Donatello1991 1 409 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Co z tym DV? Odznaczyłem HDR powłączany w ustawieniach konsoli DV a i tak się nie uruchamia. Ktoś coś? TV to OLED LGB8 posiada DV Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Nie każda gra go ma, oraz jeżeli ktoś ma włączony tryb 120hz, a tv go nie obsługuje, to nie będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 29 września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 września 2021 Sprawdziłem DV w G5, AC:V i Psycho2 i lepiej niż w HDR oddaje detale w białych/jasnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 9 godzin temu, Soban napisał: więc raczej do nowości się jedynie nadaje Też coś słabo, ostatnio patrzyłem HLL czy Chernobylite tak samo nie dostępne. Ciekawe czy ER będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Tak, AC Valhalla wyglada zauważalnie lepiej niż w HDR pomimo tego ze w trybie dolby vision game mam domyślne ustawienia i nic nie zmieniałem gdzie tryb HDR game mam ustawione pod siebie, to i tak jest lepiej video od chińczyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 13 godzin temu, Donatello1991 napisał: Co z tym DV? Odznaczyłem HDR powłączany w ustawieniach konsoli DV a i tak się nie uruchamia. Ktoś coś? TV to OLED LGB8 posiada DV Mam ten tv i działa. Nie odznaczyłem nic tylko zoaznaczylem dv. Dv ma priorytet nad hdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 30 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 i jak wrażenie, faktycznie jest różnica tak jak reklamują? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 15 minut temu, ASX napisał: i jak wrażenie, faktycznie jest różnica tak jak reklamują? Dla mnie jest. Bardziej naturalne kolory są. Ale trzeba trochę pozmieniać czasem w ustawieniach tv albo gry (musiałem w Valhalli). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Dodam ze mam model C8 czyli z 2018 gdzie implementacja DV prawdopobnie jest inna niż w modelach CX i C1. Ale testowałem tylko na jednej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Godzinę temu, Basior napisał: Mam ten tv i działa. Nie odznaczyłem nic tylko zoaznaczylem dv. Dv ma priorytet nad hdr. Mi nie załącza się DV. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 30 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 kiepskie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 Nie będzie tak źle. Wystarczy dalej polować dobrze. Jak ktoś będzie chciał to kupi. Trzeba się po prostu liczyć z tym, że się przepłaci trochę, albo czekać w nieskończoność na " lepsze czasy ". Ja za swojego XSX dałem 640 euro. 1 godzinę temu, Basior napisał: Mam ten tv i działa. Nie odznaczyłem nic tylko zoaznaczylem dv. Dv ma priorytet nad hdr. Ty teraz włączyłem konsolę, uruchomiłem fifę i coś mi w obrazie nie pasowało. Patrzę a tu się załączyło Dobly Vision. Obraz dużo żywszy się wydaję, a nawet nie wiem czy nowa Fifa wspiera DV. Zara obbadam inne gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 30 września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 września 2021 W LG cx trzeba wyłączyć 120hz by DV się odpalił.Biel wydaje się bielsza i obraz wydaję się bardziej ostry. Trzeba się suwakami pobawić pod DV Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 1 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 odnośnie 30 milionów subskrybentów GP Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 118 Opublikowano 1 października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 października 2021 to jak to z tym dv, lepiej wylaczyc w opcjach hdr czy wszystko zostawic bo dv i tak odpali sie przed hdr jezeli gra go obsluguje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Chwila, to Kojima pól-oficjalnie robi jednak coś na Xa? Myślałem, że to jedynie plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Nie róbmy już tutaj z siebie drugiego Kamilka który od pół roku wali do każdej ploty o SH, którego już robiło Sony Japan, później Hassan czy jak mu tam i teraz znowu Kojima xD Według Jeza który ma dobre info to niby dogadał się ze Spencerem na wiosnę. Wklejam to jako ciekawostkę że robi dla MS coś z istniejącego IP, jeśli jest w tym ziarenko prawdy to wątpię żeby to było IP MSu a obstawiam coś od Konami. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Ciekawe czy będzie to połowa ceny czy jakieś 750zł. Przydałoby się chociaż te 512gb więcej, ale nie za takie duże pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 4 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Nudna jest już ta drama z Kojimą, niemal co tydzień pojawia się nowa plotka nad czym i z kim pracuje, lepiej chyba cierpliwie poczekać na oficjalną zapowiedź, która raz na zawsze utnie spekulacje. Druga sprawa że kompletnie nie rozumiem tego że dla kilku osób na forum jest chyba czymś na wzór idola bo niemal go czczą (co wydawało mi się jakaś forma trollingu na początku). Dla mnie osobiście to po prostu jeden z wielu twórców gier, który ma na koncie tytuły gorsze i lepsze i jedyne czym tak naprawdę się wyróżnia to przerośniętym do niebotycznych rozmiarów ego, atencją i tym że tak często popada w samozachwyt nad tym co robi, że nie zdziwiłbym się gdyby wąchał własne pierdy 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 040 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Kojima jest twórcą moich ulubionych gier, więc jego twory to dla mnie system-seller. Jeśli jego gra wyjdzie na Xboxa - świetnie, jeśli na PS5 - będzie to powód do zakupu konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 A dla mnie jest totalnie przereklamowanym twórcą. Wyszła mu jedna gra ponad 20 lat temu (MGS, SH nigdy mnie nie porwał) I robi się z niego jakiegoś guru, kiedy jedyne co mu teraz wychodzi, to ciągnięcie kasy od wydawców. Ani trochę mnie nie grzeje jego współpraca z MS. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 3 minuty temu, Shago napisał: SH nigdy mnie nie porwał Co ma wspólnego SH z Kojimą? Podpowiem, oprócz ostatnich plotek nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi