Szymek 1 048 Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 dziekuje pieknie @eskopado Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 Taka tam ciekawostka. https://android.com.pl/news/415356-amd-4700s-komputer-z-rdzeniem-xbox-series-x/amp/ Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 To będzie bardzo fajny i wydajny komputerek z wyjątkiem gier, bo nie obsługuje super wypasionych kart graficznych. Ogólnie jestem na etapie rozglądania się za komputerem na koniec roku, a że ten będzie prawdopodobnie bardzo przystępny cenowo, to może się skuszę. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Hehe to się skończy kupowanie tanich zdrapek na enebie itp. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 1 lipca 2021 Autor Opublikowano 1 lipca 2021 Jeśli ktoś czeka jeszcze na grę Kojimy to wygląda na to że chyba jego następne dzieło powstanie przy współpracy z Xbox Game Studios 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Ciekawe na jakim silniku będzie robiona gierka? Może już na tym Unreal Engine 5, bo nie sądzę, że będzie robił od goryli. Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Wychodzi na to, że umowa ma dopiero zostać zawarta - i bardzo możliwe, że Hideo nawet tej gry nie zaczął jeszcze robić. Sekrety BlueBox sięgają do 2015 roku, więc nie wyklucza to plotek które dotyczą nowego Silenta czy innego horroru na PS5. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 (edytowane) 25 minut temu, Jordanensis napisał: Wychodzi na to, że umowa ma dopiero zostać zawarta - i bardzo możliwe, że Hideo nawet tej gry nie zaczął jeszcze robić. Sekrety BlueBox sięgają do 2015 roku, więc nie wyklucza to plotek które dotyczą nowego Silenta czy innego horroru na PS5. Czyli zacznął robić tego sh dla sonki jeszcze w konami? Edytowane 1 lipca 2021 przez lpcl Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Wydaje mi się, że zaraz po skasowaniu P.T - coś planował. Wiadomo, Death Stranding, ale nie wyklucza to nadzorowaniu czegoś przy Abandoned. W tweecie jest napisane, że ''jego następna gra to projekt dla Microsoftu...'', ale co innego ktoś może napisać jak przyjmijmy sytuacja z Silent Hill to plotka i jeśli nawet prawdziwa to nadal utrzymywana w tajemnicy Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 16 minut temu, Jordanensis napisał: Wydaje mi się, że zaraz po skasowaniu P.T - coś planował. Wiadomo, Death Stranding, ale nie wyklucza to nadzorowaniu czegoś przy Abandoned. W tweecie jest napisane, że ''jego następna gra to projekt dla Microsoftu...'', ale co innego ktoś może napisać jak przyjmijmy sytuacja z Silent Hill to plotka i jeśli nawet prawdziwa to nadal utrzymywana w tajemnicy Czyli po pokazowym odejściu z Konami i zostawieniu mgs 5, nadal pracował nad sh, utrzymując to w tajemnicy przed światem by teraz udawać hasana? No ma to sens. xd Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 Nie mówię, że pracował, mógł nadzorować albo pomagać przy Abandoned. Już takie rzeczy się działy że nie zdziwiłbym się. Tutaj wszystko jest możliwe. Są dobre dowody dowodzące jak i obalające teorie na temat Hideo i Abandoned. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 2 lipca 2021 Autor Opublikowano 2 lipca 2021 Swoją drogą Kojima od lat wspominał że chciałby zrobić grę wykorzystującą moc chmury, a po tym jak Google zamknęło wszystkie swoje projekty first party (w tym podobno właśnie epizodyczny horror od Kojimy), najbardziej logicznym wyjściem było nawiązanie współpracy z Micro$oftem bo tylko on ma chyba technologie i środki aby japoński twórca mógł zrealizować swoją wizję. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Niech chińczyk sobie robi te filmy gdzie indziej. Może Universal ma wolną posadę na stanowisku reżysera? Już remedy zrobił filmo grę i średnio to im wyszło. Z drugiej strony nie moja kasa więc jak ms chce bulić za te przegadane gierki to spoko. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Zero podjarki. Tzn. klimat będzie na pewno, ale nie wiem czy grałem kiedyś w jakąś grę Kojimy i było potężne W O W i niemożność oderwania się od gry. 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Zero podjarki. Tzn. klimat będzie na pewno, ale nie wiem czy grałem kiedyś w jakąś grę Kojimy i było potężne W O W i niemożność oderwania się od gry. U mnie tylko to było przy MgS SE. Również mam zero podjarki. No ale marketingowo to będzie strzał w 10tke. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Chłop niech se może lepiej filmy robi a nie gierki no ale w PASSIE za darmo można sprawdzić Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Techniczne demo jak będą wyglądać nowe Gearsy zobaczymy już w listopadzie. To nie będzie zapowiedź samej gry ale i tak jaranko tym co pokażą mistrzowie z Coaltion Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Czekam mocno, po The Coalition można spodziewać się poziomu przynajmniej wybitnego. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 W sumie dobre nawiązanie do starych czasów i pokazu demka UE 3 z 2004 i wtedy nieokreślonego jeszczd projektu, który zmienił się potem w gow. Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 (edytowane) Po tym tweecie Kojimy to niech on do Abandoned się nie zbliża, a Hasan niech będzie prawdziwym Hasanem. Ten gość by zepsuł Silent Hilla. Te jego nowe pomysły są słabe. Gość chce robić horror, ale nie straszny... Przypomniał mi się jego wpis po Death Stranding - ''Normally there’s only Easy Mode, but we added Very Easy Mode for movie fans since we have real actors like Norman, Mads, Lea starred in. Even Yano-san who never completed the 1st stage of PAC-MAN, was able to complete the game on Very Easy Mode'' Niech nie bawi się chłopczyk w horrory. Edytowane 2 lipca 2021 przez Jordanensis Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Ten trend "odstraszania" horrorów robi się niestety coraz bardziej wkurwiający. Najpierw EA uśmierciło Dead Space, bo jednym z powodów słabej sprzedaży było to, że ludzie nie lubią się bać w gierkach (oby ten remake DS nie okazał się zwykłym shooterem), później po klimatycznym RE7 wychodzi Village, które mimo bycia fajnym szpilem, horrorem jest żadnym, a teraz jakieś wizje Kojimy. Oby Schofield dowiózł z Calisto Protocol. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 jordanesis- kamilek/donatello/schabek o teoriach z tweetów masz temat w dziale niżej a Kojima już nie Mistrz bo może robi grę na Xa ładnie zapiekło. Pokaz od mistrzów z Coaltion jednak 20 lipca 1 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Jak od jakiś 10 lat nie oglądam horrorów i niezbyt lubię się bać, tak seria deadspace, resident 7, czy takie Alien isolation uwielbiam i chciałbym aby gra horror była tym horrorem i aby czasem podskoczył z fotela. Ale znając kojime z tym jego pogmatwanym podejściem do gier może wyjść coś ciekawego i nietuzinkowego. Ja tam czekam co on znowu wysmaruje bo death streanding było świetne. Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 2 lipca 2021 Opublikowano 2 lipca 2021 Daddy mnie akurat nie piecze, bo ja wyznawcą Kojimy nie jestem. Jedyny plus w mojej opinii który zyskałby Silent jeśli byłby tam zamieszany Kojima to zapewne większy budżet i rozgłos, ale gra niekoniecznie by zyskała, raczej by straciła, bo Kojima widać co ma w głowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi