Czoperrr 5 046 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Spróbujcie wejść w ustawienia powiadomień i wyłączyć je, a później znów włączyć. Zrobiłem to przed resetem, więc może to też pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Been there done that. U mnie nie pomogło nic a chwile nad tym wczoraj posiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 W niedzielę mi wszystko działało normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 11 minut temu, Czoperrr napisał: Spróbujcie wejść w ustawienia powiadomień i wyłączyć je, a później znów włączyć. Zrobiłem to przed resetem, więc może to też pomogło. Czyściłem też alternatywny MAC i nic nie pomogło. I działało oczywiście w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Panowie, dzisiaj na GDC 2021 The Coalition pokaże nam demko technologiczne Unreal Engine 5 (zapewne przy okazji pokazując do czego to BeastBox jest zdolny), ale macie może info o której konkretnie ma się to odbyć? No i czy można zobaczyć to gdzieś w internecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 20 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Na żywo nie można, prezentacja będzie tylko dla zapisanych uczestników GDC. Ale prawdopodobnie będzie udostępniona dla postronnych w późniejszym terminie na ich kanale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Wracając do aczików to wczoraj grałem w GoW4 i normalnie wpadły - nic nie czyściłem, nie resetowałem, samo z siebie się naprawiło chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Problemy z połączeniem z serwerami MS a nie konsolą jak piszą niektórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 A nie powinno wywalic jakiegos komunikatu ze gram offline czy cos? Zdobyłem duzo w Halo CE i What remains of Edith Finch (które jest oczyiscie całkowicie offline gierką) i na telefonie powrzucało wszystko natychmiast a na konsoli nic a nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 20 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 ale nie grałeś offline, cała usługa sieciowa działała, po prostu nie wyskakiwały komunikaty z osiągnięciami Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Pogrywam sobie teraz trochę w multi Gears of War 4, żeby wbić przynajmniej ten 50 level i trochę mieć pojęcie, no i ogólnie idzie mi raczej słabo, ale czasem trafi się fajny meczyk Jednak nie tym chciałem tu się chwalić, tylko napisać, że strasznie żałuję, że klocek nie ma takiego SHARE jak PlayStation, chociażby z tego względu, że ilość sfrustrowanych nastolatków, którzy chcą by im "suck my 12-year-old cock", jest tu niesamowita Ależ bym nagrał taką kompilację i wrzucił tutaj na forumka. Do tej pory myślałem, że takie akcje to głównie w Call of Duty, ale widzę, że Gearsy też dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 3 minuty temu, Wredny napisał: ogólnie idzie mi raczej słabo Ogarnij ping, bo 132 do grania po sieci w skillową strzelankę może dość znacznie wpływać na Twoje wyniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 To akurat wtedy jakoś tak skoczył, bo przeważnie mam koło 90, ale to pewnie dlatego, że zawsze coś się ściąga w tle. Ogólnie neta mam dobrego i gram na kablu, więc przeważnie ping jest spoko, ale tu też pewnie dochodzi wiek gry i to, z kim łączy mnie na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Dawaj na piątkę w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 4 godziny temu, Wredny napisał: Pogrywam sobie teraz trochę w multi Gears of War 4, żeby wbić przynajmniej ten 50 level i trochę mieć pojęcie, no i ogólnie idzie mi raczej słabo, ale czasem trafi się fajny meczyk ale wiesz że według tej tabelki właściwie ciągle grałeś z botami? odpal sobie KOTHa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Wiem, ale tylko wtedy mam dobre wyniki Gierka już leciwa, to i sami wymiatacze zostali. A jeszcze gorzej jest w GoW3, w którego dziś pograłem trochę - tam to już zostały takie koksy, że nie ma co podchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Albo jest głupi albo nie wiem. Podłączyłem HDD kablem i czy jest możliwość by za każdym razem wybierać gdzie na który dysk zainstalować grę? Widzę możliwość tylko wyboru defaultowego dysku do ściągania bez możliwości wyboru za każdym razem jak chcę zainstalować grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 2 minuty temu, MaiorZero napisał: czy jest możliwość by za każdym razem wybierać gdzie na który dysk zainstalować grę? Widzę możliwość tylko wyboru defaultowego dysku do ściągania bez możliwości wyboru za każdym razem jak chcę zainstalować grę. Jest, ale troszkę na okrętkę. Jak podświetlisz kafelek z grą, którą chcesz zainstalować to zamiast A naciśnij ten odpowiednik Selecta (BTW, jak te guziory się nazywają? Menu i View? Start i Select chyba każdy kojarzy, a na Xboxie jak w lesie jakiś hamburger i kinkiety czy co to tam jest) i dopiero spod tego menu zarządzania grą dusisz A - wtedy konsola zapyta, na którym dysku chcesz zainstalować giereczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Apka Xbox wprowadziła relacje znane z social mediów Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 35 minut temu, Bzduras napisał: Jest, ale troszkę na okrętkę. Jak podświetlisz kafelek z grą, którą chcesz zainstalować to zamiast A naciśnij ten odpowiednik Selecta (BTW, jak te guziory się nazywają? Menu i View? Start i Select chyba każdy kojarzy, a na Xboxie jak w lesie jakiś hamburger i kinkiety czy co to tam jest) i dopiero spod tego menu zarządzania grą dusisz A - wtedy konsola zapyta, na którym dysku chcesz zainstalować giereczkę. Mam tylko tak. edit: nie wiem czemu tak wkleiło zdjęcie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Wejdź w Gry i aplikacje, a nie MS Store Sprawdziłem zeby nie sprzedać Ci lipnego info, po wyborze gierki select i można wybrać dysk. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Super mam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 16 godzin temu, Bzduras napisał: Wejdź w Gry i aplikacje, a nie MS Store Sprawdziłem zeby nie sprzedać Ci lipnego info, po wyborze gierki select i można wybrać dysk. Co to za monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Ten sam co u Jaczesa na filmiku z subquestem: AOC CQ32G1. 144Hz, 32 cale, Freesync, 1440p, jedyny minus jaki z nim mam/miałem to panel VA, który trochę ghostuje czernie. Mam/miałem, bo zjawisko nadal występuje, ale przyzwyczaiłem się i już tego nawet nie zauważam Za cenę jaką za niego dałem to całkiem niezły deal był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi