Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 czerwca 2021 Opublikowano 21 czerwca 2021 Na pewno zatrzęśliby esportem gdyby Q:C miał takie sterowanie na konsolach. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 21 czerwca 2021 Opublikowano 21 czerwca 2021 Quake 3 Arena miał takie samo sterowanie jak UT na DC i grało się przyjemnie, no ale to magia tej konsoli. Wszystko smakowało lepiej nawet jak sterowanie było dziwne xd Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 21 czerwca 2021 Opublikowano 21 czerwca 2021 Skillowe arenowe multi umarło lata temu Kiedyś jak wszyscy grali tylko w Q3A, UT i CS Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 21 czerwca 2021 Opublikowano 21 czerwca 2021 CS żyje do dzisiaj i nigdy nie miał się lepiej. Mi areny znudziły się już za czasów UT2004, przegrałem w to kilkaset godzin. Później trochę pograłem w UT2007 ale zmęczenie materiału mocne. I tak grałem głównie mapki ze zdobywaniem bazy i niszczeniem reaktora chociaż nie było to tak dobre jak w edycji z UT2004. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 czerwca 2021 Opublikowano 21 czerwca 2021 A na marketplace przypadkiem nie ma UNreal Championship 2? Pewnie servery martwe ale z botami bym postrzelał nostalgicznie kika godzin. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Wczoraj po powrocie do domu, odpaliłem konsolę zmieniłem tryb na oszczędzanie energii, uruchomiłem ponownie i wszystkie opcje wyboru rozdzielczości wróciły. Hooy wie o chodzi, ale działa dalej bez zarzutu, pewnie tylko błąd systemowy. Za pierwszym razem zwykły reset nie pomógł, trzeba było restartować a teraz ponowne uruchomienie wystarczyło do poprawnego wykrywania sprzętu. Jak się powtórzy sytuacja to zacznę od zabawy z kablami. Dzięki za porady. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 22 czerwca 2021 Autor Opublikowano 22 czerwca 2021 jako że Kojima i teorie spiskowe są ostatnio na topie, to wrzucam kolejną poszlakę (zabawa trwa) 3 Cytuj
k0zz 10 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Chciałem napisać, że zakochałem się w tym XSX :] Od zawsze cisnąłem na Pleju, ostatnią generację która rozczarowała "mocą" przesiedziałem na bardzo mocnych PC. Teraz korzystając z okazji opchnąłem swoje GPU i zakupiłem LG CX55, do tego PS5 i trochę później używanego XSX. I kurde wczoraj sobie uświadomiłem, że cisnę tylko na Xie. GOW 1 i 2 skończone, zaczęta 3. Aktualnie Metro Exodus - świetnie się w to gra i świetnie to wygląda. FH4 to w sumie stara gra ale nigdy w to nie grałem i jestem mega zaskoczony jak świetnie się w to gra. Ostatnio tyle zabawy miałem przy Burnout 2. VRR, quick resume, padzior, wygląd konsoli, cichość pracy, game pass, szybkość działania - no po prostu jestem zachwycony :] Aż musiałem to napisać :] Niedawno kupiłem 3070 do kompa bo trafiło się okazyjnie... a dalej siedzę przy X pudle. 4 2 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 (edytowane) 16 hours ago, dee said: W Unreal Tournament na Dreamcast funkcję prawej gałki pełniły face buttony. I dało się grać? Dało Nie, to było inaczej. W FPS na Dreamcaście, w tym Unreal Tournament jak i Quake 3 Arena postacią kierowało się na przyciskach akcji - A - tył, X - Lewo, B - prawo, Y - przód, a analogiem się celowało. IMO fajne rozwiązanie. Grałem niedawno więc pamięć mnie nie myli Edytowane 22 czerwca 2021 przez Czoperrr Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 49 minut temu, Czoperrr napisał: Nie, to było inaczej. W FPS na Dreamcaście, w tym Unreal Tournament jak i Quake 3 Arena postacią kierowało się na przyciskach akcji - A - tył, X - Lewo, B - prawo, Y - przód, a analogiem się celowało. IMO fajne rozwiązanie. Grałem niedawno więc pamięć mnie nie myli No nie masz racji bo aż odpaliłem przed chwilą UT na DC myśląc ,że mnie pamięć zawodzi i przyciskami się rozgląda góra dół a lewy prawy odpowiada za strafe. Analogiem się chodzi I to jest bazowa konfiguracja, może zmieniałeś i dlatego pamiętasz inaczej. 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Granie w FPS przed erą PS2, to była sama katorga i inwalidztwo całkowite, kurła, pamiętam parę takich gier na PSXa, no i nie dało się w to grać. Dobrze, że w tamtym czasie miałem mocnego kompa, to ogrywało się prawilnie klawa+myszka w kłejki, unreale, serious samy, soldiery, była tego masa. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Godzinę temu, k0zz napisał: Chciałem napisać, że zakochałem się w tym XSX :] Od zawsze cisnąłem na Pleju, ostatnią generację która rozczarowała "mocą" przesiedziałem na bardzo mocnych PC. Teraz korzystając z okazji opchnąłem swoje GPU i zakupiłem LG CX55, do tego PS5 i trochę później używanego XSX. I kurde wczoraj sobie uświadomiłem, że cisnę tylko na Xie. GOW 1 i 2 skończone, zaczęta 3. Aktualnie Metro Exodus - świetnie się w to gra i świetnie to wygląda. FH4 to w sumie stara gra ale nigdy w to nie grałem i jestem mega zaskoczony jak świetnie się w to gra. Ostatnio tyle zabawy miałem przy Burnout 2. VRR, quick resume, padzior, wygląd konsoli, cichość pracy, game pass, szybkość działania - no po prostu jestem zachwycony :] Aż musiałem to napisać :] Niedawno kupiłem 3070 do kompa bo trafiło się okazyjnie... a dalej siedzę przy X pudle. XSX + XGP to najlepsze, co się tej branży przytrafiło. A gierek do Passa zmierza w ilościach hurtowych Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Czy mi się wydaje czy baterie AA do padów do Series padają szybko? Na padach do Xbox 360 rzadko kiedy musiałem wymieniać baterie a tutaj już po trzech dniach. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Eneloopki ładuje raz na tydzień a gram sporo. 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 (edytowane) Szajs jakiś masz, Ikea Ladda ostatnio trzy tygodnie w padzie siedziała, a norma to 10-14 dni. Mam drugi kontroler ale mało używany i jeszcze oryginalne Duracelle siedzą nie zmieniane. Edytowane 22 czerwca 2021 przez Dalhi Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 4 godziny temu, k0zz napisał: Chciałem napisać, że zakochałem się w tym XSX :] Od zawsze cisnąłem na Pleju, ostatnią generację która rozczarowała "mocą" przesiedziałem na bardzo mocnych PC. Teraz korzystając z okazji opchnąłem swoje GPU i zakupiłem LG CX55, do tego PS5 i trochę później używanego XSX. I kurde wczoraj sobie uświadomiłem, że cisnę tylko na Xie. GOW 1 i 2 skończone, zaczęta 3. Aktualnie Metro Exodus - świetnie się w to gra i świetnie to wygląda. FH4 to w sumie stara gra ale nigdy w to nie grałem i jestem mega zaskoczony jak świetnie się w to gra. Ostatnio tyle zabawy miałem przy Burnout 2. VRR, quick resume, padzior, wygląd konsoli, cichość pracy, game pass, szybkość działania - no po prostu jestem zachwycony :] Aż musiałem to napisać :] Niedawno kupiłem 3070 do kompa bo trafiło się okazyjnie... a dalej siedzę przy X pudle. To ja mam podobnie, miałem w miarę dobry PC z RTX3060 opchnalem go bo jednak to GPU nie do końca mi wystarczało do natywnego 4K, a mocniejsze były i chyba nadal są w chorych cenach. Kupiłem wtedy PS5. Wiem, wiem konsole są i tak słabsze w porównaniu do sprzedanego PC i rzadko która gra w natywnym 4K na nich śmiga. Jednak za PC dostałem prawie 6k, stąd mogłem przeboleć pewne kompromisy w grafice która i tak prezentuje się na nich OK. Pograłem na Pleyce dość intensywnie ok. 3mc. i kupiłem XSX. Od tej pory PS5 stoi, no może prawie bo tylko Ratcheta przeszedłem i powoli dochodzę do wniosku że trzeba będzie chyba sprzedać Sony. 2 konsol nie potrzebuje bo w zasadzie najczęściej gram w gry multiplatformowe typu CoD i Battlefield, a z typowych EXow Sony jedynie pasi mi God of War i Ancharted. Druga rzecz że MS w końcu zaczął oferować świetne tytuły w GPU i jestem mega zadowolony z tego obrotu sprawy, a to dopiero początek i czym dalej to na pewno będzie jeszcze lepiej bo Game Pass będzie się bardziej rozkręcał ! Stąd powoli dojrzewam do decyzji sprzedaży drugiej konsoli... Pozdo i witamy w klubie zielonych :-) Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 (edytowane) 13 minut temu, MaiorZero napisał: Czy mi się wydaje czy baterie AA do padów do Series padają szybko? Na padach do Xbox 360 rzadko kiedy musiałem wymieniać baterie a tutaj już po trzech dniach. Chyba byś musiał non stop te e dni grać bez przerwy i wyłączania konsoli i pada to może by wtedy padly. Pewnie jakie kulawe baterie masz. Kolega Czoperr napisał że na Enolopach gra z tydzień. Ja to także potwierdzam bo też używałem tych Enelopow. Jednak trzeba uważać przy ew. ich zakupie bo w necie masa to chińskie podróbki Enelopa, to nie muszę chyba Ci tłumaczyć ile będą trzymały. Teraz jednak używam stacji do ładowania DPD z aku i też sporo gram i ładuje raz na kilka dni, a te akumulatorki raczej mocą nie grzeszą także źle nie jest... PS / Przepraszam za post pod postem, tak jakoś mi się machło... Edytowane 22 czerwca 2021 przez maxoffe Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Ok to kupie akumulatorki w Ikei wraz z ładowarką. Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Ja wziąłem eneloop pro + szybka ładowarka za coś ponad 100 zł od oficjalnego dystrybutora na allegro Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 https://www.ikea.com/pl/pl/p/ladda-akumulatorek-do-ladowania-70303876/ https://www.ikea.com/pl/pl/p/kvarts-ladowarka-80446667/ Razem wychodzi tylko 75 zł, wysyłka też chyba za darmo jest, nie pamiętam. Takie kombo sobie wziąłem, bardzo sobie chwalę ładowarkę, dobrze ładuje. W ogóle to jest niesamowite, że można usiedzieć prawie cały tydzień na tych bateryjkach, a wymiana baterii to jakieś 10 sekund i dalej grasz na następny tydzień. A jak pomyślę, że będę musiał za każdym razem ładować dualsense to mnie chuj strzela. 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Kup sobie stacje dokującą, nie trzeba oryginalnej od sony. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Meh, kolejne wypierdalanie kasy na gówno, co się zjebie po jakimś czasie, coś co nie jest Sony. Miałem jakieś na PS4, po roku do wyjebania, bo jakieś wejście się zepsuło. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 Kwestia pewnie szczęścia, ja całą generację jechałem na jakimś No name za 40 zł. Cytuj
milupl 621 Opublikowano 22 czerwca 2021 Opublikowano 22 czerwca 2021 4 godziny temu, Faka napisał: Granie w FPS przed erą PS2, to była sama katorga i inwalidztwo całkowite, kurła, pamiętam parę takich gier na PSXa, no i nie dało się w to grać. Dobrze, że w tamtym czasie miałem mocnego kompa, to ogrywało się prawilnie klawa+myszka w kłejki, unreale, serious samy, soldiery, była tego masa. Ja tam z przyjemnością ogrywałem UT, Q3 Arena, Outtriggera na FC i nie przypominam sobie żeby to była katorga, ale wiadomo granie na padzie z jedną gałką w fps-y nie wszystkim mogło przypaść do gustu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi