Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, orion50 napisał:

Dzisiaj jakaś prezentacja od króla Spencera ? 

tak, dzisiaj o 19:00 stream z okazji Gamescomu,

osobiście liczę że podadzą datę premiery Halo i Gunk oraz jakieś nowe informacje o Forzie Horizon 5

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

tak, dzisiaj o 19:00 stream z okazji Gamescomu,

osobiście liczę że podadzą datę premiery Halo i Gunk oraz jakieś nowe informacje o Forzie Horizon 5

Gunk wygląda intrygująco, sam czekam choćby na jakiś gameplay. 

Opublikowano

Też liczę na daty The Gunk i Halo Infinite, update dotyczący Everwild (bo ile k,urwa można czekać?!). Chciałbym też zobaczyć coś więcej w sprawie CrossfireX, chociaż uczciwie spodziewam się, że przejdzie na 2022 żeby nie konkurować z Halo. 

Opublikowano

To będzie update do gier wychodzących w tym roku. Paris znowu będzie hostem, więc to raczej coś w stylu e3 extended.

Opublikowano

Jakieś wieści odnośnie dalszych losów FPS Boost i ewentualnego resboosta wraz z listą nowych gierek wspierających ficzer? Pewnie nie, ale można pomarzyć.

Opublikowano

Ja liczę na resolution boost, bo w gry z 360 nie da się grać. Z gierek to chcę the gunk, nobody saves the world i zaginione scorn i chorus.

Opublikowano

skoro scorn i gunk mają wyjsc w tym roku, to teraz ostatnia szansa by je zaprezentowac. Mam nadzieję na jakąś niespodzianke o ktorej nie wiemy, ewentualnie jakis gameplay z gry ktora ma wyjsc za rok czy dwa. 

Opublikowano

Ja bym własnie chciał zeby dzis powiedzieli, ze Scorn wyleciał na 2022 bo postanowili dodac ciekawy gameplay.

Opublikowano

Ten The Gunk wygląda smakowicie, jak zobaczyłem gameplay, to moje radary się zwiększyły wobec tej gry, bo jakąś namiastkę pokazali, ale nie wiadomo o czym ta gra i z czym to się je, no chodzi sobie postać i usuwa te czarne mazie. 

Opublikowano
1 hour ago, Bzduras said:

Jakieś wieści odnośnie dalszych losów FPS Boost i ewentualnego resboosta wraz z listą nowych gierek wspierających ficzer? Pewnie nie, ale można pomarzyć.

Wczoraj czytałem, że Asasyn Odyssey ma dostać patch, może w końcu ogram.

Opublikowano

Tak, ale to oficjalny patch od Ubisoftu, natomiast ja miałem na myśli FPS Boost, który to Microsoft wdraża we własnym zakresie bez ingerencji developerów. W wywiadzie z tym Gandalfem od wstecznej padła też kwestia podniesienia rozdziałek w starszych grach jako coś, co testują i na ten temat też chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej.

Opublikowano
  • Autor

Może dzisiaj coś zobaczymy?

Opublikowano

Na to liczę, choć gdzieś z tyłu głowy mam to, że szanse na taki pokaz są marne.

Opublikowano

No to jeszcze godzinka do streama. Zobaczymy co tam ciekawego pokażą. Tzn wiadomo mniej wiecej co, ale liczę też na coś ze Starfield.

Opublikowano

XD 

Ewidentnie mówią wszyscy, że na strimie będą gry które wychodzą w najbliższych miesiącach, czyli Halo/Forza. Pewnie zapowiedzi do GP, może jakiś jeden indor, dwa i dużo gadania. 

A tutaj o Starfield albo o Everwild. Tych gier tam nie będzie, tak samo jak Hellblade 2 czy Perfect Dark.

Opublikowano

Banjo Kazooie Remake z chęcią wreszcie bym zobaczył, ale byłoby fajnie.