Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

ja jebie Spencer chyba naprawdę czyta te posty Wezyra jeśli kupi firmę odpowiedzialną za WoWa i CoDa.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Kogo kupujemy Phil? 

XIZCg&pid=ImgRaw&r=0

Ja pierdolę :obama: Activision nie chciało dawać gier do gamepassa to po prostu ich kupią

Opublikowano
  • Autor

zrobili to

Opublikowano

I zakup ZeniMax już nie wygląda tak imponująco :D

ZeniMax 7,5 mld  vs Activision Blizzard ~70 mld :obama:

Opublikowano

Ja pierdole. Blizzard to był kiedyś mój ulubiony dev. Warcraft, starcraft, diablo...

Opublikowano

Pojebało ich, o kurwa XD 

Opublikowano
  • Autor

jeśli zakup Bethesdy był trzęsieniem ziemi, to jak w ogóle to nazwać?

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Ostatnio T2 kupiło Zynga za grube miliardy przeca, to MS nie stać na Acti? XD Jakby chcieli to by kupili sony, ale japońskie prawo na to nie zezwala to trudno XD 

Opublikowano

No i elegancko tak trzymać panie Spencer,

najlepiej jakby COD był exem xd ale to niemożliwe, ale z drugiej strony sprzedaż xboxa rozjebalaby pięknie 

Opublikowano

Najlepsze jest to, że ogłaszają to od tak, nie na żadnej konfie, a kaliber wiadomości jest znaczny.

Nie było też chyba żadnych leaków. 

Opublikowano

Wide Phil Spencer Xbox GIF - Wide Phil Spencer Xbox Phil Spencer GIFs

idzie zbawić branżę

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Co tu sie odjaniepawla? Teraz pewnie długa batalia z jakimiś urzędami antymonopolowymi, ale grubo zatrzęsło branżiunią właśnie.

Opublikowano

:xboss:ręce mi się trzęsą. Phil ty skurczybyku. Ja myślałem, że oni może dorwą Asobo czy Devolver, a oni polecieli grubo z wydawcą, który ma dojne krowy.

Opublikowano

Może wreszcie Warzone nie będzie działał jak sraka :shieeet:

Nie no, to jest bomba opór. Pan Spencer się w tańcu nie pierdoli.

Opublikowano

Kurde to ja na dzisiaj już kończe pracę bo nie mogę, jestem w szoku.  Tony Hawk i Crash Bandicoot exami na Xboxa

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Ja już też się nie skupię. Najgorzej, że do tej pory też nie pracowałem i grałem w mass effect xD