Opublikowano 20 marca 20223 l No MS nie chciał z nimi podpisać umowy na ich nową grę. Private Division to tak ze dwa levele niżej. Edytowane 20 marca 20223 l przez SnoD
Opublikowano 20 marca 20223 l Chciał, później się od nich odcięli, Thomas miał jeszcze wielki ból dupy że MS nie pozwolił na wypuszczenie Ori na PS4 xD
Opublikowano 20 marca 20223 l Rozumiem, że prawa wydawnicze ma MS, ale czy samo IP również jest własnością MS? Ori musi wrócić w takiej czy innej formie, bo to wciąż jedna z największych pereł Xboxa.
Opublikowano 22 marca 20223 l Czemu ta konsola nie potrafi poprawnie ściągać gier? 8 gigabajtów ściąga się kurwa w 30 minut. Co chwile prędkość spada do zera, podskakuje, spada, podskakuje. Ja pierdole.
Opublikowano 22 marca 20223 l Może weź z dostawcą neta pogadaj, bo przed momentem ściągnąłem paczyk do cyberfanka i zapierdalało cały czas na 95-100% wydajności łącza.
Opublikowano 22 marca 20223 l Mnie 3 łatki Elden, DL2 i Cyberek ściągnęły się w 20 minut lol. Chujowy dostawca, albo router drewniany i tyle.
Opublikowano 22 marca 20223 l 52 minuty temu, Rozi napisał: Czemu ta konsola nie potrafi poprawnie ściągać gier? 8 gigabajtów ściąga się kurwa w 30 minut. Co chwile prędkość spada do zera, podskakuje, spada, podskakuje. Ja pierdole. To wina Twojego dostawcy neta. Ja podłączam pod zwykłe LTE 5g z telefonu i mi leci za każdym razem 100-120 Mbit. Ewentualnie z routerem może być jakiś zgrzyt. Czasem nie do końca wiadomo jak szybko pobiera, bo ten wskaźnik prędkości na X jest upośledzony od czasu Xone. Edytowane 22 marca 20223 l przez SnoD
Opublikowano 22 marca 20223 l Tak, wina dostawcy, kiedy na PS5, Switchu i laptopie ściąga z full prędkością, bez zatrzymań z dupy i spowolnień
Opublikowano 22 marca 20223 l Tak, wina dostawcy, kiedy na PS5, Switchu i laptopie ściąga z full prędkością, bez zatrzymań z dupy i spowolnień Masz UPC?
Opublikowano 22 marca 20223 l Przestań, użytkownik Rozi na pewno zauważyłby komunikat, który informuje o tym na stronie pobierania. ...zauważyłby, prawda?
Opublikowano 22 marca 20223 l 6 minut temu, wojtas011 napisał: 40 minut temu, Rozi napisał: Tak, wina dostawcy, kiedy na PS5, Switchu i laptopie ściąga z full prędkością, bez zatrzymań z dupy i spowolnień Masz UPC? Tak, po kablu. MAM 8 GIER WŁĄCZONYCH ZARAZ PO URUCHOMIENIU KONSOLI TO MOJA WINA
Opublikowano 22 marca 20223 l Włączenie gry bardzo spowalnia. Dla pewności gry z QR też bym wyłączył. U mnie po kablu potrafi 500 wyciągnąć, zwykle leci ze 300, zero problemów.
Opublikowano 22 marca 20223 l No to już dawno pisano, żeby pozamykać QR, bo mocno odbija się na prędkości ściągania
Opublikowano 22 marca 20223 l Dlatego czekam na opcję dezaktywowania tego całego QR, bo tylko mnie irytuje koniecznością klikania i wyłączania gier. Opcja łażenia po dashu z włączoną grą znana od czasu One w zupełności styka.
Opublikowano 22 marca 20223 l Nie używam i nigdy nie używałem QR, do chuja pana. Możemy po prostu uznać, że Microsoft nie potrafi tego poprawić? Na One było to samo.
Opublikowano 22 marca 20223 l Tak, po kablu. MAM 8 GIER WŁĄCZONYCH ZARAZ PO URUCHOMIENIU KONSOLI TO MOJA WINA Tez mam upc, nigdy nie widzialem full lacza na xboxie i stramie, uplay i origin leci full.
Opublikowano 22 marca 20223 l No to u mnie tak samo jest na pozostałych konsolach, tylko Sam Wiesz Która ma problem
Opublikowano 22 marca 20223 l Tak jak inni pisali, pogadaj z dostawcą, pogadaj z MS, bo coś tu nie gra. A np. testy połączenia na konsoli co pokazują? XSX mniej więcej to samo co PS5, czy są różnice?