A_Bogush 387 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Chyba jest trochę większa przestrzeń na grafikę, jest tez czytelniej jeśli chodzi o to, na którą konsolę jest gra. Wersja pudełkowa CoD Cold War (który nie miał Smart Delivery) mogła niektórych wprowadzić w błąd. Natomiast w tych starych podobał mi się wypukły napis Xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 20 godzin temu, 20inchDT napisał: https://www.windowscentral.com/project-belfry-xbox-working-devs-banner-saga-exclusive Wiecej info od Jeza. Podobno gre robi Stoic Studio od "The Banner Saga" To jest bardzo dobra wiadomość. Im więcej takich oryginalnych produkcji od uznanych deweloperów, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Czy wprowadzili już opcję, że gdy włączymy słuchawki to dźwięk w telewizorze automatycznie się wycisza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Nadal ich to przerasta niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Przed chwilą szukałem i nie mogłem znaleźć. Ktoś wie gdzie to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Nie da się. Edytowałem posta, bo myślałem, że tak było, ale jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 7 minut temu, milupl napisał: Przed chwilą szukałem i nie mogłem znaleźć. Ktoś wie gdzie to zmienić? Rozi ci napisał (choć w swoim upierdliwym stylu), że jeszcze tej opcji nie ma na Xboxie. Wskoczy z którąś następną aktualizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Dziwi mnie, że tyle osób robi z tego taki problem (podobnie jak z rzekomo "oślepiającą" diodą na padzie). Jasne, za pierwszym razem byłem zdziwiony, ale później pilotem volume na 0 i wszystko git, a niektórzy to przedstawiają, jakby taksówką musieli do tego TV dojeżdżać. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 9 minut temu, HiS napisał: Ta opcja już jest w testowej wersji systemu. Tyle lat czekania Niby drobnostka, ale podobnie jak QR bardzo ułatwia życie. Włączasz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 26 minut temu, Wredny napisał: Dziwi mnie, że tyle osób robi z tego taki problem (podobnie jak z rzekomo "oślepiającą" diodą na padzie). Jasne, za pierwszym razem byłem zdziwiony, ale później pilotem volume na 0 i wszystko git, a niektórzy to przedstawiają, jakby taksówką musieli do tego TV dojeżdżać. Myślę, że ludzi trigeruje nie tyle uciążliwośc (fakt, znikoma), co raczej absurdalność rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Po stokroć bardziej rozumiałbym trigger na upośledzone funkcje screenshotowania i nagrywania filmików. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 6 minut temu, Wredny napisał: Dziwi mnie, że tyle osób robi z tego taki problem (podobnie jak z rzekomo "oślepiającą" diodą na padzie). Jasne, za pierwszym razem byłem zdziwiony, ale później pilotem volume na 0 i wszystko git, a niektórzy to przedstawiają, jakby taksówką musieli do tego TV dojeżdżać. Mam hs sony gold. Sony przyzwyczaiło do wygody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 4 minuty temu, milupl napisał: Mam hs sony gold. Sony przyzwyczaiło do wygody. Ja też i ostatnie co można o tym headsecie powiedzieć to, że jest wygodny Ale rozumiem i ogólnie się zgadzam. Może za bardzo patrzę przez swój pryzmat, gdzie TV mam tylko pod konsolki, więc dźwięk z niego mało mnie obchodzi i wiecznie jest na 0. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Ja już się przyzwyczaiłem do tego wciszania tv, ale dobrze, że to zmienią. Polecam tą panią zaobserwować, dużo info na temat testowanych funkcji i zmian w systemie Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 A jakie są jej pronounsy? To ważne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 4 minuty temu, Wredny napisał: A jakie są jej pronounsy? To ważne she/her, ale chuj w to xd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 3 godziny temu, ASX napisał: gry na xboxa mają nowe pudełka, moim zdaniem zmiana in plus Fuj. Te stare pudełka lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Mi się podoba Takie trochę w stylu Switcha, gdzie logo konsoli jest w narożniku, dzięki czemu więcej miejsca zostaje na grafikę okładki. Tylko tego tłoczonego XBOX będzie brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 605 Opublikowano 30 października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 października 2021 Dodają te boosty do gier 3rd party, a GoW UE cały czas w 30 klatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 30 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2021 https://www.videogameschronicle.com/news/id-software-is-hiring-for-a-long-running-iconic-action-fps/ Chyba szykuje się reboot Quake'a od ID Software, bo nie wiem o jaki inny ikoniczny sci-fi FPS z długą tradycją może chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 października 2021 Fajnie, ale jak już kiedyś wspominałem, szkoda że nie maja praw do Księciunia, choć to i tak marzenie ściętej głowy bo resetera dostała by wylewu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 1 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2021 Sega i Microsoft nawiązują partnerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 1 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2021 Trzymam kciuki za Segę, mam ich wszystkie konsole i uwielbiałem ich podejście do gier. Szkoda ,że plotki o sygnowaniu xboxa logiem Segi w Japonii nie były prawdą. Miałem chytry pan Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2021 Najsu. Czy to oznacza, ze atlus dostanie w koncu batem po plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi