Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Elitesse napisał:

Działa wam strona www xbox?

U mnie od dwóch dni problem:

2 godziny temu, Bzduras napisał:

Działa Wam strona www.xbox.com? Wali mi errorem i nie wiem, czy to problem z maszyną czy globalny.

A co do FEARa - jest w sklepiku, ale "niedostępny do kupienia".

2 godziny temu, Figuś napisał:

nie, chciałem im poszukać tego Feara i error XD

Wczoraj mi działała bo dodawałem sobie MP1 i 2 do wishlisty

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

W sumie ciężko nie sprzedawać się lepiej jak XSX nie ma w sklepach. :pawel: 

Po części tak, a z drugiej strony dobra cena w połączeniu z równie tanim GP gra największą rolę.

No i MS rzekomo więcej produkuje XSS.

Opublikowano

Inflacja w górę idzie, to i gołe konsole za prawie 3k zł będzie normalną rzeczą przez jakiś czas, wcale, ale to wcale mnie to nie dziwi.

Opublikowano

Szybkie pytanie do posiadaczy Series S. Miałem Series X, był zajebisty. Niestety z pewnych względów musiałesm sprzedać. Planuje kupić Series S, mam monitor 2K. Preferuje tryb wydajności w grach.. Jak wygląda Forza Horizon 5 czy Halo Infinite w większej ilości FPS niż 30 na Series S ? Filmiki filmikami ale wole spytać użytkowników. Dzięki za info xboxowi bracia 

Opublikowano
9 godzin temu, krzysiek923 napisał:

No i chcę zachować spójność, trochę lipa tak przechodzić z dopakowanej jedynki do dwójki i trójki.

Ja tak właśnie grałem, bo skoro była bardziej wypasiona opcja to czemu nie skorzystać.

Przesiadka na dwójkę trochę bolała, ale szybko przywykłem, a trójeczka to się nie ma czego wstydzić nawet przy jedynce Ultimate - byłem w szoku, jakie to piękne.

1 minutę temu, DonMisiek00 napisał:

Ja bym wolał takiego pada co by mi małżonki i młodego w nocy nie budziło ;) analog tak głośno obija, że maskara.

Wcześniej nie zwracałem uwagi, może oprócz krzyżaka, bo gram zawsze na słuchawkach, ale ostatnio odpaliłem na chwilę dźwięk z TV do jakiegoś niezobowiązującego jeżdżenia w FH5 i faktycznie jest to masakra :pawel:

W życiu chyba głośniejszego pada nie niałem.

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

Ja tak właśnie grałem, bo skoro była bardziej wypasiona opcja to czemu nie skorzystać.

Przesiadka na dwójkę trochę bolała, ale szybko przywykłem, a trójeczka to się nie ma czego wstydzić nawet przy jedynce Ultimate - byłem w szoku, jakie to piękne.

Wcześniej nie zwracałem uwagi, może oprócz krzyżaka, bo gram zawsze na słuchawkach, ale ostatnio odpaliłem na chwilę dźwięk z TV do jakiegoś niezobowiązującego jeżdżenia w FH5 i faktycznie jest to masakra :pawel:

W życiu chyba głośniejszego pada nie niałem.

Dokładnie chodzi zwłaszcza o granie w FH ;(  w PS4 dostawałem opiernicz o odkurzacz w konsoli. Żona jak usłyszała jak chodzi konsola to mówi ooo to będziesz mógł nawet sobie grać do rana - żona po FH zawsze coś nie tak. Ale gra ze mną w It takes two. Niebieski pad za 249 trudno

Opublikowano
2 godziny temu, orion50 napisał:

Szybkie pytanie do posiadaczy Series S. Miałem Series X, był zajebisty. Niestety z pewnych względów musiałesm sprzedać. Planuje kupić Series S, mam monitor 2K. Preferuje tryb wydajności w grach.. Jak wygląda Forza Horizon 5 czy Halo Infinite w większej ilości FPS niż 30 na Series S ? Filmiki filmikami ale wole spytać użytkowników. Dzięki za info xboxowi bracia 

Gram na TV 4K i wygląda to bardzo znośnie.