20inchDT 3 361 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Coalition robi jakiś mniejszy projekt na UE5, nowe ip. No i gra Kojimy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 5 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 z tego co wiem deal z Kojimą nie jest jeszcze przyklepany, więc póki nie zobaczę zdjęcia Kojimy ściskającego grabę Spencera to w niego nie uwierzę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Swoją drogą, ciekawe co wyciągnął chłopaki z The Coalition z UE5 przy nowych Gearsach. Premiery na 2022 się nie spodziewam, więc może im ten dodatkowy czas pozwoli zrobić coś więcej niż klepany na szybko bezpieczny sequel. No i zastanawiam się czy dostaniemy jeszcze sequel do Gears Tactics, bo gra mi się w to wyśmienicie, ale z tego.co.pamietam Splash Damage wykupili Chińczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Taktyczne pudziany bardzo fajne tylko szkoda że trzeba robić te side misje na jedno kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Dokładnie, giereczka by tylko zyskała gdyby były opcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: No i zastanawiam się czy dostaniemy jeszcze sequel do Gears Tactics, bo gra mi się w to wyśmienicie, ale z tego.co.pamietam Splash Damage wykupili Chińczycy. Splash Damage zostało wykupione przez Chińczyków już w 2016 r. W 2020 r. zmienił się tylko właściciel firmy, która wykupiła Splash Damage. Jak dotąd Tencent tylko inwestuje w firmy z branży gier nie ingerując tak naprawdę w ich pracę, jest to raczej forma lokowania kapitału. W zakresie możliwej współpracy z MS tak naprawdę nic się nie zmieniło. Ja liczę na to, że w tej generacji zobaczymy zarówno Halo Wars 3 jak i Gears Tactics 2. Edytowane 5 listopada 2021 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Gears tactics 2 jak najbardziej. Chcialbym takie bigger, better and more badass. Jest sporo rzeczy do poprawki, ale i tak jedynka jest bardzo dobrą grą. Halo wars 3 chcialbym, ale nie jako rts. Nieprzyjemnie się w to gra na padzie, pomimo że gra i tak jest mocno okrojona wzgledem strategii z pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 5 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Ja bym z chęcią zobaczył Halo Wars w stylu serii Total War czyli oprócz walk na poziomie taktycznych jakie znamy z lądowych starć z poprzednich odsłon, pojawiła się również warstwa strategiczna, gdzie moglibyśmy walczyć o Przymierzem, siłami Banished i Floodem o panowanie nad planetami i całym układami, trochę w stylu Empire At War. Do tego dorzućmy walki w kosmosie i starcia lądowe jak na pierwszych concept artach do Halo Wars i mielibyśmy sztos. http://remember-ensemblestudios.com/wp-content/uploads/2009/05/hw_1920x1200_11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Ja w Halo Wars 2 spędziłem chyba z 70-80h. Gdyby sequel rozbudowali o starcia w przestrzeni kosmicznej itp. to byłbym w 7 niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 Ta mniejsza gra Obsidianu której jeszcze oficjalnie nie zapowiedziano podobno nazywa się Pentiment i jest inspirowana Disco Elysium. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 7 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2021 15 listopada chyba wpadnie trochę "nowych" gier do BC. Mam nadzieję też na nowy rzut FPS Boost i zwiększoną rozdzielczość w starych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 Wiecie może czy Grim Dawn w końcu wyjdzie na XSX? Znacie inna dobrą grę na klocka prócz Diablo i PoE? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 2 minuty temu, Sedrak napisał: Wiecie może czy Grim Dawn w końcu wyjdzie na XSX? Znacie inna dobrą grę na klocka prócz Diablo i PoE? wpis sprzed kilku dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) Od dawna pojawiały się plotki o wskrzeszeniu marki "Shadowrun" (osobiście nie mam pojęcia co to za gra), ostatnio wspominał nawet o tym Grubb. Może będzie to kolejny projekt Arkane Lyon pod kierownictwem nowego lidera. Edytowane 9 listopada 2021 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 nie powiem, siadłby taki Shadowrun od Arkane, bo z tego co czytałem to całkiem fajne uniwersum, będące połączeniem klimatu Cyberpunku i Fantasy. Microsoft od dawna posiada prawa do IP, ale od lat nic z nią nie robi, więc byłoby fajnie gdyby Arkane wzięło ten świat na warsztat Spoiler http://www.desktopwallpaperhd.net/wallpapers/2/4/wallpaper-suspects-shadowrun-art-paper-enabled-similar-25668.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) Wydaje mi się, że to nie jest przypadek. Tym bardziej, że nowy szef Arkane Lyon, który odpowiadał za Deathloop, jest chyba designerem, więc nie byłoby szczególnym zaskoczeniem gdyby wziął na warsztat bardziej wymagające pod tym względem IP. Nie mówiąc już o tym, że takie gry są w "DNA" tego studia. Edytowane 9 listopada 2021 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 Pamiętacie jak Dave pisał że ludzie nie ogarną nowej nazwy Xboxa i będzie sytuacja jak z WiiU? W dniu 14.12.2019 o 08:48, Dave Czezky napisał: Ja nie wiem jak mozna bylo tak zyebac z ta nazwa. Sytuacja jak z wii i wii u - do dzisiaj ludzie nie wiedza ze to dwie rozne platformy. Przeciez dla zwyklego zjadacza chleba to jest sytuacja jak z roznymi modelami laptopa z tej samej serii - nie wie czym sie to rozni od siebie, oprocz ceny. Do tego wizualnie prawie taki sam pad, mimo wszystko podobna konsola i mamy kolejna przegrana generacje. Well done. chyba już nie musi się obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 To akurat żaden wyczyn bo WiiU to chyba największa wtopa w historii gamingu (ledwie trochę ponad 13 mln na całym świecie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 17 minut temu, SnoD napisał: To akurat żaden wyczyn bo WiiU to chyba największa wtopa w historii gamingu (ledwie trochę ponad 13 mln na całym świecie). Zimny prysznic, sama baza fanów nie wystarczy aby dźwignąć Big N. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 To jest serwis z "chińskimi" bajkami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Tak, poza tym już wczoraj było to wrzucane w temacie Gamepassa Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 289 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Na Twitterze facet z Gameindustrybiz pisał, że PS5 bez czytnika stanowi mniej niż 20% wszystkich sprzedanych PS5. Natomiast w kontekście Xbox Series napisał, że analogicznie odsetek Series S jest dużo wyższy, ale i tak Series X sprzedaje się lepiej. Tani nextgen najwyraźniej się przyjął. Cytuj Odnośnik do komentarza
panHavan 5 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Cześć, mam takie małe pytanie - jak działa XsS offline? Czy mogę grać w gry z Game Pass'a i zakupione przeze mnie bez dostępu do neta gdy XsX jest ustawiony jako konsola domowa? Chodzi o to, że nie zawsze w miejscu pracy mam net'a, i wolałbym nie brać konsoli ze sobą na której nie będę mógł grać. dzięki od odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi