Figuś 21 141 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 @wrog gołe linki, bbcode jest wyłączony na forum, poprawiłem ci, no i jest temat wspominkowy w graczpospolitej Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 Zauważyłem i sam sobie poprawiłem od razu po wysłaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 135 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Wow, dopiero teraz obczaiłem, że wersja Skyrima Special Edition pod względem draw distance przebija wersję PC-tową nie mówiąc o PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 W dniu 25.11.2021 o 01:09, Labtec napisał: można pomyśleć ze Xbox kupowałem tylko żeby pograć w Forze U mnie to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Dostępność, brak bundli i obniżona cena. No dziwne, że się sprzedało lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Tak swoją drogą ciekawe ile XSX i PS5 by się sprzedało, gdyby ich starczyło dla wszystkich chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Pewnie wszystkie jakie by były dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 16 minut temu, creatinfreak napisał: Dostępność, brak bundli i obniżona cena. No dziwne, że się sprzedało lepiej. Wiesz, jak tak poczytasz niektórych na Internecie to ma się wrażenie, że nikogo Series S nie obchodzi. A rzeczywistość pokazuje, że konsola ma swoje miejsce na rynku i radzi sobie całkiem nieźle sprzedażowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Tego nikt nie neguje że coraz więcej ludzi się do niej przekonuje, ale serio jakby mocniejsze konsole były normalnie dostępne z rabatami na BF XSS byłby na czwartym miejscu pod względem sprzedaży za XSX PS5 i Switchem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Wiadomo jak kształtuje się ogólna sprzedaż S i X? Jedno i drugie trzeba wyprodukować, a jednak dostępność S większa pomimo dobrej sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 28 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 38 minut temu, Figuś napisał: Tego nikt nie neguje że coraz więcej ludzi się do niej przekonuje, ale serio jakby mocniejsze konsole były normalnie dostępne z rabatami na BF XSS byłby na czwartym miejscu pod względem sprzedaży za XSX PS5 i Switchem. Ciekawa teoria, ale niestety nie poparta żadnymi danymi. sugerowanie że XSS sprzedaje się tak dobrze, tylko dlatego że jest bardziej dostępny niż XSX i PS5 to troche tak jakby uważać że Sony sprzedało 116 milionów konsol tylko dlatego bo były dostępne w sklepach. Nikt nie zmusza ludzi do kupowania XSS, ludzie kupują te konsole bo po prostu ja chcą. 36 minut temu, Czoperrr napisał: Wiadomo jak kształtuje się ogólna sprzedaż S i X? Jedno i drugie trzeba wyprodukować, a jednak dostępność S większa pomimo dobrej sprzedaży. do tej pory rozkładało się to mniej więcej 50 na 50, ale ostatnio XSS zaczyna sprzedawać się lepiej niż mocniejszy brat w niektórych krajach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 15 minut temu, ASX napisał: sugerowanie że XSS sprzedaje się tak dobrze, tylko dlatego że jest bardziej dostępny niż XSX i PS5 Nie, nie tylko dlatego ale jest to główny powód, drugim jest cena, a trzecim to co oferuje wraz z GP i All Access. Sam namówiłem dwie osoby w listopadzie do przesiadki na XSS z PS4. Pod uwagę też trzeba wziąć że słaba dostępność XSX jest spowodowana tym że stawiali i dalej stawiają na jego podzespołach serwery Xclouda. Uważam tak samo jak Spencer że w ogólnym rozrachunku XSS będzie się lepiej sprzedawał niż XSX dla "entuzjastów" XSS jest maszynką idealną żeby przyciągnąć nowych i niedzielnych graczy do siebie. Na tą generację MS ma plan i to bardzo dobry plan, wiele się nauczyli od 2013 roku i bardzo dobrze, bo "zdrowa" konkurencja jest dobra dla konsumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Czyli sprzedaje się, bo jest aktualnie najlepszą propozycją na rynku i pożądanym produktem. Myślę, że odsetek ludzi którzy planowali kupić PS5/XSX, ale ostatecznie musieli wybrać "nagrodę pocieszenia" w postaci XSS jest mały. Jak ktoś z góry ustalił, że chce tę konsolę, to ją właśnie kupił - właśnie z powodu ceny i Game Passa. A nie dlatego, że o 1000/2000 zł droższe sprzęty, prawdopodobnie poza budżetem takich osób, nie były akurat dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Ja pamiętam że początkowo też chciałem brać XSS no ale tak se pomyślałem że brak napędu, a teraz przez rok z XSX to kupiłem całe dwie gry na płycie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 W erze gamepassa i brazylijskich wycieczek hipotetyczny Xbox series y czyli 12tf bez napędu też by się mega dobrze sprzedało. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Dla mnie też mega opcja dla kogoś kto ma PS5 dokupić XSS i ograć fajne gierki ze wstecznej w GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 XSS opyla się nawet, gdy jakiś bąbelek gra tylko w Fortnite albo inne F2P. Nowy sprzęt, graficzka lepsza niż na pececie za podobne pieniądze, multik za darmo. Z tego co kojarzę, to nawet klawiatura i mysz działają, więc nie ma dużej różnicy względem PC. I cichsze i pewnie mniej prądu zeżre. Pan Spencer podjął dobrą decyzję z tym XSS, choć na początku byłem bardzo sceptyczny do tego sprzętu. Na święta też pewnie sporo się tego rozejdzie i do zielonego obozu dołączą kolejne Antki, Alany, Kacperki i Mikołaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 2 godziny temu, ProstyHeker napisał: multik za darmo Za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 2 minuty temu, Square napisał: Za darmo? Golda dla F2P po 20 latach znieśli, po próbie podwyżki za rok do 100$ i buncie graczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 No na innych platformach jest też za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 ale innych platform nie ma w sklepie trochę beka że series S hamulcowy generacji sprzedaje się lepiej niż PS5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Na tą chwilę to Sony nie ma co sprzedawać więc jak XSS jest dostępny to będzie się sprzedawał, a myślę, że przed świętami jeszcze więcej się ich sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 przewidział Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi