Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Tez mam takie wrażenie, raczej mało osób wielbi Phila na poważnie

No dla ciebie to wrażenie, a dla każdego innego na tym forum to jest oczywiste i jasne. xd

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor

Brawo

Opublikowano

Dobrze, że jutro forum zamykają bo c0rwa za te obrażanie Pana Kojimy na nic nie zasługujecie. Tfu :[

Opublikowano

Mam tak w Diablo 2. Na apce wskakuje od razu powiadomienie, w profilu aczik od razu widać, nie ma powiadomienia na xboksie :reggie:

Opublikowano

U mnie też w Alanie nie ma powiadomień. Wczoraj były w Avengersach. 

A swoją drogą szkoda ze nie można zmniejszyć paska powiadomień. W Spyro sa super zrobione. 

Opublikowano

O co do wuja pana chodzi z tym kablem zasilającym/wejściem zasilania w XSX? Dlaczego ten kabel się tak rusza, jakby nie był do końca włożony i miał zaraz wypaść?

Opublikowano

I to jest zajebisty pad a nie ten do FH5.

Szkoda tylko że logo nie jest w pierwszego Xa.

Opublikowano

w sumie fajne te laczki, ale kolor to tak ni chuja do niczego nie fituje xd spróbuje i tak wydropić, bo to może być dobra inwestycja na resell

Edytowane przez Soban

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Bigby napisał:

Fajne nawiązanie do Xboxa Crystals z tą przezroczystą obudową, aż kusi żeby kupić.

Opublikowano

Wywiad z Feargusem. Mowil np.ze inny duzy wydawca interesował sie zakupem Obsidian, ale chcieli ich po prostu jako sile robocza do innych projektow :pechowiec: Dobrze, ze MS ich uratował.

Opublikowano
  • Autor

Ojciec Residenta Shinji Mikami o współpracy z Xboxem i przyszłych projektach

Cytat

- Mikami is all in on Cloud and Subscription. Helps make games more unique.

- Many gamers want shorter, unique and fresh experiences they can pick up and play for small doses.

- Tango will be working to service this need through unique and new games from emerging talent.

- John Johanas is making a new game.

- Tango is trying out new genres for a smaller game with a new director.

- Mikami asks Phil about his plans for Japan. Phil mentions his commitment including 200+ ID@Xbox, 100+ Japanese games in Game Pass, commitment to Tokyo Game Show, Xcloud and furthering production capabilities.

Opublikowano

Działa wam HDR w crash 4, ascent i Scarlet Nexus? Zmieniłem tv i kabel HDMI a wydaje mi się, że na poprzednim tv działało z HDR, ale nie jestem pewny. Dodam iż w grach takich jak BF, Ori, dead space 3 (auto HDR), squadrons (dolby vision) działa aż miło. A w tych grach nie ma HDR ani nie mam opcji włączenia auto HDR.