A_Bogush 390 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2022 Powinny poźniej wpadać po podłączeniu do internetu, natomiast zdarzyło się, że tak się nie stało i pomimo progresu w grze, gdzie teoretycznie już dane osiągnięcie powinno być za mną to dalej było nieodblokowane. A czasami to dopiero kilka dni poźniej wpadały. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Czyli się myliłem i konsola jednak śledzi osiągnięcia gdy gramy offline, spoko wiadomość jak dla mnie, przepraszam za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 trzeba tylko pamietac, ze cache jest ograniczony i w pewnym momencie przestaje rejestrowac kolejne achievementy, wiec to nie jest tak, ze pol roku mozna grac bez polaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 390 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 A tak z ciekawości jak z tym było na Xbox 360 i PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Na Xboxie 360 normalnie wpadały osiągnięcia i trofea w czasie gry offline. Na PS3 podobnie, ale trzeba było robić jakieś synchronizacje przy podłączeniu do PSN, jeśli miałeś Vite to pewnie pamiętasz bo tam było tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Na PS3 4 5 nie potrzebujesz być online żeby dzbanki wpadały, online jest wymagany tylko do tego żeby je synchronizować z serwerami sony. Aczkolwiek na PS3 synchronizacja była zjebana i nie mając podłączonej konsoli w ogóle do neta przez pierwsze dwa miesiące część trofików mi się nie zsynchronizowała jak trzeba po podłączeniu konsoli do sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 390 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 1 minutę temu, ASX napisał: Na Xboxie 360 normalnie wpadały osiągnięcia i trofea w czasie gry offline. Na PS3 podobnie, ale z tego co pamiętam trzeba było robić jakieś synchronizacje, jeśli miałeś Vite to pewnie pamiętasz Na Vicie jeżeli dobrze pamiętam to wpadały normalnie w trybie offline, ale tak, potem trzeba było wejść w apkę Trofea żeby zsynchronizowało je z serwerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 no to na PS3 było tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Achievementy nie wyskakują kiedy jesteśmy offline, ale po podłączeniu do sieci pojawiają się w profilu. Grałem The Evil Within 2 offline i osiągnięcia pojawiły się kolejnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 A mi wczoraj na konsoli nie wyskoczył aczik, którego zdobyłem w State of Decay, ale dostałem powiadomienie na laptopie, którego zawsze mam obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Zdarza się, często dostaję powiadomienie na telefonie, a na konsoli nie wyskakuje. Nie wiem od czego to zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Może być też bład gry. Np. Hades miał taka przypadłość, że na apce wskakiwał aczik, a na konsoli dopiero po kolejnym uruchomieniu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Zowu sugerowaną cenę Xboksa podnieśli? o_O Series X za 2399 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 Ciekawe czy to ten znany chińczyk Cytuj Odnośnik do komentarza
aryjczyk19 0 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 W dniu 11.04.2022 o 23:41, Michał102 napisał: Podłącz konsolę przez HDMI bezpośrednio do telewizora, następnie optykiem telewizor do amplitunera. W konsoli w ustawieniach dźwięku wybierz Dolby Digital, a w telewizorze - dźwięk -> wyjście dźwięku -> użyj głośnika przewodowego -> urządzenie wyjścia optycznego. Następnie w ustawieniach zaawansowanych - wyjście dźwięku cyfrowego -> pass through. Hej, dzięki za odpowiedź niestety tego już też próbowałem i niestety nie działa. Nawet w ramach testu jeszcze raz ogrywam Wiedźmina 3 gdzie pamiętam że na konsoli Xbox 360 dźwięk działał idealnie, a samych efektów było co nie miara. Ogólnie to konsola w ustawieniach jak robi się test wykrywa kino domowe, ale w trakcie rozgrywki w tylnych głośnikach słychać delikatnym deszcz, wiatr ale nie słowa postaci. Niestety ale dialogi zamiast podążać za ruchem kamery 360 stopni to porusza się tylko w zakresie przednich głośników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 walić głośnego pada, beznadziejny i nieczytelny dashboard i interfejs, ale quick resume to prawdziwy posmak next gena. W pare sekund mogę przełączać między YT, Sunsecikiem, Girsikami i jakimś indyczkiem, dokładnie tam gdzie skończyłem. GOTY eksperiens. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 Ja aż tak tego nie doceniałem póki nie odpaliłem jakiejkolwiek innej konsoli. Fantastyczny ficzer. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 Zgadzam się, jeden z niewielu prawdziwie mextgenowych ficzerow w tej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 ja nie wiem jak to w ogóle działa, klikam wyłącz konsolę, odpalam kolejnego dnia a tu w sekunde wracam tam gdzie skonczyłem :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 Bajer fajny, zwłaszcza, że można wyłączyć konsole z prądu na tydzień, podłączyć i dalej qr działa. Ale to jego działanie to tak jakby w wersji alfa ciągle jest i wymaga dopracowania, a przede wszystkim nie można mu ufać w 100%. Czasem wywali grę, czasem dźwięk nie działa więc i tak trzeba resetować, część gier nie wspiera kompletnie, jeszcze dużo do dopracowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 7 minut temu, Moldar napisał: Czasem wywali grę Przypinasz do dwóch gierek i nie usunie ich do momentu aż sam nie zamkniesz albo nie wleci patch. Ale tak, bajer fajny, ale wymaga jeszcze trochę pracy (a przede wszystkim c00rwa narzucenia devom, że ma być w KAŻDEJ grze). Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 313 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 Żeby nie było tak, że skończy jak statystyki w grach na Xone, że po 4 latach większość deweloperów nie robiło, bo nie musiało. Jak tych patałachów się do czegoś nie zmusi, to sami z siebie nic więcej nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 Do dasha można się w kwestii wizualnych czepiać ale przejrzystość i funkcjonalność + szybkość to jest TOP. Niech oni tylko ogarną udostępnianie zdjęć poza konsola + długość nagrań bo tutaj jest ujnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 Dash spoko, ale konieczność przekopywania się przez kilka kafelków/opcji by wyłączyć konsolę, to jakiś kek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2022 albo chce wylaczyć gre i musze iść na koniec listy bo jakiś geniusz dał "Zamknij grę" na końcu i oczywiście nie dali przewijania w drugą stronę xd błagam was, tu jest mnóstwo dupereli do poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi