Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

No MS nie chciał z nimi podpisać umowy na ich nową grę. Private Division to tak ze dwa levele niżej.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Chciał, później się od nich odcięli, Thomas miał jeszcze wielki ból dupy że MS nie pozwolił na wypuszczenie Ori na PS4  xD

Opublikowano

Czemu ta konsola nie potrafi poprawnie ściągać gier? 8 gigabajtów ściąga się kurwa w 30 minut. Co chwile prędkość spada do zera, podskakuje, spada, podskakuje. Ja pierdole.

Opublikowano

Może weź z dostawcą neta pogadaj, bo przed momentem ściągnąłem paczyk do cyberfanka i zapierdalało cały czas na 95-100% wydajności łącza.

Opublikowano

Mnie 3 łatki Elden, DL2 i Cyberek ściągnęły się w 20 minut lol. Chujowy dostawca, albo router drewniany i tyle.

Opublikowano
52 minuty temu, Rozi napisał:

Czemu ta konsola nie potrafi poprawnie ściągać gier? 8 gigabajtów ściąga się kurwa w 30 minut. Co chwile prędkość spada do zera, podskakuje, spada, podskakuje. Ja pierdole.

To wina Twojego dostawcy neta. Ja podłączam pod zwykłe LTE 5g z telefonu i mi leci za każdym razem 100-120 Mbit. Ewentualnie z routerem może być jakiś zgrzyt. 

Czasem nie do końca wiadomo jak szybko pobiera, bo ten wskaźnik prędkości na X jest upośledzony od czasu Xone.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Tak, wina dostawcy, kiedy na PS5, Switchu i laptopie ściąga z full prędkością, bez zatrzymań z dupy i spowolnień :kekw:

Opublikowano
Tak, wina dostawcy, kiedy na PS5, Switchu i laptopie ściąga z full prędkością, bez zatrzymań z dupy i spowolnień :kekw:
Masz UPC?
Opublikowano

Ograniczenie prędkości może być też przez grę włączoną w tle.

Opublikowano

Przestań, użytkownik Rozi na pewno zauważyłby komunikat, który informuje o tym na stronie pobierania.

...zauważyłby, prawda?

Opublikowano
6 minut temu, wojtas011 napisał:
40 minut temu, Rozi napisał:

Masz UPC?

Tak, po kablu.

MAM 8 GIER WŁĄCZONYCH ZARAZ PO URUCHOMIENIU KONSOLI TO MOJA WINA

:kekw:

Opublikowano

Włączenie gry bardzo spowalnia. Dla pewności gry z QR też bym wyłączył.

U mnie po kablu potrafi 500 wyciągnąć, zwykle leci ze 300, zero problemów.

Opublikowano

No to już dawno pisano, żeby pozamykać QR, bo mocno odbija się na prędkości ściągania :reggie:

Opublikowano

Dlatego czekam na opcję dezaktywowania tego całego QR, bo tylko mnie irytuje koniecznością klikania i wyłączania gier. Opcja łażenia po dashu z włączoną grą znana od czasu One w zupełności styka.

Opublikowano

Nie używam i nigdy nie używałem QR, do chuja pana. Możemy po prostu uznać, że Microsoft nie potrafi tego poprawić? Na One było to samo.

Opublikowano
Tak, po kablu.

MAM 8 GIER WŁĄCZONYCH ZARAZ PO URUCHOMIENIU KONSOLI TO MOJA WINA

:kekw:
Tez mam upc, nigdy nie widzialem full lacza na xboxie i stramie, uplay i origin leci full.
Opublikowano

No to u mnie tak samo jest na pozostałych konsolach, tylko Sam Wiesz Która ma problem :)

Opublikowano

Tak jak inni pisali, pogadaj z dostawcą, pogadaj z MS, bo coś tu nie gra.

A np. testy połączenia na konsoli co pokazują? XSX mniej więcej to samo co PS5, czy są różnice?