messer88 6 435 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 6 godzin temu, Moldar napisał: Ja pieniądze dostałem tego samego dnia. wczoraj wieczorem robiłem i nie mam, spencera oddawaj piniondze za las Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Ja dostaje w ciągu 5 minut zwrot ale to jak płacę doładowaniem bo zwracają na konto Microsoftu. Domyślam się że zwrot na rachunek bankowy trwa dłużej o ile tak zwracają. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Tak jest no właśnie zakupy poza Brazylią i już problemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 048 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Pełne przejście na cyfrę nie ma racji bytu dopóki nie będziemy mieli wolnego (i dużego) handlu kluczami jak na Steamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Koniec płyt jest bliższy niż niektórym się wydaje. Kiedyś też byłem zdania, że pudełka fajnie mieć i jakąś małą kolekcję, ale że gier nie sprzedawałem to wolę teraz zdecydowanie Digital. Bardziej nowocześnie, a pudełka mi niepotrzebne. Jest sporo osób którym pasują pudełka z kilku powodów i rozumiem to, ale patrząc realnie koniec płyt jest bardzo bliski w mojej opinii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 7 godzin temu, PanKamil napisał: Biorąc pod uwagę, że ms ciagle dopłaca do konsoli to jednak oni stracili. No nie do końca, bo jeśli kupił konsolę to są w plecy tylko powiedzmy 50€, jeśli by nie kupił i leżała by w sklepie czy magazynie to są w plecy powiedzmy 500 €. 3 godziny temu, Shago napisał: Jak dla mnie płyty straciły rację bytu w momencie kiedy intsalując grę z płyty muszę pobrać kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt GB patch day one. Poza tym czysta wygoda, nie ma się co czarować. MFS w gp-asie też miał patcha ok 20 giga na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Ostatnia akcja to z NBA2k21. Na pudełku oznaczenie że pod XSX, a potem 22gb z płyty a 88gb z netu. Parodia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 35 minut temu, milupl napisał: No nie do końca, bo jeśli kupił konsolę to są w plecy tylko powiedzmy 50€, jeśli by nie kupił i leżała by w sklepie czy magazynie to są w plecy powiedzmy 500 €. Jak już to chyba sklep byłby stratny, a nie MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Pamiętam jak sprzedawcy w UK zrobili bojkot i nie chcieli sprzedawać PSP GO bo nie zarobią na grach. Dave Czezky szedł wtedy do bierzmowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Godzinę temu, Square napisał: Jak już to chyba sklep byłby stratny, a nie MS. Ale to MS wykłada na produkcję każdej sztuki, więc jeśli nie sprzedadzą to zalega na magazynie. Podobnie była z DC, gdzie po wycofaniu się Segi z rynku hardware, chcąc coś zarobić sprzedawali konsole za śmieszne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Widzę, że series x wróciły do oficjalnego sklepu ms w cenie sugerowanej, a ja morele już doszło do 2900 zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 W przypadku gier, które nie mają atmosa warto przełączać się na DTS? Mam wrażenie, że jak mam atmos a gra go nie obsługuje to tylne kanały dostają mocno po dupie, jak włączę DTS to dźwięk się bardziej wyrównuje i nie jest tak (pipi)itny z przednich kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Witam. Konsola w instant on, zaznaczone automatycznie aktualizacje, jednak z automatu ich nie instaluje. Pojawia się tylko informacja w zakładce aktualizacje, że jest ręcznie do pobrania. Coś mam źle zaznaczone, że z automatu nie pobiera i instaluje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Nie masz nic źle, niektórym działa, a niektórym nie działa. Ogólnie możemy piąteczkę zbić bo u mnie też to nie działa i ręcznie po włączeniu konsoli muszę wzbudzać aktualizacje XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Dobre podsumowanie czym mniej więcej zajmuje się każde studio M$: https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/pmy502/the_state_of_xbox_game_studios_and_bethesda/ 2023 zapowiada się grubo Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 13 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 8 minut temu, MBeniek napisał: 2023 zapowiada się grubo po co wybiegać tak daleko w przyszłość skoro już druga połowa tego roku też nie wygląda najgorzej - Microsoft Flight Simulator - Psychonauts 2 - dodatek z Piratami z Karaibów do Sea of Thieves - Age of Empires IV (tylko na PC co prawda) - Halo Infinite - Forza Horizon 5 było trochę narzekań na M$ za brak gier na początku roku, ale teraz trzeba przyznać że XGS dawno nie miało takiego fajnego okresu, oby w 2022 i 2023 udało im się podtrzymać tę passe Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 297 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 W zakładce xgp na PC jest data premiery Halo:I ale tylko z dopiskiem Multiplayer. Kampania będzie w innym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 13 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 3 minuty temu, LiŚciu napisał: W zakładce xgp na PC jest data premiery Halo:I ale tylko z dopiskiem Multiplayer. Kampania będzie w innym terminie? w tym samym, 8 grudnia tego roku. O ile oczywiście nie opóźnią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Spoko babcia https://www.youtube.com/watch?v=emtFARsBj-U Od kiedy link do YT nie osadza się jako gotowy do odpalenia film?@Square, coś grzebane było w silniku forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 @Wredny To nie wina silnika, tylko dany film nie może być osadzony na innych stronach. W edytorze wyskakuje powiadomienie kiedy takie coś zachodzi. np ten z kanału xbox polska pięknie się osadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bizu 0 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Witam, a ja tak zupełnie z innej beczki za co przepraszam. zakupilem monitor SAMSUNG odyssey g5 34 cale, uwqhd pod xboxa jak i pc. Częstotliwość odswiezania moniotra to 165hz, ale tylko na display porcie. Na HDMI 2.0 to 100hz. Tytuły, które powinny działac na 120 fps nie beda ich osiągać. Czy warto zwrócić monitor i skusic sie na inny model czy darowac sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Przy 1440p masz 120hz przez hdmi 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bizu 0 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 3 minuty temu, messer88 napisał: Przy 1440p masz 120hz przez hdmi 2.0 I to by było ok. Ale mam 100hz na hdmi na tym monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 13 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 no właśnie czytam o tym wycieku z wewnętrznej bazy danych GeForce Now i w sumie większość tych od XGS nie są żadne niespodzianką. jedyną nową grą o której wcześniej nie wiedzieliśmy jest ten Oxide, o którym Jez Corden napisał przed chwilą że jest to Cytat We understand Oxide is internally known as "Project Indus," a strategy/simulation title, drawing inspiration from the city-building genre. źródło: https://www.windowscentral.com/gears-6-and-unannounced-xbox-game-studios-projects-outed-nvidia-geforce-now-database brzmi ciekawie bo raczej rzadko duzi wydawcy biorą się za city builidery. Ale niestety chyba nieprędko o niej usłyszymy, bo Project Indus wg źródeł Windows Cental znajduje się na wczesnym etapie prac. Inną dziwną rzeczą, taką nie do końca dla mnie zrozumiałą, jest fakt że baza danych normalnie posługuje się nazwą Gears 6, a inne tytuły M$ ukryte są pod nazwami kodowymi jak np. project Holland to Fable, a projekt Tyohoon to Contraband. Trochę to dziwne, ale może za bardzo analizuje, a może uznali że powstanie następnych Gearsów jest tak oczywiste że nie ma sensu ich ukrywać pod jakimś pseudonimem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi