Opublikowano 15 listopada 20213 l Ten dokument chętnie obejrzę, wydaje się być interesujący dla zainteresowanych tematem.
Opublikowano 15 listopada 20213 l 8 godzin temu, Bigby napisał: Jak dadzą multi Halo + spory wysyp gier BC z odpowiednim boostem, to będę bardzo zadowolony. Mówisz i masz.
Opublikowano 15 listopada 20213 l 3 minuty temu, Metoda napisał: Gearsy 1 w 60 fps na multi? W jedynce multi martwe od dawna, chyba że tylko w Ultimate i normalne jeszcze działa W każdym razie Alan Wake i Fable Anniversary mam "w trakcie", a pierwszego Assassina dopiero kupiłem dla wersji 4K, a tu taki bajer (ciekawe czy przez FPS boost rozdzielczość spadnie).
Opublikowano 15 listopada 20213 l Zajebista sprawa, że dead space 2 i 3 dostały fps boost, ale gdzie resolution boost :((
Opublikowano 15 listopada 20213 l O zagram w końcu w ultimate gearsy w 60 klatkach, bo 30 to mi się nie chciało, oczy mi tylko krwawiły.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Szkoda, że Kingdom Come Deliverance nie dostało, bo cały czas trzymam zafoliowane pudełko.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Kurwa gearsy 4k i 60 klatek trylogia. Normalnie kutas obciera stratosferę w tym momencie. alez się ogra znowu trylogie.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Mowa była, że cały franchise Gearsów w 60 co oznacza, że Gears 2,3 w 4k 60?
Opublikowano 15 listopada 20213 l Szybkie zakupy po ogłoszeniu tytułów Koorwa Max Payne 1,2 nie do dostania w normalnych cenach