iluck85 2 841 Opublikowano 17 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2021 33 minuty temu, easye napisał: To zagraj sobie w takiego Returnalna czy NBA 2k. a Spiderman działa w 60 klatkach z włączonym RT. Sprawdzę tego Spidera, bo pamiętam tylko, że ustawiałem wydajność. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 6 godzin temu, easye napisał: Ja krytykuje Ms za ich podejście do gier exclusyvnych, pisząc że konsole ratuje między innymi właśnie usługa growego Netflixa. Gdyby jeszcze tego nie było, to byłaby KOMPLETNA stypa A jakie ma podejście do gier ekskluzywnych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 15 minut temu, ASX napisał: A jakie ma podejście do gier ekskluzywnych? Postanowili ich nie wydawać przez dwa ostatnie lata Mam XSX i bardziej mi doskwiera brak czasu na gierki niż ich brak. Przez ostatnie trzy tygodnie grałem może ze dwie godziny, ale taki wakacyjny detoks nie zaszkodzi. Na jesieni będzie więcej czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 53 minuty temu, Dalhi napisał: Postanowili ich nie wydawać przez dwa ostatnie lata No już nie popadajmy w skrajności, Z kronikarskiego obowiązku napisze, że w 2020 wydali Gears Tactics, Tell My Why, Ori i Bleeding Edge oraz Minecraft Dungeons (chociaż ten ostatni tytuł wyszedł na wszystkie platformy), to trochę więcej nic nic Tak naprawdę bieda jest dopiero w tym roku, bo przez pierwsze 6 miesięcy nie wydali dosłownie NIC ani na konsole ani na PC, na co nie ma usprawiedliwienia. Ale myślę że druga połowa roku ma duży potencjał by nam to zrekompensować 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Juź w na przełomie lipca i sierpnia wpada Hades, Ascent i Psychonauts 2 i to są gierki które bardziej rozpalają moją wyobraźnie niż Forza 5 czy nawet nowe Halo. Tak apropo Gears Tactics, to czeka w kolejce do ogrania i słyszałem sporo pochwał w stronę tej gierki i jak tylko nasycę się Sea of Thieves i dokończę małe popierdółki to siadam do taktycznych pudzianów. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 No ja mam nadzieję, że teraz począwszy od wakacji ms będzie na bieżąco dostarczać gierki. Przeszło pół roku posuchy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Taktyczne pudziany bardzo dobra gra jak się lubi taki typ rozgrywki niestety trzeba dawkować bo trochę się robi powtarzalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 25 minut temu, Dalhi napisał: Juź w na przełomie lipca i sierpnia wpada Hades, Ascent i Psychonauts 2 i to są gierki które bardziej rozpalają moją wyobraźnie niż Forza 5 czy nawet nowe Halo. Wiadomo to kwestia indywidualna, bo każdy ma inne preferencje i czeka trochę na co innego. Ja jeżeli miałbym robić listę gier na ten rok, od tych na które czekam najbardziej to wyglądałaby mniej więcej tak: 1. Halo Infinite - jestem fanem serii, a od ostatniej odsłony minęło już ponad pół dekady, więc jestem mocno spragniony nowej epickiej odsłony Szefa Kuchni. Podoba mi się też że gra na najnowszych materiałach prezentuje się świetnie, co tylko podbija mój hype 2. Forza Horizon 5 - jestem pewny że Playground dostarczy świetny tytuł, kolesie to gwarancja jakości, a sama seria to moja ulubiona seria wyścigowa, w każdej części spędziłem dziesiątki godzin 3. Psychonauts 2 - uwielbiam platformówki, a Psychonauts ze zwariowanym humorem Toma Schafera i ekipy zapowiada się świetnie 4. Gunk - o grze trochę ostatnio przycichło, ale z tego co ostatnio sprawdzałem wciąż jest planowana na ten rok. Jestem fanem ostatnich gier tego studia (steamworld dig 1 i 2) a tutaj mam wrażenie że mamy rozwinięcie tego konceptu w 3d więc oczywiście że czekam 5. Age of Empires IV (pc) - minęły lata kiedy ostatnio grałem w RTSa z prawdziwego zdarzenia, chętnie sprawdzę 6. Ascent - na materiałach i zapowiedziach gra wygląda świetnie, ale mam obawy czy gierka nie jest trochę przehajpowana (obym się mylił) 7. Microsoft Flight Simulator - dla mnie to raczej ciekawostka, rodzaj benchmarku graficznego konsoli nowej generacji, ale być mi się spodoba i będę miał fajną gierkę do pochillowania 8. SCORN - styl graficzny i oprawa robi ogromne wrażenie, ale gameplaye nie nastawiają mnie optymistycznie, wygląda to strasznie drewniane i bardzo schematycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 (edytowane) Też mam pewne wątpliwości co do Ascent, liczę źe to więcej niż efektowna rozpierducha. Zobaczymy, premiera niedługo a u mnie zawita nieco później, chyba że to będzie jednogłośny kasztan to sobie daruje. Edytowane 18 lipca 2021 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 (edytowane) easye z mocnym PC trzeci raz kupuje nadkonsole XSX? no ładne rozdwojenie jaźni up - scorn poza ciekawym designem to raczej nic dobrego z tego nie będzie. Edytowane 18 lipca 2021 przez Daddy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Jeszcze tego Scorna dłubią? Praktycznie o nim zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Gdyby wydali jakiegoś Xbox Series Z/Y w przyszłości bez napędu, sporo mniejszego to takiego bym kupił. Płyty w moim przypadku to już totalny margines. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Ja tam nie wiem co w tym Scorn graficznie może imponować? A tych materiałach to wygląda na mocne xbox one. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Scorne graficznie wygląda dobrze, widać masę polygonów wpakowanych w modele tylko że design całkowicie do mnie nie trafia. Ta 'żyjące', obleśna stylistyka jest ok jako jedna misja, ale jak cała gra tak wygląda to to zaczyna męczyć po jakimś czasie. Może być powtórka z Agony bo gameplay też nie napawa optymizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Na scorn już chyba nikt nie czeka, przegapili swój moment. Poza ciekawych designem w stylu Geigera ta gra nic sobą nie reprezentuje, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 2 godziny temu, Daddy napisał: easye z mocnym PC trzeci raz kupuje nadkonsole XSX? no ładne rozdwojenie jaźni Nie mam aktualnie karty graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Też Wam nie wyskakują powiadomienia o zdobytych aczikach na konsoli? Na telefonie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Chyba od dwóch dni tak mam. Coś mi plumka w telefonie, sprawdzam, a to aczik, który nie wyskoczył na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Mam tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 U mnie od południa nie działają...wczoraj było git Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 4 godziny temu, Rozi napisał: Też Wam nie wyskakują powiadomienia o zdobytych aczikach na konsoli? Na telefonie działają. Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 U mnie też to dzisiaj zauważyłem, wczoraj było OK jeszcze. Na "pomocniku konsoli XBOX" na laptopie normalnie powiadomienia dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Haha miałem wbić dziś na forum zadać to pytanie. Skoro to większy przypał to pewnie już nad tym pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Miałem ten problem w niedzielę, zresetowałem konsolę i się naprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Ja wyłączam na maxa codziennie i nic mi to nie dalo wiec mam nadzieje ze ktos tam w MS zauwazy problem i naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi