Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Autor 2 minuty temu, orion50 napisał: Dzisiaj jakaś prezentacja od króla Spencera ? tak, dzisiaj o 19:00 stream z okazji Gamescomu, osobiście liczę że podadzą datę premiery Halo i Gunk oraz jakieś nowe informacje o Forzie Horizon 5
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, ASX napisał: tak, dzisiaj o 19:00 stream z okazji Gamescomu, osobiście liczę że podadzą datę premiery Halo i Gunk oraz jakieś nowe informacje o Forzie Horizon 5 Gunk wygląda intrygująco, sam czekam choćby na jakiś gameplay.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Też liczę na daty The Gunk i Halo Infinite, update dotyczący Everwild (bo ile k,urwa można czekać?!). Chciałbym też zobaczyć coś więcej w sprawie CrossfireX, chociaż uczciwie spodziewam się, że przejdzie na 2022 żeby nie konkurować z Halo.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Marzę o gameplay'u z Motorsporta, ale to raczej nie ten kaliber imprezy
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l To będzie update do gier wychodzących w tym roku. Paris znowu będzie hostem, więc to raczej coś w stylu e3 extended.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Jakieś wieści odnośnie dalszych losów FPS Boost i ewentualnego resboosta wraz z listą nowych gierek wspierających ficzer? Pewnie nie, ale można pomarzyć.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Ja liczę na resolution boost, bo w gry z 360 nie da się grać. Z gierek to chcę the gunk, nobody saves the world i zaginione scorn i chorus.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l skoro scorn i gunk mają wyjsc w tym roku, to teraz ostatnia szansa by je zaprezentowac. Mam nadzieję na jakąś niespodzianke o ktorej nie wiemy, ewentualnie jakis gameplay z gry ktora ma wyjsc za rok czy dwa.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Wyczuwam, że Scorn to będzie akurat potężny średniak i bardziej projekt koncepcyjny Abandoned niż faktyczna gra.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Ja bym własnie chciał zeby dzis powiedzieli, ze Scorn wyleciał na 2022 bo postanowili dodac ciekawy gameplay.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Ten The Gunk wygląda smakowicie, jak zobaczyłem gameplay, to moje radary się zwiększyły wobec tej gry, bo jakąś namiastkę pokazali, ale nie wiadomo o czym ta gra i z czym to się je, no chodzi sobie postać i usuwa te czarne mazie.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Dla mnie wystarczy, że to ludzie od Steamworlda - mają moje pełne zaufanie.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 1 hour ago, Bzduras said: Jakieś wieści odnośnie dalszych losów FPS Boost i ewentualnego resboosta wraz z listą nowych gierek wspierających ficzer? Pewnie nie, ale można pomarzyć. Wczoraj czytałem, że Asasyn Odyssey ma dostać patch, może w końcu ogram.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Tak, ale to oficjalny patch od Ubisoftu, natomiast ja miałem na myśli FPS Boost, który to Microsoft wdraża we własnym zakresie bez ingerencji developerów. W wywiadzie z tym Gandalfem od wstecznej padła też kwestia podniesienia rozdziałek w starszych grach jako coś, co testują i na ten temat też chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Na to liczę, choć gdzieś z tyłu głowy mam to, że szanse na taki pokaz są marne.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l No to jeszcze godzinka do streama. Zobaczymy co tam ciekawego pokażą. Tzn wiadomo mniej wiecej co, ale liczę też na coś ze Starfield.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l XD Ewidentnie mówią wszyscy, że na strimie będą gry które wychodzą w najbliższych miesiącach, czyli Halo/Forza. Pewnie zapowiedzi do GP, może jakiś jeden indor, dwa i dużo gadania. A tutaj o Starfield albo o Everwild. Tych gier tam nie będzie, tak samo jak Hellblade 2 czy Perfect Dark.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 4 minuty temu, zloto napisał: Everwild Przypomniałem sobie, że Everwild zaorano w połowie czerwca tego roku, więc już na nic nie liczę.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Banjo Kazooie Remake z chęcią wreszcie bym zobaczył, ale byłoby fajnie.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 10 minut temu, milupl napisał: Tego stream a będzie można oglądnąć przez xsx? łap mordziu