ASX 14 610 Opublikowano 20 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: czym MS odpowie chociażby na GoWa i HFW zapytam trochę retorycznie, a czym Sony odpowie chociażby na Halo Infinite i Forze Horizon? Myślę, że ten event Xboxowy nie będzie czymś w stylu tegorocznego E3 gdzie przez 90min. pokazywali grę za grą. Spodziewam się raczej czegoś w stylu świętowania 20 urodzin, więc pewnie będzie dużo wspominek o czasach pierwszego xboxa i 360-tki, zapowiedzi nowe gry we wstecznej. A z nowych gier pewnie pokażą Halo Infinite, bo będzie to piękna klamra w końcu 20 lat Xboxa to również 20 lat Halo i może jakieś gry na 2022, jeśli miałbym zgadywać to obstawiałbym że może pokażą Redfalla który ma wyjść latem 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Forzy juz nie beda pokazywac, bo wychodzi 9.11. Bedzie halo kampania, pewnie flight sim, rzeczy zwiazane ze wsteczna - nowe gry, fps boost, moze resolution boost. Nie nastawiajcie sie na trailery zapowiedzianych gier. Może jakies mniejsze update czy dev diary. Ms wie, ze nie oplaca im sie tutaj pokazywac jak za miesiac jest tga, a tam widownia bedzie znacznie wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Max Payne 3 we wstecznej enhanced for XSX i mi wystarczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 2 minuty temu, ASX napisał: zapytam trochę retorycznie, a czym Sony odpowie chociażby na Halo Infinite i Forze Horizon? Tu poniekąd nie muszą, bo bilans gier dedykowanych (i fantastycznie przyjętych przez ogół) jest wciąż masajrycznie udany dla Sony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Sony na sam początek roku ma Horizona i Elden Ring. Oni nic nie muszą na szybko teraz pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 20 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Teraz, pawelgr5 napisał: Sony na sam początek roku ma (...) Elden Ring Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 2 minuty temu, ASX napisał: To nie wychodzi w lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 1 minutę temu, pawelgr5 napisał: To nie wychodzi w lutym? Wychodzi, ale to nie jest tytuł Sony i na Xboxach też się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 20 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 bardziej mi chodziło o to, że ta gra wyjdzie też na Xboxy, a twój post i słowa "Sony ma Elden Ring" zabrzmiały jakby była to gra Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Aaaaaaaaaaaaa to przepraszam Panowie, mój błąd. Myślałem, że to czasowy ex na pleja. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Nie muszą nic nowego zapowiadać. Wystarczy gameplay z hellblade, awoved, everwild czy Perfect dark. A tak na marginesie.... nareszcie 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 A co z tym dashboardem w 4K? Już dawno to testowali i cisza w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 20 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Teraz, Rozi napisał: A co z tym dashboardem w 4K? Już dawno to testowali i cisza w temacie. jest już w ostatniej fazie testów, czyli aktualizacja powinna wyjść lada moment Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Dashbord mi nie przeszkadza, za to wyciszanie tv jest uciążliwe. Ale i tak czekam na obie funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 6 minut temu, Rozi napisał: A co z tym dashboardem w 4K? Już dawno to testowali i cisza w temacie. Dash w 4K na Series X powinien pojawić się wraz z październikową aktualizacją systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Gracias. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 13 minut temu, creatinfreak napisał: A tak na marginesie.... nareszcie Nigdy wcześniej tego nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 4 minuty temu, Square napisał: Nigdy wcześniej tego nie było? Nope Apropo dasha, liczę na późniejsze dodanie wsparcia HDR, chuja mnie strzela jak po przejściu w HDR mam wyprane kolory i muszę chwilowo wracać do dasha by zresetować HDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 To jeszcze tylko niech zwiększa czas zapisywanej rozgrywki i jesteśmy w domu (tak żeby cały mecz Halo wchodził) Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Wy prowadzicie jakies popularne kanały na yt, ze tak potrzebujecie nagran? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 A to trzeba mieć kanał na YT żeby oczekiwać jakiejś funkcjonalności związanej z długością nagrywania? Uzytkownik Xboxa ma takie życzenie wiec o nim pisze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Mircy, jeśli mam na konsoli dwa konta (oba moje) to czy aktywny XGPU będzie dostępny na tym drugim nawet jeśli to z aktywnynm abonamentem jest wylogowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Oprócz dłuższych nagrań przydałaby się osobna zakładka w menu na wszystkie screeny i filmiki. Teraz, Paolo de Vesir napisał: Mircy, jeśli mam na konsoli dwa konta (oba moje) to czy aktywny XGPU będzie dostępny na tym drugim nawet jeśli to z aktywnynm abonamentem jest wylogowane? Tak, ale musi być ustawione jako domowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 7 minut temu, LiŚciu napisał: A to trzeba mieć kanał na YT żeby oczekiwać jakiejś funkcjonalności związanej z długością nagrywania? Spoko, jak chce wnuczkowi pokazac w co grał w mlodości to niech nagrywa, bo jak nie jestes znana osoba to tego i tak nikt nie oglada. W klubach xboxa tez pelno smarków wrzuca klipy z forcika czy gta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 października 2021 Kiedyś sobie ludzie zdjęcia na pamiątkę robili i wkładali w albumy. Gracze lubią sobie nagrać fajne momenty podczas gry i nie muszą mieć do tego popularny kanał na YT, niestety funkcja ta na xboxie jest upośledzona i ma downa. To że ty tego nie potrzebujesz nic nie znaczy. EOT 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi