Ukukuki 6 899 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 No ale co ty się mnie pytasz, skąd mam wiedzieć jaki MS ma z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 No to jest dziwne od zawsze. Kumam że taka sega nie zrobi gry, ale już swój tytuł by mogli dać z informacją, że myszka i klawiatura wymagana, jak vr właśnie, kinect kiedyś itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 New Xbox is comming? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Obstawiałem jeżeli już wypuszcza streamboxa to w formie sticka. Jednak pudełko ciężej przenieść czy nawet ustawić pod tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Do pudełka pewnie podepniesz LAN a tutaj to dosyc kluczowe na tym etapie tej technologii. Często daje to dużo lepsze rezultaty niż 5g. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 10 stycznia kolejny pokaz gier niezależnych zmierzających na Xboxa, na ostatnim zapowiedzieli kilka interesujących tytułów więc będę obserwował temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Już od dawna miałem o tym wspomnieć, ale wczoraj mi się przypomniało... Trochę wk#rwiające jest to uzależnienie XBOXa od online - bez sieci ta konsola traci połowę funkcjonalności, co jest śmieszne. Nie można sprawdzić achievementów, a nawet pstrykać screenshotów Wczoraj odpaliłem stareńkie PREY i byłem pod wrażeniem, jak ten zabytek ładnie i ostro wygląda, więc chciałem pstryknąć parę screenów, a tu error za errorem i okazało się, że akurat internet miał jakąś zadyszkę (po 3:00 w nocy, więc ogólnie luzik). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 No niestety ostatnią konsolą M$ przystosowaną do grania offline był Xbox 360. A teraz bez podłączania do sieci chyba nawet osiągnięcia nie wpadają A Prey, super gierka i do tego pięknie chodzi w 60 fpsach dzięki FPS boost Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Ja dlatego przesiadłem się z One S chyba w 2016 na PS4, miałem wtedy słabego neta a do GoW4 trzeba było ściągać kosmiczne ilości danych a nawet mnie multiplayer nie interesował. A bez tej łatki nie dało się gry uruchomić, kumpel mi powiedział ,że na PS4 nie ma takich problemów to kupiłem a One S sprzedałem. Przy Halo 5 też jakieś cyrki miałem z tym pobieraniem. Łącze 10Mb dawało wtedy w kość. Mocno się wtedy zniechęciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 W dniu 1.08.2021 o 14:23, Donatello1991 napisał: Jest jakiś sens przechodzić z XoX na XSS? Po tym jak padła moja PS5 i zanim pójdzie i wróci z gwarancji ( pewnie z 4-6 tyg) postanowiłem o kilka miesięcy wcześniej zaopatrzyć się w nową konsolę od MS. Tylko właśnie XSX nie idzie nówki sztuki w normalnej cenie dostać, a czy dla posiadacz XoX odczuje przesiadkę na XSS? Przecież na Amazon są po 2300, to chyba normalna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 No ten stream box ciekawy. Taka hybryda może ulepszyć granie w chmurze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Jest jakaś opcja żeby grać w chmurze na iPhone ? Wchodząc na stronę mam info ze jest to niedostępne w moim kraju (iOS) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Przez Safari? Na jaki link wchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Ten oficjalny co miałem na konsoli w komunikacie ze mogę spróbować , jest inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 7 godzin temu, Wredny napisał: Wczoraj odpaliłem stareńkie PREY i byłem pod wrażeniem, jak ten zabytek ładnie i ostro wygląda, więc chciałem pstryknąć parę screenów, a tu error za errorem OK, tym razem to nie wina XBOXa i braku internetu - okazuje się, że PREY ma chyba jakąś blokadę i nie można robić zrzutów ekranu w tym akurat tytule Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 13 godzin temu, Wredny napisał: Już od dawna miałem o tym wspomnieć, ale wczoraj mi się przypomniało... Trochę wk#rwiające jest to uzależnienie XBOXa od online - bez sieci ta konsola traci połowę funkcjonalności, co jest śmieszne. Nie można sprawdzić achievementów, a nawet pstrykać screenshotów Wczoraj odpaliłem stareńkie PREY i byłem pod wrażeniem, jak ten zabytek ładnie i ostro wygląda, więc chciałem pstryknąć parę screenów, a tu error za errorem i okazało się, że akurat internet miał jakąś zadyszkę (po 3:00 w nocy, więc ogólnie luzik). Dodałbym do tego zjebane udostępnianie screenów/klipów z gier poza konsolą + śmiesznie mała ilości miejsca na zapisy w konsoli i czas nagrywania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Niby osobny dysk załatwia sprawę, ale nagrywanie i tak jest mocno do tyłu, brakuje mi np. nagrywania głosów z czatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Patrzyłem na miejsce zajmowane na dysku wewnętrznym konsoli. Ciągle nie mogę dojść co zabiera mi 8 GB danych. Od dostępnej pamięci odejmowałem zainstalowane gry oraz miejsce zarezerowane przez gry na zapis danych i dalej mi wychodzi 8 GB widmo. Sprawdziliście kiedyś? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 3 minuty temu, MaiorZero napisał: Patrzyłem na miejsce zajmowane na dysku wewnętrznym konsoli. Ciągle nie mogę dojść co zabiera mi 8 GB danych. Od dostępnej pamięci odejmowałem zainstalowane gry oraz miejsce zarezerowane przez gry na zapis danych i dalej mi wychodzi 8 GB widmo. Sprawdziliście kiedyś? xd Quick Resume? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 4 minuty temu, ASX napisał: Quick Resume? O nie pomyślałem o tym. Jak wrócę do domu to usunę gry z Quick Resume i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Teraz, MaiorZero napisał: O nie pomyślałem o tym. Jak wrócę do domu to usunę gry z Quick Resume i dam znać. Znaczy z tego co mówili architekci części pamięci z tego 1 terabajta jest na stałe zarezerwowana dla Quick Resume. Więc usunięcie gier i tak chyba nic nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 14 minut temu, ASX napisał: Znaczy z tego co mówili architekci części pamięci z tego 1 terabajta jest na stałe zarezerwowana dla Quick Resume. Więc usunięcie gier i tak chyba nic nie pomoże. Teraz ponoć można usuwać. https://www.google.pl/amp/s/www.eurogamer.net/amp/2021-04-20-xbox-series-x-s-update-lets-you-see-which-you-can-quick-resume Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 no możesz je usunąć, ale pamięć SSD wciąż będzie zarezerwowana dla tej funkcji i nie będziesz mieć do niej dostępu Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 https://www.google.pl/amp/s/amp.reddit.com/r/xboxinsiders/comments/kfzof7/xbox_series_x_missing_space_on_internal_ssd/ Znalazłem podobny problem ale bez rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 YouTube mi podpowiedziało taki filmik to z ciekawości sobie obejrzałem i wychodzi na to, że posiadając XBOX Series X zaliczam sie do szczęśliwców, bo teraz zdobycie tej konsoli w cywilizowanych krajach (tutaj Kanada) graniczy z cudem. Co ciekawe PS5 napotykał w nich dość często. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi