Daddy 4 221 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 To propaganda w CW piszą że w Polkowicach był XSX na regale. nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 11 minut temu, Daddy napisał: To propaganda w CW piszą że w Polkowicach był XSX na regale. Dlatego napisałem "w cywilizowanych krajach". Możliwe, że u nas, dzięki głęboko zakorzenionej miłości do PlayStation, ten obojętny większości XBOX faktycznie wala się na półkach, choć też nie wydaje mi się, bo w polskiej grupie XBOX Series S|X na facebooku dość często przewijają się posty typu "Aktualnie nigdzie nie ma XSX, więc czy dużo stracę, jak kupię XSS". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Odwiedzam elektromarkety przynajmniej kilka razy w miesiącu i nigdy nie widziałem XSX na półce, za to od groma XSS-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 lepiej nie wywoływać tych odklejeńcówz CW z lasu, bo jeszcze się tu zlecą Ja osobiście patrząc na te wszystkie problemy z dostępnością, upychaniem konsol w przeróżne niepotrzebne zestawy byle podbić cenę, cieszę się kupiłem konsole na premierę w cenie sugerowanej przez producenta i mam to wszystko z głowy. Wiadomo, że XSX rozkręcał się bardzo powoli pod względem gier i dopiero teraz (w drugiej połowie 2021) sytuacja się poprawia. ale i tak nie żałuje tej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 2 hours ago, Paolo de Vesir said: Odwiedzam elektromarkety przynajmniej kilka razy w miesiącu i nigdy nie widziałem XSX na półce, za to od groma XSS-ów. XSS jest wszedzie, XSX znajdzie się w MM i ME , PS5 nigdy nie widziałem tutaj w Opolu, nawet czerwonego pada do PS5 musiałem zamawiać do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Ten night mode to spoko opcja, mi co prawda to nie przeszkadza ale pamiętam że XM kiedyś narzekał że dioda xboxa na padzie razi go w oczy w czasie nocnych sesji Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 O, świetna sprawa. Ciekawe, kiedy wprowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 2 godziny temu, ASX napisał: XM kiedyś narzekał że dioda xboxa na padzie razi go w oczy w czasie nocnych sesji No właśnie często czytam takie posty na Facebooku i się dziwię, jak to może przeszkadzać Ludzie ślepią w tego pada zamiast w TV? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 3 godziny temu, ASX napisał: Ten night mode to spoko opcja, mi co prawda to nie przeszkadza ale pamiętam że XM kiedyś narzekał że dioda xboxa na padzie razi go w oczy w czasie nocnych sesji Ale to na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 A to chyba jako odbicie w TV? Nigdy mi to nie przeszkadzało, ale powinni normalnie dać opcję wyłączenia światełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 Tak - nakurwial znaczek w tv Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 A szybszej opcji całkowitego wyłączenia konsoli to się chyba nie doczekamy. Nie wiedziałem że można pada wyłączyć poprzez podwojne wciśnięcie i przytrzymanie loga Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 Są jakieś newsy o fpsboost? No kurva od maja raptem DS3 gdzie vampyr, kingdome come, GDZIE?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Przyszedł Xboxik Serie X. Bardzo fajnie zapakowane no i konsola wydaje się taka malutka przy PS5. Padzik szorstki z tyłu, fajnie. Cichutko, szybko no i na razie ściągam tylko FH4 bo i tak zagram około północy chwilkę, ale jest już kilka gierek z GP, które trzeba będzie nadrobić. Elegancka konsola, chociaż i tak z wyglądu preferu bardziej PS5. No cóź XoX bye bye. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 gratulacje zakupu, oby nowy sprzęt i game pass dostarczył ci dużo frajdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 wydaje się że jeszcze niedawno było E3 a tu proszę za chwilę kolejny pokaz gier. Fajnie, widać że Spencer nie zwalnia tempa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 tempo jest od dekad takie samo, terminy imprez branżowych się nie zmieniły 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 BYle nie było tylko więcej CGI i zeby nie trcili za dużo czasu na to co już doskonale znane i zaraz wychodzi (FH5, Psychonauts 2 itd). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Cokolwiek na temat Perfect Dark, bądź Gears 6 poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Teraz, Shago napisał: Cokolwiek na temat Perfect Dark, bądź Gears 6 poproszę. Zapomnij, nie ten kaliber imprezy już od dawna. Dostaniesz coś z gier mających zaraz premierę jak Psychonauts 2 czy H:I FH5, gameplaye z już zapowiedzianych gier do GP i może parę nowych gierek do subskrypcji które wylądują Day One zapowiedzą. Większy kaliber pewnie na tą swoje XO zostawią Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Perfect Dark? Jak wyjdzie w 2023 to już będzie sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Z takich bardziej realistycznych oczekiwań to gameplaye z Hellblade 2 i State of Decay 3 by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Raczej coś na zasadzie SoP, czyli pokaza i promowanie najbliższych gier, oraz pare indie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 39 minut temu, Figuś napisał: tempo jest od dekad takie samo, terminy imprez branżowych się nie zmieniły Terminy może się nie zmieniły (chociaż Gamescom na pewnie nie istnieje od dekad ) ale nie wszyscy w nich uczestniczą. Moim zdaniem tempo mają dobre, bo doskonale pamiętam suche lata Xboxa, kiedy robili pokaz tylko na jednej imprezie w ciągu roku. Teraz mają o wiele więcej gier w produkcji i do pokazania, więc w porównaniu do tych czasów teraz jest niebo i ziemia, są obecni na E3 i gamescomie, zapowiadają gry na TGA, a jeśli pandemia pozwoli pewnie jeszcze zorganizują X021. Co daje nam 3-4 imprezy w ciągu roku, gdzie pokazują swoje gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Wiadomo już, że będą to tylko gry na ten rok, więc nie ma mowy o Everwild, Hellblade 2 ani innych dużych tytułach. Z przyjemnością przyjmę daty otwartej bety Halo Infinite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi