Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, orion50 napisał:

Dzisiaj jakaś prezentacja od króla Spencera ? 

tak, dzisiaj o 19:00 stream z okazji Gamescomu,

osobiście liczę że podadzą datę premiery Halo i Gunk oraz jakieś nowe informacje o Forzie Horizon 5

• Plusik 1
Opublikowano

Też liczę na daty The Gunk i Halo Infinite, update dotyczący Everwild (bo ile k,urwa można czekać?!). Chciałbym też zobaczyć coś więcej w sprawie CrossfireX, chociaż uczciwie spodziewam się, że przejdzie na 2022 żeby nie konkurować z Halo. 

Opublikowano

skoro scorn i gunk mają wyjsc w tym roku, to teraz ostatnia szansa by je zaprezentowac. Mam nadzieję na jakąś niespodzianke o ktorej nie wiemy, ewentualnie jakis gameplay z gry ktora ma wyjsc za rok czy dwa. 

Opublikowano

Ten The Gunk wygląda smakowicie, jak zobaczyłem gameplay, to moje radary się zwiększyły wobec tej gry, bo jakąś namiastkę pokazali, ale nie wiadomo o czym ta gra i z czym to się je, no chodzi sobie postać i usuwa te czarne mazie. 

Opublikowano
1 hour ago, Bzduras said:

Jakieś wieści odnośnie dalszych losów FPS Boost i ewentualnego resboosta wraz z listą nowych gierek wspierających ficzer? Pewnie nie, ale można pomarzyć.

Wczoraj czytałem, że Asasyn Odyssey ma dostać patch, może w końcu ogram.

Opublikowano

Tak, ale to oficjalny patch od Ubisoftu, natomiast ja miałem na myśli FPS Boost, który to Microsoft wdraża we własnym zakresie bez ingerencji developerów. W wywiadzie z tym Gandalfem od wstecznej padła też kwestia podniesienia rozdziałek w starszych grach jako coś, co testują i na ten temat też chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej.

Opublikowano

XD 

Ewidentnie mówią wszyscy, że na strimie będą gry które wychodzą w najbliższych miesiącach, czyli Halo/Forza. Pewnie zapowiedzi do GP, może jakiś jeden indor, dwa i dużo gadania. 

A tutaj o Starfield albo o Everwild. Tych gier tam nie będzie, tak samo jak Hellblade 2 czy Perfect Dark.

• Plusik 2