Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

xD u mnie to samo

Serwery nie dały rady 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Dobrze pamiętam, że MP3 był po polsku na PS3 i X360?

Opublikowano
1 minutę temu, ElGritar napisał:

Dobrze pamiętam, że MP3 był po polsku na PS3 i X360?

tak

Opublikowano

Trzeba było ściągnąć patcha. Szkoda, że nie ma Top Spin 4. Nadal najlepszy tennis od ponad dekady.

Opublikowano

Te dwie części Timesplitters takie dobre co trafiły teraz do wstecznej?

Na meta mają wyjebane oceny

Opublikowano

Niech włączają tego boosta do Gearsów, bo chcę dzisiaj zobaczyć dwójkę w 60 klatkach i 4K :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał:

Te dwie części Timesplitters takie dobre co trafiły teraz do wstecznej?

Na meta mają wyjebane oceny

Gry od twórców Goldeneye i Perfect Dark więc tak, szczególnie TimeSplitters Future Perfect jest genialny. 2jka ma niestety jeszcze sterowanie trochę podobne do tego z GoldenEye i Story Mode słabsze.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Niech włączają tego boosta do Gearsów, bo chcę dzisiaj zobaczyć dwójkę w 60 klatkach i 4K :obama:

Dziala od 10minut, jak nie masz opcji uruchom jeszcze raz konsole. Wygląda zajebiście.

Od nowe sobie przejdę 2, 3 i 1UE wszystkie 4K/60fps

Opublikowano

:obama::banderas::xboss: paczyk 6 giga już się ściąga, Noc będzie rwana. Rydż Rejsaaaaaa

20211115-195059.jpg

Opublikowano

Max Payne 3 z płyty nie działa jeszcze. Pokazuje że nie ma na liście i dupa. 

Opublikowano
3 minutes ago, mozi said:

Max Payne 3 z płyty nie działa jeszcze. Pokazuje że nie ma na liście i dupa. 

Włożyłem płytę i pobiera mi ponad 11GB ale nie ma obrazka gry.

Opublikowano

Masa świetnych wiadomości, ale będę marudził, że znowu pierwszy The Evil ( działam se w 25 FPSach) Within nie dostała fps boosta. 

Opublikowano

Ciekawe, czy Otogi pojawi się w sklepiku, bo obecnir jest chyba nie do zdobycia w ludzkiej cenie.

Opublikowano

Asasyn 1 też w 4k 60fps

Ciekawe czemu Fable tylko 1 i 3 dostały boosta a 2 już nie, z tego co widziałem na YT to ta druga część chodzi fatalnie na emulatorach, pewnie coś z kodem samej gry

Opublikowano

Otogi juz jest 75 reali za sztukę 

IMG_20211115_201829_6.thumb.jpg.785c171ff32cdfac908679642da5940a.jpg

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Ciekawe, czy Otogi pojawi się w sklepiku, bo obecnir jest chyba nie do zdobycia w ludzkiej cenie.

You can play these games today if you own them on disc or digitally, and the vast majority can be purchased digitally by new players in the Microsoft Store starting later today.

https://news.xbox.com/en-us/2021/11/15/70-new-backward-compatible-games/

Oby. :)