ASX 14 611 Opublikowano 3 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Jak widać łaska graczy na pstrym koniu jeździ, jeszcze niedawno pol forum wstrzymywało oddech na teorie spiskowe że Kojima mógłby macać palce przy indyku jak Abonded, a dziś gdy pojawiają się plotki, ze może będzie robić grę na Xboxa, czytam że Kojima jest w zasadzie z zbędny i bardziej przeszkadza niż pomaga xd 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Akurat kojime jest specyficzny i albo się go lubi, albo totalnie nie trawi, dlatego są takie przeciwstawne wypowiedzi. A co do abonded to raczej ludzie się jarali na myśl, że to nowy silent hill, w mniejszym stopniu, że to kojima. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 3 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Dla mnie akurat Kojima jest całkowicie obojętny, grałem w kilka jego gier i żadna mnie jakoś nie porwała. No ale Xbox celuje w różnorodność swoich gier, więc nie dziwi mnie że starają się o współpracę. Bądź co bądź to wciąż duże nazwisko w branży (chociaż dla wielu osób mocno przereklamowane) i pewnie mógłby przyciągnąć do ekosystemu xboxa kilka nowych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Czego by nie zrobił to jak to utrzyma poziom tego co robił wceśniej to biblioteka xboxa tylko na tym zyska. Sam uwiebial MGS (starsze) ale ZoE to akurat w dupie mam bo jakosmnie nie porwało. DS zagram kiedys na PC albo PS5 jak kupie za te 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Kurde, mogłyby te wszystkie części MGS wylądować we wstecznej w gamepass, ale chyba z Konami nie dogadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Używam XSX do odtwarzania filmów i chciałem się dowiedzieć czy istnieje jakiś program do odtwarzania, w którym mógłbym odpalać filmy, które są bez polskiej wersji i dorzucać do niego napisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Tak, VLC Media Player, darmowy na Microsoft Store. Napisy muszą być chyba w SRT, musisz się zorientować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 I oczywiście kodi. Najlepszy Player od czasów xbmc. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 521 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 25 minut temu, Faka napisał: Kurde, mogłyby te wszystkie części MGS wylądować we wstecznej w gamepass, ale chyba z Konami nie dogadają. Kiedyś była kolekcja 2 i 3 + 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 2 minuty temu, wojtas011 napisał: Kiedyś była kolekcja 2 i 3 + 5 Na Xboxie wydali kolekcję w skład której wchodził Phantom Pain? Myślałem ze tylko HD z tym spin offem z PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 521 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Na Xboxie wydali kolekcję w skład której wchodził Phantom Pain? Myślałem ze tylko HD z tym spin offem z PSP.Odzielnie, chodzilo mi, ze te dwie pozycje byly Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 29 minut temu, mozi napisał: I oczywiście kodi. Najlepszy Player od czasów xbmc. Narazie pobrałem VLC i nie widzę opcji odpalenia płyty, mogę tylko z zewnętrznego dysku. W Kodi jest opcja odpalenia DVD/Blu-raya ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Nie sądze. Jeśli chcedz odpalić film na br lub DVD to zainstaluj apke bluray player że storea. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Tą apkę mam tylko tam nie można dodać napisów, a szukałem takiego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 3 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Z tego co czytam KODI odpala DVD czy filmu na Blu-ray, ale chyba trzeba ściągnąć addon. Nie ma tam też problemu z dodaniem napisów bo można zainstalować kolejny addon i aotumatycznie pobrać z napiorojekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 4 godziny temu, pawelgr5 napisał: Czego by nie zrobił to jak to utrzyma poziom tego co robił wceśniej to biblioteka xboxa tylko na tym zyska. Sam uwiebial MGS (starsze) ale ZoE to akurat w dupie mam bo jakosmnie nie porwało. DS zagram kiedys na PC albo PS5 jak kupie za te 2-3 lata. Akurat DS wyszedł mu jak żadna inna gra i naprawdę szkoda że nie można w nią pograć na Xie. Aż się prosi żeby skorzystać z pełni możliwości XSX w 4K. Śmiem nawet sądzić, że DS jest grą bardziej ciekawą pod względem rozgrywki niż kolejne tasiemce z serii MGS. Jeżeli chodzi o klimat i typowe Kojimowskie momenty to przebija o kilka długości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 (edytowane) 10 hours ago, ASX said: Jak widać łaska graczy na pstrym koniu jeździ, jeszcze niedawno pol forum wstrzymywało oddech na teorie spiskowe że Kojima mógłby macać palce przy indyku jak Abonded, a dziś gdy pojawiają się plotki, ze może będzie robić grę na Xboxa, czytam że Kojima jest w zasadzie z zbędny i bardziej przeszkadza niż pomaga xd Jeśli o mnie chodzi to wyjaśniłem dlaczego Kojima byłby mi obojętny, bo tylko prawdziwość plotki o SH mnie interesuje. Nazwisko by pomogło w rozgłosie, ale gra byłaby słabsza niż jakby robili to ludzi np z Team Silent. MGSy nie dla mnie, a Death Stranding to dla mnie słaba gra. Do tego jego wypowiedzi odstraszają niż miałyby zbudować hype u graczy którzy na SH czekają. Gdyby nie siedział w Konpeki Plaza gdzie były ważniejsze rzeczy do zrobienia to dawno by dostał ode mnie kulkę xd 10 hours ago, creatinfreak said: Akurat kojime jest specyficzny i albo się go lubi, albo totalnie nie trawi, dlatego są takie przeciwstawne wypowiedzi. A co do abonded to raczej ludzie się jarali na myśl, że to nowy silent hill, w mniejszym stopniu, że to kojima. O to właśnie. Edytowane 3 lipca 2021 przez Jordanensis Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 6 godzin temu, funditto napisał: Narazie pobrałem VLC i nie widzę opcji odpalenia płyty, mogę tylko z zewnętrznego dysku. W Kodi jest opcja odpalenia DVD/Blu-raya ? KODI, tam w zasadzie wszystko odpalisz z płyty czy dysku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Czy na xboxie jest coś takiego jak share play z ps4 lub udostępnianie oglądanego ekranu live innym użytkownikom czatu głosowego? Nie chodzi o puszczenie transmisji na yt czy Twitch tylko wbudowana opcja aby obraz był bez żadnych opóźnień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 3 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Z tego co mi wiadomo, niestety nie ma takiej opcji na xboxie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 3 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2021 Szkoda, Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 4 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Tez mi się wydaje że to jeszcze nie koniec dobrych wieści w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 222 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Jeszcze TGA na którym zawsze coś pokazuje MS i XO21 przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Imo id mogłoby pokazać ten reboot quake. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 4 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2021 Jeszcze prędko nie zobaczysz nic od nich jak dopiero co wyszły oba singlowe dlc, a doom eternal wyszedł 4 lata po jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi