzie ogrom grania juz od zaraz. Horizon 5 obłędny. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Szkoda że jednak nie udało się poszerzyć umowy z Ubi czy EA. Ktoś pamięta kiedy ma być upgrade do ESO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 (edytowane) 12 minut temu, drozdu7 napisał: W sumie sam nie wiem co myśleć. Na ten rok jest Forza i Halo, do tego Psychonauts 2, The Gunk, Ascent. Jeszcze remaster Diablo 2 i kilka innych. Czyli w sumie spoko. Nie można powiedzieć że nie będzie w co pograć. Martwi jednak kolejny rok. Stalker bardzo spoko, ale pozatym nic. Reszta gier prawdopodobnie na 2023. Nawet ta gra od Arkane to wątpię że nie będzie obsuwy. Ogólnie tak średnio naprawdę Starfield, Forza, stalker w 2022. Edytowane 13 czerwca 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Wierzysz w tego Starfielda? Trochę jednak mało, zobaczymy może wyskoczy coś ze studiów Bethesdy. Takim największym pozytywem tego jest info że oni robią te gry, nawet sporo gier, każde studio. No tylko że większość z odległą datą premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Wierzysz w tego Starfielda? Trochę jednak mało, zobaczymy może wyskoczy coś ze studiów Bethesdy. Takim największym pozytywem tego jest info że oni robią te gry, nawet sporo gier, każde studio. No tylko że większość z odległą datą premiery Gdyby nie covid to planowany był na ten rok więc imo jak najbardziej. 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Wierzysz w tego Starfielda? Trochę jednak mało, zobaczymy może wyskoczy coś ze studiów Bethesdy. Takim największym pozytywem tego jest info że oni robią te gry, nawet sporo gier, każde studio. No tylko że większość z odległą datą premiery A i death loop i ghost wire tokyo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 430 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Tylko forza i halo, reszta to śmiech na sali razem z tą konferencją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 18 minut temu, MLeKSk napisał: Ciekaw jestem czy Microsoft będzie lokalizowało swoje tytuły? Bo Psychonauts i Forza według opisu na ich stronie bez wersji PL są na chwile obecną. Age of Empires również ale to akurat było do przewidzenia. Jeżeli nie będą dodawali napisów to trochę słabo biorąc pod uwagę fakt, że X-klocek sprzedaje się u nas ponoć całkiem przyzwoicie. Cytat Q: Which markets will the game be available in, and what are your localization plans? A: Forza Horizon 5 will feature localized text in the following languages: English French German Portuguese (Brazil) Spanish (Mexico and Spain) Italian Japanese Korean Russian Czech Turkish Hungarian Traditional Chinese Simplified Chinese Polish Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Ale psychonauts pewnie bez napisów, mogę się założyć o 10zł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 7 odsłon Yakuza w Gamepass? Xbox najlepszym wyborem dla fanów japońszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 5 minutes ago, Czoperrr said: 7 odsłon Yakuza w Gamepass? Xbox najlepszym wyborem dla fanów japońszczyzny Ciekawe czasy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 17 minut temu, Czoperrr napisał: 7 odsłon Yakuza w Gamepass? Xbox najlepszym wyborem dla fanów japońszczyzny 8, bo zero tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Zapomniałem napisać że to zajebiście że takie tytuły jak Plague Tale Requiem czy Atomic Heart wylądują w game Passie w dzień premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi