Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Chyba jest trochę większa przestrzeń na grafikę, jest tez czytelniej jeśli chodzi o to, na którą konsolę jest gra. Wersja pudełkowa CoD Cold War (który nie miał Smart Delivery) mogła niektórych wprowadzić w błąd. Natomiast w tych starych podobał mi się wypukły napis Xbox.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Czy wprowadzili już opcję, że gdy włączymy słuchawki to dźwięk w telewizorze automatycznie się wycisza?

Opublikowano

Nadal ich to przerasta niestety.

Opublikowano

Przed chwilą szukałem i nie mogłem znaleźć. Ktoś wie gdzie to zmienić?

Opublikowano

Nie da się.

Edytowałem posta, bo myślałem, że tak było, ale jednak nie.

Opublikowano
7 minut temu, milupl napisał:

Przed chwilą szukałem i nie mogłem znaleźć. Ktoś wie gdzie to zmienić?

Rozi ci napisał (choć w swoim upierdliwym stylu), że jeszcze tej opcji nie ma na Xboxie. Wskoczy z którąś następną aktualizacją.

Opublikowano

Dziwi mnie, że tyle osób robi z tego taki problem (podobnie jak z rzekomo "oślepiającą" diodą na padzie).

Jasne, za pierwszym razem byłem zdziwiony, ale później pilotem volume na 0 i wszystko git, a niektórzy to przedstawiają, jakby taksówką musieli do tego TV dojeżdżać.

Opublikowano
9 minut temu, HiS napisał:

Ta opcja już jest w testowej wersji systemu. Tyle lat czekania :dafuq:

Niby drobnostka, ale podobnie jak QR bardzo ułatwia życie. Włączasz i już.

Opublikowano
26 minut temu, Wredny napisał:

Dziwi mnie, że tyle osób robi z tego taki problem (podobnie jak z rzekomo "oślepiającą" diodą na padzie).

Jasne, za pierwszym razem byłem zdziwiony, ale później pilotem volume na 0 i wszystko git, a niektórzy to przedstawiają, jakby taksówką musieli do tego TV dojeżdżać.

Myślę, że ludzi trigeruje nie tyle uciążliwośc (fakt, znikoma), co raczej absurdalność rozwiązania.

Opublikowano

Po stokroć bardziej rozumiałbym trigger na upośledzone funkcje screenshotowania i nagrywania filmików.

Opublikowano
6 minut temu, Wredny napisał:

Mam hs sony gold. Sony przyzwyczaiło do wygody.:reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, milupl napisał:

Mam hs sony gold. Sony przyzwyczaiło do wygody.:reggie:

Ja też i ostatnie co można o tym headsecie powiedzieć to, że jest wygodny :reggie:

Ale rozumiem i ogólnie się zgadzam.

Może za bardzo patrzę przez swój pryzmat, gdzie TV mam tylko pod konsolki, więc dźwięk z niego mało mnie obchodzi i wiecznie jest na 0.

Opublikowano

Ja już się przyzwyczaiłem do tego wciszania tv, ale dobrze, że to zmienią.

Polecam tą panią zaobserwować, dużo info na temat testowanych funkcji i zmian w systemie Xboxa.

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

A jakie są jej pronounsy?:philosoraptor:

To ważne :dog:

she/her, ale chuj w to xd

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

gry na xboxa mają nowe pudełka, moim zdaniem zmiana in plus

FCxqyc2WYAMuNcm?format=jpg&name=large

Fuj. Te stare pudełka lepsze.

Opublikowano

Mi się podoba :notbad:

Takie trochę w stylu Switcha, gdzie logo konsoli jest w narożniku, dzięki czemu więcej miejsca zostaje na grafikę okładki.

Tylko tego tłoczonego XBOX będzie brakowało.

Opublikowano

Fajnie, ale jak już kiedyś wspominałem, szkoda że nie maja praw do Księciunia, choć to i tak marzenie ściętej głowy bo resetera dostała by wylewu

PVSxNNl.gif

Opublikowano
  • Autor

Sega i Microsoft nawiązują partnerstwo

Opublikowano

Trzymam kciuki za Segę, mam ich wszystkie konsole i uwielbiałem ich podejście do gier. Szkoda ,że plotki o sygnowaniu xboxa logiem Segi w Japonii nie były prawdą. Miałem chytry pan :cool:

Opublikowano

mortal-kombat-started.gif

Najsu. Czy to oznacza, ze atlus dostanie w koncu batem po plecach?